Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Daliborka
Pazi ti samo, Vel boy, da ne navučeš neki grip tamo u pustoj Americi.
:kija:
Korisnikov avatar
By Kylender
Da i ja sam nešto kasnije čitao o toj multi formi virusa... Koja je u isto vreme toliko sumanuta da mi je najlakše da verujem da je rukom stvorena. Isto tako, nisam pronašao informacije o širenju među svinjama, mada nisam ni tražio nešto detaljno, moram priznati :) .

Zvuči teorijsko-zaveristički, ali ova rekombinacija gena influence zaista zvuči sumnjivo... I to baš u Meksiku :) .
Korisnikov avatar
By Vel boy
@Daca,
ah, kako predvidiva tvoja "briga" za me :radosnice:
hvala na brizi, samo se ti ne brini za mene.
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by Hans_87
Beli bubrezi? :)
"Prefinjeni izraz za svinjska muda.Pripremaju se u sosu od belog luka.Delikates..."

VuKaJlija.com

:meso:
Korisnikov avatar
By Daliborka
mmmmmmmmmmmmm.... :mljac:
Beli bubrezi....
Delikates u sosu od belog luka....
:mljac:
Korisnikov avatar
By deran
Čekaj,daj onaj klip gde se Sekula ženi,a Seka Sabljić mu žena,veterinarka po profesiji...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Korisnikov avatar
By deran
Opa,evo virus stigao u Španiju i Veliku Britaniju:kesa:
Korisnikov avatar
By Daliborka
:smeh:
Hajde, nadži ti taj video zapis, ja sam se već razgaćila, oprala noge i planiram da gasim ovu šklopociju, pa da legnem.
Ujutru da me čeka klip.
:)
By жњ
intervju sa porodicom obolelom od sfinjske gripe... zanimljivo...

''
Korisnikov avatar
By jukie
Te maskice na licu liče na bele gaće, a kada govore izgleda kao da se mrda u gaćama
mogli su da naprave neke bolje maske
Korisnikov avatar
By ::fy::
SZO: Četvrti stepen uzbune

Ženeva, Njujork -- Svetska zdravstvena organizacija podigla je nivo moblinosti povodom pojave svinjskog gripa sa trećeg na četvrti stepen. Broj obolelih raste.

Podizanje nivoa uzbune sa trećeg na četvrti stepen označava da je SZO potvrdila epidemiju novog gripa u ograničenom broju oblasti, da je verovatnoća pojave pandemije porasla, ali da pandemija nije neizbežna, javile su svetske agencije.

SAD: Raste broj obolelih

Broj obolelih od svinjskog gripa u SAD neprestalno raste tako da je u Njujorku najverovatnije sada već 45 ljudi obolelo, u Kaliforniji osam, a u Teksasu troje.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=357744
By Hans
Mislim da ja ovo josh uvek nisam ozbiljno shvatio... :galerija:
Korisnikov avatar
By LordOfSex
- Pre dve godine kada se u Indoneziji pojavio ptičji grip, kada su i svinje bile zaražene njime, stručnjaci su upozoravali na moguću pojavu jednog ovakvog virusa. Zato se prvog dana govorilo da je reč o nepoznatom, a već sutradan o virusu AH1N1. Nije nas uopšte iznenadila pojava ovog virusa, imajući u vidu da je sve počelo ptičjim gripom koji je prenet na svinje, a svi mi znamo da su svinjski i ljudski organizmi slični. Možda nas je samo malo iznenadilo što se on ovako brzo pojavio, ali to su sve prirodni procesi, koji idu neometanim tokovima - rekao je dr Tiodorović.

http://www.pressonline.rs/page/stories/ ... ctionId=33

:doktor:
Korisnikov avatar
By ns.happy
samo nam je to falilo. apokalipsa danas. pitam se da li su tarabici rekli nesto o ovome :smirk:
Korisnikov avatar
By jukie
Evo i petog stepena...

(a najgore je što sam tražio ovu temu na forumu preko opcije potraga i izađe mi moj reply na Lonijevu priču o ukrštanju u srodstvu od pre par nedelja)
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by deran
Stiglo i do Hrvatske...
Jao, pa onda će brzo i do Subotice.
Kuku, kuku....
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
ne znam koliko je sigurno i tacno, ali kaze mi drugarica da se neki covek sto ga ona zna iz firme zarazio tim svinjskim gripom... a gde sta i kako...nemam pojma...:psiholog:
By Ulix
"Prefinjeni izraz za svinjska muda.Pripremaju se u sosu od belog luka.Delikates..."

VuKaJlija.com

I ne samo svinjska. Vec i konjska. :D

Izvinite na off-u, ali sad sam gladan. :vegi: :curka:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Baš sam gladna , baš sam gladna....
mmmmm NJAM NJAM

Jao, i konjska bih sad jela.

Sjajne su paštete

NJAM NJAM kvalitete....
:vijaca:
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by Ulix

VuKaJlija.com

I ne samo svinjska. Vec i konjska. :D

Izvinite na off-u, ali sad sam gladan. :vegi: :curka:
Nisam hteo dati sebi toliko slobode da ja dopunjujem Vukajliju.com ,ali da u pravu si-i da budemo kompletni,računajmo tu i bele bubrege od bikova...

Pa prijatno:palacinke:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Gotovi ste :)

S belim bubrezima, il' bez njih :D
Korisnikov avatar
By Kiborg
:lol:

apsolutno tačno

nažalost

no mi prvi dobijamo vakcinu :D
:P
Korisnikov avatar
By deran
Hm..malo me ovo podseća na Varola veru... :lol:

Nisi valjda od onih lekara koji bi sakrivali vakcine :eya:
Korisnikov avatar
By Allkey
Ma koji moj, svi smo se plašili kada golub preleti iznad nas, a ja nisam čuo da je bilo ko umro.
A bilo mi malo žao ptica. Ja volim da jedem ptice.

A svinje, pa... Da postanu extinct, baš mi neće nedostajati ni žilavo meso koje se ugl. služi odvratno hladno i premasno, ni svinjska mast, a bogami ni slanina. :bljak:

Što se tiče prenošenja na čoveka, well... Živim u blokovima, a ovde, osim možda u Vojvođanskoj ulici koja je minimum pola km odaljena od moje zgrade, nema svinja uopšte, niti je u mojoj porodici svinjetina popularna (svi više volimo bela mesa i retko jagnjetinu), tako da...

I don't really give a damn.
Korisnikov avatar
By deran
Nije reč o hrani,već o bolesti...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!