Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

(ukradeno sa sajta blic.rs)

NOVI SAD - Šokantan snimak nasilja nad starijom ženom već danima kruži među stanovnicima naselja Šangaj. Na snimku se jasno vidi mladić koji, sa osmehom na licu, udara stariju ženu nogom u glavu i obara je u kanal kraj puta.

Prema saznanjima „Blica”, žrtva nasilja je Justina Urban (66), koja je dva dana nakon ovog incidenta preminula u svojoj kući u Šangaju. Iako je obdukcijom utvrđeno da udarac nije uzrok smrti, meštani Šangaja insistiraju na tome da se počinilac brutalnog nasilja kazni.

Slika

Slika

Slika

Slika

opshirnije na:

http://www.blic.rs/vojvodina.php?id=91229

koliko smo mi bolesna nacija, stvarno se to sve vise i vise pitam...??
I da one fore ima toga svuda i u Americi, Kini Nemachkoj....ovde sada ne piju vodu...

U americi bi maloletnik za ovakav prekrsaj odgovarao kao punoletna osoba i dobio bi najmanje 20 godina robije...u Kini bi mozda cak dobio i smrtnu kaznu tako da zaista nema poente porediti nas sada sa drugim zemljama posto se kod nas redovno javljaju novi sluchajevi "Urosha Mishica" (ili kao se vec zove onaj degenerik) a drzava, sudstvo, policija nista ne preduzimaju....ocigledno nista. Ovako vise ne moze!
By ~ Le Saint X ~
Strasno!

...

strasno...

samo jedan malo off
Sangaj?Jel to neko naselje?
Korisnikov avatar
By zboO
i nastavak price gde tata i mama kazu kako je to neslana shala sa RUZNIM zavrsetkom...

http://www.blic.rs/hronika.php?id=91350

ok mislim da su mama i tata sve lepo objasnili i mi samo da kazemo mashala...sve je kul, da brateeee do jaja....opusteno, nikom nista.

JBT!!
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by ~anAMORphOsé~
samo jedan malo off
Jeste. :)
Korisnikov avatar
By Delete
Ne odobravam ponasanje tog maloletnika, ali ne odobravam ni ovako bombastican naslov...nisu brutalno tukli zenu, nego joj je JEDNO LICE ZADALO JEDAN UDARAC. Vise od toga sta razuzdani klinci rade me nerviraju ovakvi naslovi.

Pa od takvog tatice, koji kaze kako su se klinci samo zabavljali i nasalili ne moze ni da se ocekuje bolji sin.
Korisnikov avatar
By blabla_guy
Originally posted by Delete
Originally posted by ~anAMORphOsé~
samo jedan malo off
Jeste. :)
naselje, deo NS
Korisnikov avatar
By zboO
Ne odobravam ponasanje tog maloletnika, ali ne odobravam ni ovako bombastican naslov...nisu brutalno tukli zenu, nego joj je JEDNO LICE ZADALO JEDAN UDARAC. Vise od toga sta razuzdani klinci rade me nerviraju ovakvi naslovi.

Pa od takvog tatice, koji kaze kako su se klinci samo zabavljali i nasalili ne moze ni da se ocekuje bolji sin.
mislim da je naslov najmanji problem u ovoj prichi...

..jedno lice shutnulo zenu NOGOM U GLAVU!! Da li moze biti brutalnije reci mi?

kako god da postavis prichu ovo je za svaku osudu.
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
nemam reci. ne znam kako neko moze da toliko bude bez mozga:puzzle:

danasnja deca (zvucim kao moja baba) su mnogo gora nego sto sto je moja generacija a i oni stariji.
ja sam sokirana. "neslana sala"? ju ju ju...
nasiljem se ne moze protiv nasilja, ali ja bih te sve maloumnike :die: i :burner: i tako tome slicno...

samo sam pomislila da je to mozda mogla biti moja baka i i i ne znam sta bih bila u stanju da uradim nekome da tako nesto njoj uradi :elektro:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by zboO
Da li moze biti brutalnije reci mi?
Da znas da moze. Mnogo brutalnije. Nazalost, klinci su spremni da urade i mnogo gore stvari da bi se istakli pred "drugarima".
Jeste. Nadam se da ce snimak doci u kp ustanovu u kojoj ce debil da "lezi" svoju kaznu za ovo...pa da ga nagrade, uz debilski osmeh, kakav on ima na tom snimku, ne nogom u glavu, nego i drugi udarci poznati u krugovima tih ustanova. Pa da vidimo kako ce to njegov tatica protumaciti.
Korisnikov avatar
By Rei
Dobro, strashno, i shta sad?

