Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Rei
Jutros, sanjao da imam ispit iz engleskog (imam ga sutra) u 14h, a ja se probudio u 5 do 14... Pa sam onda trchao na taksi, a klasika, na taxi stanici nema nijedan slobodan, pa sam onda preklinjao nekog lika na motoru da me poveze, a samnom se svadjala neka zhena koja je kasnila na posao, na kraju je on otishao i ostavio i mene i nju... Onda me je pokupio BigBadBear... Isto na motoru, i tako smo se vozili, a onda smo skontali da ne mogu da udjem na fax ako nisam level 70 (u san se mesha WoW...) :lol: pa me je on powerlevelovao, vodao kroz dungeone, ali sam ja brinuo oce li me profanka pustiti na ispit sa loshim gearom :lol: Na kraju kad sam stigao na fax ispit je bio zavrshen...

:smeh:
By LeMale
:lol: :lol: :lol: Pa ti se izmuci gore neg na javi :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By emo_haos_
Originally posted by Zaljubljena
Ja sam sanjala da mi je sestra pala sa, ne znam kog sprata, kad sma sisla da je vidim, ona se pretvorila u machku i otisla :iskolacen:

Onda sam sanjala da se drugaricina mama ubila...
Ma svasta...
jbt, oko tebe se sve poubijase a tebi nista nije falilo :psiholog:

:lol:
Korisnikov avatar
By coka
ja sam danas sanjala da sam u nekoj kuci slicno VB ali poenta je da samo jedno od nas moze da izadje napolje a da svi ostali moraju da budu mrtvi i tog dela se ne secam kako i sta ali znam da su ostali pomrli i ja uizasla i kao eto mene ponovo u kuci i to sad sa ljudima koje znam. na kraju nas ostaje troje jednu sam ubila tako sto sam je udavila pomocu onog creva za vatrogasce e a drugu sam pokusala time i nije uspelo tako da sam se sakrila u hodniku sa onim za otvaranje pisama i na kraju sam je time ubola po sred cela ali nije umrla nego se odvukla do cipelarnika i ja kao dolazim i tamo jao kako lepe ljubicanstvene sandale i ja ih uzimam i zabadam joj stiklu u glavu brisem je posle od sebe i kao uzimam ih i izlazim iz kuce.

san me je potresao jer jbt kad je u pitanju sopstveni zivot ubijas ko zivotinja hvala Bogu pa se ne secam ko su bile te zadnje 2 devojke al znam da ih znam ovako nego ne secam se tacno lica iz sna :eifranloo:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Originally posted by emo_haos_
Originally posted by Zaljubljena
Ja sam sanjala da mi je sestra pala sa, ne znam kog sprata, kad sma sisla da je vidim, ona se pretvorila u machku i otisla :iskolacen:

Onda sam sanjala da se drugaricina mama ubila...
Ma svasta...
jbt, oko tebe se sve poubijase a tebi nista nije falilo :psiholog:

:lol:

Istraumirala sam se totalno, strah me bre da idem da spavam...:uplasen:
By mikka
Cesto imam isti lucidan san. Dolazim do prozora, svestan sam da sanjam, i cisto da proverim skocim kroz njega (prozor mi nije visoko) i ne padnem, vec letim. I tako letim (a la superman) i vidim svasta nesto, i najzad, kad se umorim, sletim na moj krevet, zaspim, i tu se san zavrsi :)
By Hans
Uglavnom neke chudne stvari. Preksinoc sam sanjao kako su mi baba i deda zivi a nisu. The fact is da sam bio jako vezan za njih, odrastao sa njima. Chak su se uvredili kad sam im u snu govorio kako su mrtvi, kako je to nemoguce. Na groblju gde su oni je bilo samo njihovo prezime, a imena i slike su nekih desetih ljudi..u novinama iz tog vremena, gde su bile chitulje ih nema...Uzas...Cesto sanjam nekakve jako sexy obojene snove...Strasno je u svemu tome ko su mi partneri.. :D
Korisnikov avatar
By foolish
ne secam se svega, samo znam da je u njemu bila pevacica vaya con dios i da sam sve vreme nesto pricao sa njom...
ali ne kontam zasto ona :puzzle:
Korisnikov avatar
By Rei
Sanjao sam da sam ishao na razgovor za posao a umesto posla dobio dobar sex :blenta:

jedna od mojih fantazija inache :blush:
Korisnikov avatar
By emo_haos_
mnogo tripozan san
pomalo life changing
it seemed so real

... is all that we see or seem but a dream within a dream?
Korisnikov avatar
By Azdaja
naduvala sam se u snu kao prase i brala neko cvece... :lood: :smeh:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Sinoć sam imala seriju bizarnih snova.
Valjda sam pod stresom, pa zato.

