Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za novopridošle, svežeotišle i one koji su uvek tu....

Moderatori: EnRage, Moderators

Korisnikov avatar
By baboonbaba
Nisam ni video ovaj deo foruma... a vec sam se kao nesto raspisao...

Nisam baba, nego je to ba-ba od babuna... go figure! duga prica... :tepih:

Ne poznajem nikoga ovde, ne izlazim po gay mestima-ovo sam pokupio s' Romea (sad sam saznao i gde su...valjda), nemam nesto mnogo gay iskustva, pa sam dosao ovde da ga steknem. Naravno, salim se. Za ovo poslednje.

Pozdrav svima

:pervert:
Korisnikov avatar
By deran
"O Romeo,zašto si Romeo...:"

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:zastava:
Korisnikov avatar
By ns.happy
proculo se i na romeu o ovom mestu... :klap: :hys:

dobrodosao babac. moramo da ti smislimo neki nadimak ;)
Korisnikov avatar
By baboonbaba
Originally posted by ns.happy
Pre nego što se baciš na ovo, evo odakle nadimak: na jednom putovanju u daleke tople krajeve smo naišli na čopor babuna kako se čvari u jednom parku i do nas je stala jedna američka porodica sa malom devojčicom. Kako se jedna babunica raščerečila ispred nas, a druga (ili drugi) došla do nje i počela da je timari (ili kako se to zove- tibabunari), ova devojčica je počela da zapitkuje mamu šta oni to rade. A mama joj usput govori- It's a monkey! They are cleaning each other! See how nice they are! itd. I onda je ova druga babunica počela da dodiruje pozadinu ove prve, a mala pokazuje prstom na dupe i pita WHAT'S THAT??? WHAT ARE THEY DOING??? MOMMY!! MOMMY!!! (majka je već u panici da ne bi morala da odgovori na sva potencijalna pitanja koja po svemu sudeći slede, počela da je gura i vuče na drugu stranu)
WHAT ARE THEY DOING??? (sad se već dete dere), a majka koja se preznojava od sramote zbog svih nas koji tu okolo stojimo i cerekamo se kaže: It's a naughty baboon! (sad je već noti ^^ ) Let's goooooo sweety!!
MOMMYYYYYYYYY!!!
Okay,okay,it's baboon's b.... b.... b.... ba-ba

I tako, ležali smo u tom parku i valjali se sa babunima od smeha još tri sata...

A i ta porodica su bili verovatno neki Mormoni ili smarači krompiraši iz Ajdaha... crkva nedeljom i to...

Ne mogu da verujem da sam sve ovo napisao... :smug:
Korisnikov avatar
By blabla_guy
Originally posted by baboonbaba
Nisam ni video ovaj deo foruma... a vec sam se kao nesto raspisao...

Nisam baba, nego je to ba-ba od babuna... go figure! duga prica... :tepih:

Ne poznajem nikoga ovde, ne izlazim po gay mestima-ovo sam pokupio s' Romea (sad sam saznao i gde su...valjda), nemam nesto mnogo gay iskustva, pa sam dosao ovde da ga steknem. Naravno, salim se. Za ovo poslednje.

Pozdrav svima

:pervert:
'brodosao :)

ne poznajem ni ja nikog ovde....ali ima vremena da se svi lepo upoznamo :)
Korisnikov avatar
By mish_beli
:bicikl: dobro jutro :)

hajde neshto vishe o sebi..shta si u tjoroskopu? gde izlazish? uprazhnjavash li neki sport?imash li kutjnog ljubimtza?

i... koliko shetjera u kafu metnesh?

:cvece: :beba: :meda:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Vidi se da decko rati trendove, pa otvara i on sebi temu.

Aj, da se i ja javim.
Cisto da da ne ispadne da umem samo da obozavam sebe.:talkaboutme:
Korisnikov avatar
By baboonbaba
Originally posted by E. M. O.
Vidi se da decko rati trendove, pa otvara i on sebi temu.
Hahaha ne znam odakle ti ovo. Otvorio sam temu da se predstavim i pozdravim, a najsrećniji sam kad mi fan club broji do 4 člana.
Originally posted by mish_beli
hajde neshto vishe o sebi..
Ne smem. Vidi citat iznad. Samopromociju ću da mećem s_ vremena na vreme po raznim temama da probam da prođem ispod radara.

