Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

By Kragi
Jeste ... firma koja je izgubila ogroman novac zato sto je investirala dole upozorava sve investitore da ne ulazu jer su velike sanse za neuspeh .... :)
Korisnikov avatar
By Allkey
Ispostavilo se da tuđe nije slađe after all... :durenje:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Ne znam cemu tolika buka kada ja kao najpopularniji i najpozeljniji srspki gej forumas odlazim na Kosovo bez prethodnog trazenja dozvole za posetu od strane nelegitimnih Kosovskih institucija kao i politicara poput Hasim Tacija, Fatmira Sejdijua.... sednem u kola i odem.... nikog ne pitam za bilo kakv udozvolu... cak sam i pratnju Eelexa odbio uz obrazlozenje da sam dole kao moralna podrska onom narodu...

:saint2:
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Pre svega, mislim da je ovo neka kampanjica..
Da se razumemo, ozbiljni investitori komuniciraju na malo ozbiljniji način, a ne putem objave na nekom sajtu.
Drugo, zašto bi se jedna kompanija brinula o ljudskim pravima i političkim pitanjima neke države? Investiraš ili ne, niko te ne pita šta ti misliš o lepoti ili istoriji neke zemlje... Samo su finansije bitne! Ne sporim da je gore pomenuta kompanija imala gubitke, ali mislim da je cela priča politički obojena... Jer, da je sve onako kako je predstavljeno, gomila investitora bi odavno imala domene dontinvestinserbia.com :D

@Status
Tvoja opaska o tvojoj poželjnosti etc i odlaskom na Kosovo nema ama baš nikakvog smisla i smatram da je čak glupo to što se ti porediš sa znaš već kime, kada je On ipak malo značajniji od tebe, a da uticaj ni ne spominjemo...
Korisnikov avatar
By *STATUS*
just_me, neki ljudi mogu da nam se dopadaju ili ne.... ali to je vec tvoj problem....

Poseta najpopularnijeg virtuelnog gej predstavnika nijednom nije prosla nezapazeno u srspkim enklavama...
cak su i pristinske novine o tome pisale....

a otkud ti znas, mozda bas ja investiran jedan deo novca u Kosovo, tj na Kosovu...

uporeti naslov novina

"just_me posetio Kosovo"

i

"STATUS posetio Kosovo"

:sise:

:spijun:
By Hans
Originally posted by *STATUS*
just_me, neki ljudi mogu da nam se dopadaju ili ne.... ali to je vec tvoj problem....
Tvoj problem je shto se namecesh da bi se dopao. Ali, to je jasna posledica ogromne kolichine kicha koju upijash svakodnevno a odlika samog kicha je zhelja da se dopadne. Just_me nije ni u jednom trenutku isticao sebe kao shto ti to radish vec godinama otkad si na forumu, shto direktno, shto indirektno...Neki ljudi su pre nekog vremena hvalili "stari" forum. I stvarno, kada chovek prelista neke teme iz 2004. ili 2005. uochava se drastichna razlika.
Korisnikov avatar
By ns.happy
statuse, to sto odes da kupis koji gram albanke dole, nije investiranje :lol:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Pih a ja bash mislio da ovih desetak milionachica koji mi skupljaju prashinu ulozhim u pogon za uzgoj i klanje prasica u Prishtini.
Korisnikov avatar
By .L O S T
sto bih se ja nervirao oko ljudi koji imaju para da investiraju u celu drzavu......
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!