Jedan sam ispričala u temi o tenisu.

Evo i drugog:

Đuskam u sendviču između Hlevdije i Lepe Krepe i osećam se kao grinja u kanjonu Morače (Krepu nikad nisam videla, ali zamišljam je kao visoku đevojku). Nailazi jedna moja bivša ljubav i nastaje dupli "čizburger", što je već too much za Krepu, koja odlazi, a za njom i Hlevdija nestaje. Moja bivša ljubav me poljubi, a ja konstatujem da ima jezik debeo kao jorgan, ali to je okej. Krajičkom oka posmatram obližnji grupnjak tri momka, koji u pauzama jedu kajganu. :lol: Međutim, kada odlože tanjir, ja primetim da je on pun mrava (što je već stvarno "Un chien andalou"). Kažem "bljak" i vučem đevojku da joj pokažem svoje renovirano kupatilo. :lol: Kad tamo - haos. Sve je nestalo, a neko je probušio još jedan prozor. Prilazimo mu i vidimo na ulici dva deteta kako ruše Sneška.

:iskolacen:
Korisnikov avatar
By Marvin
:lol: :lol:

Pa jesi se bar smejala?
Meni se kada takve budalaštine sanjam često desi da se probudim od smeha (sam sebe probudim zapravo se smejući)
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
A kako drukčije? :lol:

Ja najčešće nanižem nekoliko takvih snova, pa posle imam mali problem da se setim koja je budalaština iz kog niza.

U suštini sam retko u stanju da se prisetim detalja, ali ovo su vanredne situacije. :smeh:
Korisnikov avatar
By Blady
Da putujem sa nekom devojkom, koju inace i poznajem....
a ona me ceo put navlaci na sex... i na kraju taj proces naseg odnosa... Gospode, nikad gori nije bio....
Na kraju smo zavrsili blizu Podgorice.... ne znam kako, i odlucile da odemo na more...:budilnik:
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by Dzelajza Rouz

Evo i drugog:

Đuskam u sendviču između Hlevdije i Lepe Krepe i osećam se kao grinja u kanjonu Morače (Krepu nikad nisam videla, ali zamišljam je kao visoku đevojku). Nailazi jedna moja bivša ljubav i nastaje dupli "čizburger", što je već too much za Krepu, koja odlazi, a za njom i Hlevdija nestaje. Moja bivša ljubav me poljubi, a ja konstatujem da ima jezik debeo kao jorgan, ali to je okej. Krajičkom oka posmatram obližnji grupnjak tri momka, koji u pauzama jedu kajganu. :lol: Međutim, kada odlože tanjir, ja primetim da je on pun mrava (što je već stvarno "Un chien andalou"). Kažem "bljak" i vučem đevojku da joj pokažem svoje renovirano kupatilo. :lol: Kad tamo - haos. Sve je nestalo, a neko je probušio još jedan prozor. Prilazimo mu i vidimo na ulici dva deteta kako ruše Sneška.

:pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By starsailor
Sanjala Azdaju :pokazuje:

ja sam kao u So. (ne daj boze )i zezam je nesto. sedim na fotelji. i budala skoci na mene, onako velika :pervert:
Korisnikov avatar
By Primeval
Ja imam mnogo "duboke" i stvarne snove a u poslednje vreme su postali jako čudni. Sanjam svoj grad (KG)
ali ne ovakav kakav zaista jeste nego neka verzija Silent Hilla (znaće ljubitelji ove igrice). Tu su svi ljudi iz
grada koje znam ali svako od njih ima čudne namere. Ne, nisu to zle namere ali nekako su... Čudne! Ne mogu
da opišem. I svi su paranoični. Prosto vas uplaše samom svojom pojavom. Tu postoji i jedan zamak izvan
grada pored kog stalno prolazim ali ne znam kako izgleda i očajnooo hoću da odem do njega. Ja sam inače
tumač snova ali sve ovo...

