Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by deranOne suspected case.
Stiglo i do Hrvatske...
Originally posted by жњovo me i nasmejalo i razalostilo. elem, nekako mi chudno da u jednoj muslimanskoj zemlji i ima svinja (a sumnjam da ih i Kopti jedu mada nisu muslimani, semiti su), a ne volim ni pokolje neduznih (?) zivotinja.
Egipat će poklati sve svinje![]()
Originally posted by Vel boyOriginally posted by жњ...elem, nekako mi chudno da u jednoj muslimanskoj zemlji i ima svinja (a sumnjam da ih i Kopti jedu mada nisu muslimani, semiti su), a ne volim ni pokolje neduznih (?) zivotinja.
Egipat će poklati sve svinje![]()
Originally posted by AllkeyOno što mi se čini da ljudi koji uopšte govore o prenošenju ovog gripa sa svinje na čoveka (??? juhu, narode, prenosi se kao obična prehlada, kašljanjem i kijanjem i razmazivanjem slina po rukodržačima u GSP) stalno preskaču da objasne, je na koji način je ta svinja koja živi na pola kilometra od blokova uopšte zaražena ovim virusom. Nešto ne vidim da se svinje voze GSPom, da idu na žurke, u školu, na posao itd.
Što se tiče prenošenja na čoveka, well... Živim u blokovima, a ovde, osim možda u Vojvođanskoj ulici koja je minimum pola km odaljena od moje zgrade, nema svinja uopšte, niti je u mojoj porodici svinjetina popularna (svi više volimo bela mesa i retko jagnjetinu), tako da...
Originally posted by Lakiboy_ns
Ali kretanje pandemije i njeno trajanje se ne moze predvideti...to do leta, jeseni su samo najobicnije spekulacije
Originally posted by Lakiboy_ns
Ali posto je smrtonosniji od normalnog gripa moze i da bude rezistentniji na UV zracenje od obicnog pa da mu leto ne predstavlja neki narocit problem za sirenje.
Originally posted by Lakiboy_nsTu ne mora da postoji korelacija. I Stiven Hoking ima veliki IQ, navodno veći čak i od mog, pa su mu telesne performanse na nivou novorođenčeta.
Ali posto je smrtonosniji od normalnog gripa moze i da bude rezistentniji na UV zracenje od obicnog
Inace sad citam online poslednju vest da je u kliniku u NS dovedena devojka koja se vratila iz USA nedavno i koja ima simptome koji lice na novi gripAko sam dobro čuo u pitanju je baka od 71 godinu a ne devojka![]()
Originally posted by Lakiboy_nsne mora da znaci. ne znam koji im je mehanizam dejstva, tj na koju fazu razvoja virusa deluju, mogu biti skroz beskorisni, mogu i da koriste. oni bi trebali da su lekovi koji deluju na virus kad vec napravi stetu, za razliku od dosadasnjih lekova koji su bili efikasni samo kao profilaksa..
I jel zna neko jel lekovi Tamifly i Recenza koji su navodno najefikasniji mogui da se kupe bez recepta i da li ih uopste ima u apotekama?![]()
Znam da Tamifly kosta oko 2.500 din paklica![]()
Originally posted by Lakiboy_nsLjudi ne punite farmakomafiji dzepove, a ako hocete onda kupujte Tamicu i Relencu
I jel zna neko jel lekovi Tamifly i Recenza koji su navodno najefikasniji mogui da se kupe bez recepta i da li ih uopste ima u apotekama?![]()
Znam da Tamifly kosta oko 2.500 din paklica![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!