Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By Speculum Columbae
E, pa vidiš ni meni nije bitan seks.Moram da imam u onome ko je predmet mojih želja srodnu dušu.Što reče Dina, od ovakvih postova se osećam manje usamljeno.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
ja bih se jebala sa suprotnim polom, ali je suprotni pol otputovao, pa ne mogu. no, kad se suprotni pol vrati s puta, ja ću se svakako jebati s njim. :colorado:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by walt333
Originally posted by Dina
Jeeee kako ja volim da procitam ovakve postove kao od Walt333 i Suicidal pony... :klap: osecam se manje usamljeno :grouphug:

Ma uglavnom me niko ziv ne privlaci, kog god da je pola/roda... tu i tamo se desi ali treba da se ispuni nekih 356 stvari i okolnosti...

:drama:
o znam na sta mislis. ali dobro je nisam sam. Imam jednu drugaricu koja je verovatno najlepsa osoba zenskog pola koju sam video uzivo. Ista je kao i ja. Nesposobnma je da joj se iko svidi.

I upravo zbog tog pritiska koja okolina vrsi, cesto moramo da izmilsjamo da smo zaljubljeni.
Uh, znam o cemu pricas :sigh:

Ja ne da sam izmisljala da sam zaljubljena nego bih cak i sebe ubedila u to... Ne znam da li su muskarcima sa kojima sam bila u vezama bile vece frustracije te veze ili meni... A i kad sam prestala da se ubedjujem i cekam da se nesto prirodno desi, opet me ljudi ne razumeju. Vecina ljudi je zaljubljiva i ne razumeju nezaljubljivost... Moguce da i ja ne razumem zaljubljivost, ali - oni su vecina...

:drama:
Korisnikov avatar
By Blentavo savrsena...
Sad jos nisam u prici da se kresnem s tipom, al ne ynaci da necu nikad... :sesir: al ynam da od toga ni ne moye da bude nista vise sem seksa...

veya NIKAD
Korisnikov avatar
By BellyButton
Stvarao sam sebi iluziju zaljubljenosti sa jednom devojkom sa kojom sam se zabavljao 4 meseca... Imali smo i sex za to vreme... Nije mi nishta bilo gadno, naprotiv, ali kada se to sve zavrshilo ja sam shvatio da mi ta devojka nishta ne znachi a da je sex tek za nijansu bio interesantniji od masturbacije...
Neshto posle toga sam potpuno odlepio na jednog lika u narandzastom dzemperu (kaga sam pominjao ovde) :D i ukapirao da me jache drma jedan njegov poljubac nego sav sex koji sam sa tom devojkom imao...
Ipak, i dalje mi je neobichno interesantno kada vidim da sam privlachan devojci...
Korisnikov avatar
By NewYorker
Sta treba znati pre citanja posta:
>Ja OBOZAVAM da mi neko pusi.
>Dize mi se i kad sam pijan.
Na nekoj kucnoj zurci, jer sam bio potpuno pijan,
zavrsio sam u jednoj sobi sam sa nekom devojkom, i uz svo moje opiranje, izvadila mi ga je i pocela pusiti i nije se digao (vadio sam se da je to zbog alkohola), to je bio najbliskiji, i nadam se da ce ostati najbliskiji kontakt sa nekom osobom zenskog pola. Peder sam 100%, tako da ne znam sta bih radio u sexu sa ribom - mozda da mi gura prste u guzu, that's all.
(da, postovao sam ovde, samo zato sto mi je dosadno)
Korisnikov avatar
By Dr. M
Imao sam odnose sa suprotnim polom kad sam bio mladji...i sad mi se po nekad omakne, ali sto sam stariji sve redje... :hmm: :hmm: :hmm:

Muske guze su mi glavna preokupacija ali daleko od toga da ne bih polizao neku finu picu ako dodjem u takvu situaciju... :jezik: :jezik: :jezik:
Korisnikov avatar
By Mikili73
Originally posted by Dr. M
Imao sam odnose sa suprotnim polom kad sam bio mladji...i sad mi se po nekad omakne, ali sto sam stariji sve redje... :hmm: :hmm: :hmm:

Muske guze su mi glavna preokupacija ali daleko od toga da ne bih polizao neku finu picu ako dodjem u takvu situaciju... :jezik: :jezik: :jezik:

Takođe.
Korisnikov avatar
By elektron84
Originally posted by Black Lady
jebala bih ga :yes:
Da, moglo bi se to tako definisati :volinevoli:

:shmi: :shmi: :shmi:
Korisnikov avatar
By pthalo
Originally posted by novosadjankaa
been there,done that...and i don't like it anymore
:up: mada ni tada nije bilo nešto interesantno.
Korisnikov avatar
By AbD
da, ali samo ako bih se stvarno zaljubio. muškarci su totalno praktičniji za casual fuck. :cuddle:
Korisnikov avatar
By kenozoik
Odbijam da dam odgovor na ovako vulgarno nazvanu temu :merlinka:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Razmotrila bih mogućnost sa par primeraka.

I sad mi pade na pamet da bih volela da probam sa m2f lezbejskim primerkom. :D

I dalje sam zatreskana u Danu Internešnal. :blush:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Naravno da ne! Taman sam kontao da ovde mogu da naletim samo na normalne teme, a ovde pitate da li bih probao te boleštine...!

:srbin: :D
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!