Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Billy boy
So, svemir se nasmeshio crnogorskoj manjini i otvorishe nam forum. Pozeljno bi bilo da se ukljucite svi vi iz CG da forum malo zazivi:vijaca: . Ostanite fabulous :machevi:
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Lol! Da li to zvanično znači da CG ima gay poplaciju????!!!! Mene umalo ne ubiše na faxu kada sam jednom izjavio da u svakoj zemlji ima gay-eva, pa i u CG... Crnogorci su bili u fazonu "ako ste vi Srbi pederi mi nismo, ako ne veruješ dođi da ti dokažemo..." kreteni....
By Sixto
Originally posted by superfly
zar se ne kaže 'svJemir'? :zacepi:
Da da! I NS ima naselje Vjeternik!
Korisnikov avatar
By Billy boy

haha moji su iz srbije

Lol! Da li to zvanično znači da CG ima gay poplaciju????!!!! Mene umalo ne ubiše na faxu kada sam jednom izjavio da u svakoj zemlji ima gay-eva, pa i u CG... Crnogorci su bili u fazonu "ako ste vi Srbi pederi mi nismo, ako ne veruješ dođi da ti dokažemo..." kreteni....

hahah e da vidish kakvih ima..onakvi lepi primorci..mmm:tea:

:cvetduga:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Pa gde su do sad ti prelepi primorci?!

Nije valjda da su nas bojkotovali ovde, a sad ce sva ta lepota da se sjati na CG nacional gay sajt?

Stvarno sebicno! :durenje:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Dirrty

Nije valjda da su nas bojkotovali ovde, a sad ce sva ta lepota da se sjati na CG nacional gay sajt?

Mali, ne budi nadrkana tekica. Kada bi video BilliJA, garantujem ti da bi se postideo. ;)
Korisnikov avatar
By Seaman
Super, ako je to tacno.

Kad sam zivio u Cg, na jednom forumu sam otvorio temu o HOMOSEKSUALNOSTI, samo sto me nisu lincovali. :lol: Bilo je par pozitivnih komentara, a ostali su bili uzasni. :D

Ako mozes, postavi link, da dam doprinos forumu. :)

I naravno da u Cg ima gejeva, puna ih je Cg. :lol: Mada se uglavnom kriju iza cura, zena i sl.Joj kad se sjetim kakva je tamo situacija..Nadam se da se za ove dvije god malcice promijenila. :misli:

Dakle Billi boy, postavljaj link. :)
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by superfly
:roll:
Korisnikov avatar
By Seaman
E zacudio sam se kad sam procitao da na jednj cg tv ide reklama za gay forum. :D
Korisnikov avatar
By Seaman
Ja sam dao svoj doprinos, i podrsku mojim zemljacima. :lol:
Korisnikov avatar
By Seaman
Svaki pocetak je tezak.Dao sam par predloga pa se nadam da ce usvojiti.:)
Korisnikov avatar
By Billy boy
Originally posted by Val

Mali, ne budi nadrkana tekica. Kada bi video BilliJA, garantujem ti da bi se postideo. ;)
haha ajao hvla Val, pocrvenecu, a ne bih da se hvalim, ali mi uvek kazu da sam lep :) :grouphug:

e da inace imamo i sajt www.montenegro-gay.me

pa ako hocete provrshljate malo :)

a inace su primorci najelpshi momci .... i nemci.
Korisnikov avatar
By Billy boy

hahah pa ne znam sta mislish da ce da se svi sjate tamo, ja sam rekao da bi trebalo da se administartor ugleda na ovaj forum, jer nash forum deluje prilicno suvoparno, u plavom sivoj verziji. Ali naraFno svi su dobrodoshli...

Inace izneadio bi se koliko gayeva ima u CG, ajoj sada me je Val bash obradovala :france:
Korisnikov avatar
By Vel boy
pa, u svakoj naciji, veri, rasi, plemenu itd... ima gejeva, pa i u crnogorskoj/m. e, sad shto je i od svih ionako pretezno homofobichnih i heteroseksistichnih zemalja ex-Yu stanje u Crnoj Gori uz BiH i Kosovo najgore, to je posebno zalosno iako mozda ima neke "razloge" u manjem broju stanovnika, manjim gradovima, manjem ekonomskom razvoju (k'o da je ekonomski razvoj u drugim zemljama ex-Yu neshto dobar :smeh: , sem mozda Slovenije), onda u BiH i dalje kukaju o ratu i medjunacionalno-plemenskim napetostima... itd... svakako da nijedan od tih "razloga" nije i ne moze biti opravdan niti licenca za homomrznju/homofobiju i heteroseksizam, zato mi je jako drago da je KONACHNO i crnogorski gej sajt u pogonu! Braco i sestre gej/lez/bi Crnogorci konachno vostajte u dostojanstvu i principijelnosti za gej prava- ako nishta drugo ako Crna Gora rachuna da joj je turizam najprospektivnija grana privrede, bogumi :yes: , ima da se hetero Crnogorci PUNO BOLJE ophode prema gejevima, bilo domacim ili stranim!