Nije mi jasno to prenemaganje, uzhasavanje, bombastichan naslov... Jeste prvi put u zhivotu chuli da neko nekoga udari?
Korisnikov avatar
By ns.happy
problem je sto je to snimljeno zabave radi.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Ako ovo nije brutalno, udariti nekoga nogom u glavu dok mirno hoda ulicom onda ne znam sta je brutalnost???????????????!!!!!!!!!!!!!!

Ja bi njih na elektricnu stolicu, pa da se malo mi poigramo sa njima, majku im retardiranu koja ih je takve rodila, bolje da je abortirala ! :mad:
By iWanna
Originally posted by Rei

Nije mi jasno to prenemaganje, uzhasavanje, bombastichan naslov... Jeste prvi put u zhivotu chuli da neko nekoga udari?
a sta ti je jasno onda?
na ovakvu vest ne mozes da ostanes ravnodusan(oni koji mogu nece pisati u temi i guess).
znaci ili ces reagovati negativno, tj. osudices ili ces reci wow gde mogu da pogledam snimak. i sta si ocekivao da procitas keve ti?
By iWanna
ali ne odobravam ni ovako bombastican naslov
bombastican naslov je tu radi skretanja paznje, ok, nisu trebali da izvrnu istinu ali svakako font sto veci i boldovaniji i na sva zvona pa par dana kasnije istim fontom i da je mamlaz kaznjen(nadam se), da i drugi mamlazi procitaju
Korisnikov avatar
By .L O S T
A sta drugo (da ne kazem pametno) se moze ocekivati iz Sangaja......... Jos je i dobro prosla :zapalitisangaj:
By iWanna
Originally posted by .L O S T
Jos je i dobro prosla
zena je umrla
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by .L O S T
A sta drugo (da ne kazem pametno) se moze ocekivati iz Sangaja......... Jos je i dobro prosla :zapalitisangaj:
ti si iz sangaja?
Korisnikov avatar
By Vel boy
Strava i uzas!

Pokoj dushi preminuloj zeni!
a, ubici(ama) pakao i na ovom i na onom svetu.
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by iWanna
Originally posted by Rei

a sta ti je jasno onda?
na ovakvu vest ne mozes da ostanes ravnodusan(oni koji mogu nece pisati u temi i guess).
znaci ili ces reagovati negativno, tj. osudices ili ces reci wow gde mogu da pogledam snimak. i sta si ocekivao da procitas keve ti?
Pa znash kako, sumnjam da je ovaj chlanak objavljen u formi u kojoj je objavljen zbog brige za staricu, ili drushtvo... To je moj problem konkretno, i to shto takve fore pale... Ochekivane reakcije koje daju legitimitet tekstu.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Kakva pederchina.
Sudije su krive jer sankcionishu neprimereno i ispod zakonskog minimuma, mozhech choveka ubiti uz dobrog advokata dobicesh 2 godine uslovno.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Zgrožena sam i besna ! :mad:
Zašto taj huligan nije nasrnuo na nekog sebi ravnog, nego je svoju nagomilanu agresiju ispoljio na staroj ženi ?
Kukavica i bitanga !
Nastrožiju moguću kaznu za njega tražim !
:mad:
Korisnikov avatar
By deran
...Dete je htelo samo da se našali sa njom. Ni sam ne zna zašto je to uradio i jako se kaje...

Ali JAKO se kaje...:povez:
Korisnikov avatar
By Mahoney
ne zelim ni da pogledam taj klip, uzasno bi me uznemirio.

osetljiv sam na agresiju.

posebno kada je usmerena prema nemocnima.

tog klipana bih STRELJAO!!!

:avalon:

dobro, salim se, ne bih ga ubio, ali bih ga kao UROSA, malo kaznio sa 10-tak godina, pa da druga deca malo razmisle pre nego sto atakuju nevine prolaznike.

:jadna-baka:
Korisnikov avatar
By Azdaja
majmuncina glupava...

ne bi ga ni ja ubila, ali bi ga svaki dan udarila 100x nogom u glavu...i to bi radila godinama....
By Ulix
Na mladima svet ostaje. :povez:
By Kragi
Naravno za svaku osudu ... samo ja opet ne bih generalizovao u toj meri to, i povezivao sa tim kakva smo mi nacija ....
By ...Sitnicava...

mislim da je naslov najmanji problem u ovoj prichi...

..jedno lice shutnulo zenu NOGOM U GLAVU!! Da li moze biti brutalnije reci mi?

:up: :up: :up:

Više od toga sta razuzdani klinci rade te nerviraju ovakvi naslovi???
Bitnije je biti tehničar nego čovek, u potpunosti se slažem. :chestram:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!