Hvala svima!
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by baboonbaba
Pre nego što se baciš na ovo, evo odakle nadimak: na jednom putovanju u daleke tople krajeve smo naišli na čopor babuna kako se čvari u jednom parku i do nas je stala jedna američka porodica sa malom devojčicom. Kako se jedna babunica raščerečila ispred nas, a druga (ili drugi) došla do nje i počela da je timari (ili kako se to zove- tibabunari), ova devojčica je počela da zapitkuje mamu šta oni to rade. A mama joj usput govori- It's a monkey! They are cleaning each other! See how nice they are! itd. I onda je ova druga babunica počela da dodiruje pozadinu ove prve, a mala pokazuje prstom na dupe i pita WHAT'S THAT??? WHAT ARE THEY DOING??? MOMMY!! MOMMY!!! (majka je već u panici da ne bi morala da odgovori na sva potencijalna pitanja koja po svemu sudeći slede, počela da je gura i vuče na drugu stranu)
WHAT ARE THEY DOING??? (sad se već dete dere), a majka koja se preznojava od sramote zbog svih nas koji tu okolo stojimo i cerekamo se kaže: It's a naughty baboon! (sad je već noti ^^ ) Let's goooooo sweety!!
MOMMYYYYYYYYY!!!
Okay,okay,it's baboon's b.... b.... b.... ba-ba

I tako, ležali smo u tom parku i valjali se sa babunima od smeha još tri sata...

A i ta porodica su bili verovatno neki Mormoni ili smarači krompiraši iz Ajdaha... crkva nedeljom i to...

Ne mogu da verujem da sam sve ovo napisao... :smug:
:lol: looodilo :lol:
Korisnikov avatar
By Vespertine
proculo se i na romeu o ovom mestu... :klap: :hys:

Inspirisan temom "shta trazhish" istoimenog korisnika predlazhem da se zove baba-deda zbog neodluchnosti :D :plavuso:
By Hans
Willkommen! ^^
By Pending-For-A-Bending
Uvek mi je fascinantno kako novi korisnici odjednom savrseno savladaju koriscenje caka na forumu, tipa smajlija, novih smajlija, cepkanje quotova i slicno
By iWanna
Originally posted by Pending-For-A-Bending
Uvek mi je fascinantno kako novi korisnici odjednom savrseno savladaju koriscenje caka na forumu, tipa smajlija, novih smajlija, cepkanje quotova i slicno
napredna deca
Korisnikov avatar
By ns.happy
hehe, ja se secam kada sam stigao ovamo, da nisam znao sta je to offtopic :D
Korisnikov avatar
By baboonbaba
Pa nisam primetio da ovaj forum ima neke tehničke razlike u odnosu na druge pa ne znam zašto je to čudno.
Korisnikov avatar
By baboonbaba
Originally posted by Egmont
http://www.mightybanana.com/shop/produc ... ucts_id=67
hahaha nije mi palo na pamet da proguglam! Sjajno!

Eto, cak i poreklo nadimka baboonbabe bas nesto ne pije vodu.
Ah ljudi, kad otvarate dupli nick makar se potrudite da vas ne provale. Ako nista drugo... lay low
:detektiv:
A i vidim da se u pojedinim temama vode razgovori o duplim nalozima.
Korisnikov avatar
By baboonbaba
Originally posted by Hans_87
Willkommen! ^^
Vielen Dank.

Originally posted by spliff
welcum

Thanks.
By Hans
Ponekad je tako teshko imati jedan propter ego...eh...
Korisnikov avatar
By baboonbaba
:novine:

Edit: Drama, misterija, drama, trostruke ličnosti, drama, odsečni odgovori, a u ovoj temi (koliko sam shvatio) svi koji su me dočekali su muškarci. :hekla:

A da nije ovo možda neki gay forum?

Još jednom, hvala svima na dočeku. Nadam se da ćemo se lepo družiti.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!