p.s.
mislim da je tema bolja i ozbiljnija od ZiO-e pa mozda da se prebaci u Aktivizam!
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
fini vi je sajt. zdrav bio, dugo poživeo!:pivce:
Korisnikov avatar
By Delete
Sve pohvale za forum i sajt. Bitno je da se razvijamo, ovo je mozda za nas, koji smo navikli da se ovde okupljamo mali korak, ali za Crnogorce je svakako veoma krupan. Podrzavam razvoj lgbt forumasenja :)
Korisnikov avatar
By Billy boy
Originally posted by Vel boy
pa, u svakoj naciji, veri, rasi, plemenu itd... ima gejeva, pa i u crnogorskoj/m. e, sad shto je i od svih ionako pretezno homofobichnih i heteroseksistichnih zemalja ex-Yu stanje u Crnoj Gori uz BiH i Kosovo najgore, to je posebno zalosno iako mozda ima neke "razloge" u manjem broju stanovnika, manjim gradovima, manjem ekonomskom razvoju (k'o da je ekonomski razvoj u drugim zemljama ex-Yu neshto dobar :smeh: , sem mozda Slovenije), onda u BiH i dalje kukaju o ratu i medjunacionalno-plemenskim napetostima... itd... svakako da nijedan od tih "razloga" nije i ne moze biti opravdan niti licenca za homomrznju/homofobiju i heteroseksizam, zato mi je jako drago da je KONACHNO i crnogorski gej sajt u pogonu! Braco i sestre gej/lez/bi Crnogorci konachno vostajte u dostojanstvu i principijelnosti za gej prava- ako nishta drugo ako Crna Gora rachuna da joj je turizam najprospektivnija grana privrede, bogumi :yes: , ima da se hetero Crnogorci PUNO BOLJE ophode prema gejevima, bilo domacim ili stranim!

p.s.
mislim da je tema bolja i ozbiljnija od ZiO-e pa mozda da se prebaci u Aktivizam!
znam hteo sam da je i stavim u aktivizam, ali rekoh da nije mozda zbog mog naicna pisanja malo vishe za zezanje, ali ok, neka je premeste u aktivizam. jao bash sam hippie :) :pilence: :rei: :alexis:
Korisnikov avatar
By deran
Niste trebali izostaviti devojke-ako sam dobro shvatio,to je samo Gay portal za muškarce...:cowboy:
Korisnikov avatar
By Billy boy
Originally posted by deran
Niste trebali izostaviti devojke-ako sam dobro shvatio,to je samo Gay portal za muškarce... :cowboy:
naravno da nije, to bi vec bilo pomalo sovinisticki...:giljotina:
Korisnikov avatar
By deran
"Dragi posjetioci, Dobrodošli na montenegro-gay portal. Želimo da iskoristimo ovu priliku da se predstavimo i izrazimo svoje zadovoljstvo što ćemo raditi na jednom od prvih crnogorskih site-ova posvećenih muškarcima koji imaju sex sa muškarcima u Crnoj Gor.i Glavni cilj ovog portala jeste pružanje informacija i to informacija koje će uticati na znanje kao i na stvaranje proaktivne sredine u kojoj živimo..."

Ovako glasi uvod...
Korisnikov avatar
By .L O S T
eeeee da ih njegos cita sad... svasta bi rekao :lol:

naravno cestitam
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by deran
"Dragi posjetioci, Dobrodošli na montenegro-gay portal. Želimo da iskoristimo ovu priliku da se predstavimo i izrazimo svoje zadovoljstvo što ćemo raditi na jednom od prvih crnogorskih site-ova posvećenih muškarcima koji imaju sex sa muškarcima u Crnoj Gor.i Glavni cilj ovog portala jeste pružanje informacija i to informacija koje će uticati na znanje kao i na stvaranje proaktivne sredine u kojoj živimo..."

Ovako glasi uvod...
Pa da, Billy boy kakav je ovo uvod? Seaman me nagovara da se uclanim... a kako da se uclanim kad nisam muskarac :durenje:
Korisnikov avatar
By Berserker
Pa naravno da je sajt namenjen Crnogorcima...
Šta će Crnogorke na sajtu? Imaju one šta da rade... :mete: :pegla: :napitak: :tepih: ............ :pucaodsmeha:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!