Inače obožavam snove i svaki put mi bude mnogo krivo kad se probudim a ništa sanjao nisam. :( Šmrc!
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Dzelajza Rouz

Evo i drugog:

kraljiceee :smeh:

I ja umem da imam takve skroz random nebulozne snove :D

Lm, ja sinoc i jutros sam sanjala dva sna-i u oba sam pokusavala da dodjem do jednog grada da vidim jednu osobu, prvi put nisam uspela jer su mi neke silne pare uzeli, a drugi put sam isla sa tatom ( :lol: ) i dodjem ja tamo i sada cekam da osoba izadje sa posla i skapiram da bi bilo bolje da se pomerim sa nekog mosta u hodniku (?) jer krece da se ljulja i vidim da cu da se sunovratim. I tu sretnem sasvim random devojku koja ovoj osobi koju cekam nece da pruzi ruku ( sto me najvise zbunilo, devojka je super u realnosti) i sad ja tu na kraju kao eto vidim tu osobu zbog koje celu noc picim i borim se da stignem do destinacije i prekine se san!
Ne daj Boze da je neki seks pao :sigh:

Osecala sam se umorno kad sam se probudila :drama:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by starsailor
Sanjala Azdaju :pokazuje:

ja sam kao u So. (ne daj boze )i zezam je nesto. sedim na fotelji. i budala skoci na mene, onako velika :pervert:

hahahah...

eeee, znas sta mi je sad palo...nasa DUBOKOUMNA prica u Mk, kad sam ja bila emotivni krash i ona fotelja u tvojoj sobi, kad smo pricale...eeeeeeeeeeeeeeee

garant zbog toga...

samo mi nije jasan taj skok na tebe hahahahahahha...

sl x skacem na tebe, ali pazicu kako skacem :smeh:
Korisnikov avatar
By starsailor
e jbg neces vise videti tu fotelju (neiskoriscenu) jer se selim iz stana :D

a san je bio ja sedim u tvoju fotelju i ti stojis iza fotelje i samo se prevrnes preko i cela na meni :lol:
Korisnikov avatar
By Azdaja
dobro, neku KOREOGRAFIJU cemo vec smisliti... naci cemo i neku fotelju :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Neko jezero u kome plovi mrtav labud, onako izvijenog vrata. I ja sam tamo sama i pojma nemam zasto.
Korisnikov avatar
By gneeebo
sanjao sam neko pleme koje ima neki rafalni zvuk u glasu dok pricaju, kao mitraljez koji se mesa sa ljudskim glasom, i sad oni traze da dobiju neke prostorije na fakultetu, ili tako neka prava. valjda su uzasno nasilni ili tako nesto, pa ih onda niko ne ferma. oni onda promene svoj glas, vise nemaju taj zvuk pucnjave u glasu, ali im dalje glas onako vibrira u tom ritmu. u svakom slucaju, njihova prica, bez obzira na taj glas, je uzasno nasilna i diskriminatorna (ne secam se tacno sta pricaju), pa i dalje niko nece da im ispuni zahteve. jedna devojka iz tog plemena prilazi i meni sa tom pricom, ja je kritikujem i ona pocinje da prica obicnim glasom.
Korisnikov avatar
By Blady
Sanjala sam brata..... debila.. i nije mi se nesto svideo san.... ;)
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Sinoć sam sanjala nešto dosadno, ali mi je drugarica koleginica ispričala svoj "linčovski" san.

Sanjala je da rađa kuniće. Brdo kunića. Svi izlaze iz nje u beli svet.
Korisnikov avatar
By Madonna
mostly se ne secam svojih snova
ali kad se setim onda mi je drago sto je to prava retkost
Korisnikov avatar
By baboonbaba
Sanjo sam neka sranja teška. :seronjo:

Kad će već jednom onaj sexy Izraelac da mi dođe u sne. Šalom, šalom :cekam:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 106
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!