Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by DirrtyU al' si ti konzervativan.
Ma svi futuristicki filmovi su u pravu... ako covecanstvo prezivi, docice do potpunog otudjenja i stapanja sa tehnologijom.
Vecina razvijenog sveta ne vidi apsolutno nikakvu manu toga, te stoga nasa misljenja malo toga menjaju.
Ali neka neka, neka koriste apsolutno sve tzv. blagodeti modernog drustva... samo se nadam zarad njih da nece doziveti nestanak istog, i u najgorem slucaju prezivljavanje posle toga.
Originally posted by DirrtyE, vidis, kljucna razlika izmedju nas je sto ja smatram da smo mi upravo prirodno neograniceni - ostavljeno nam je do beskonacnosti naseg bica da sve istrazimo/naucimo. I samo se smenjujemo, kupimo i dajemo tj.prenosimo znanja.
Ma ne hvataj se bukvalno za svaku napisanu rec.
Inace, to sto postajemo sve slicniji, po mom misljenju ne uvek na najbolji nacin, pokazatelj je globalizacije modernog drustva.
To ova glupa ekonomska kriza i dokazuje.
Povezani smo, upravo tom tehnologijom, i sve dobro, ALI i lose sto se desava jednima, neminovno ce se dogoditi i drugima.
I kao sto vec rekoh, bilo bi lepo da covek ume da nadje kompromis, odnosno ravnotezu u svemu... ali to nije ono sto nas cini ljudima verovatno... ako i shvatimo, obicno bude prekasno.
Tezimo i zelimo uvek vise i vise, nesvesni da smo ograniceni prirodom koja nas je i stvorila, i da nas mora jednom zaustaviti u nasim teznjama, bilo unistenjem, bilo korenitim promenama... ali ne mozemo silovati sve oko nas vecno.
Originally posted by DirrtyU tom smislu mora se prilagoditi, ali to ne znaci da ne treba nista da dira, niti da ne istrazuje zakone kojima je podredjen. Ne mora napredak uvek ici u sunovrat - covek je primer za to - toliko je elastican da uvek moze da bude bolji i savrseniji.
A da li ti znas da erupcija jednog vulkana na zemlji, (tacnije jednog u Indoneziji, ne znam mu tacno ime) ako se nasom nesrecom desi, moze izazvati exploziju stotinu, da ne lupim ali mozda i hiljadu puta vecu exploziju nego atomska bomba (koja je inace vrhunac ljudskog naoruzanja)?
I da li znas da ta ista erupcija pritom moze izazvati takve klimatske promene u narednih par godina da ga dovede do istrebljenja zbog pada temperature, i gotovo potpune blokade sunceve energije u atmosferi?
Ja ti samo govorim, da covek koliko god bio superioran u odnosu na sve vrste na ovoj planeti, on ce uvek, ali uvek biti inferioran prirodi koja ga je stvorila.
Npr. i sama svemirska putovanja su pod uticajem prirodnih zakona, koje covek ne moze promeniti... vec im se samo moze prilagoditi.
Originally posted by lostinspaceAli ukoliko im das priliku za jedno i drugo ljudi, pa i mladi, idu linijom manjeg otpora! Sto da se mucim!
Ja sam za umerenu varijantu, kao i uvek - da i u osnovnoj skoli nauce da koriste digitron - to ne znaci da im on postane osnovni izvor 'znanja'.
Dalje, igranje loptom i FIFA-u sam uporedio kao zabavu. Dakle, IGRANJE loptom, ne treniranje. U tom smislu se stvari sustinski ne menjaju.
Tehnologija je mozda donela i ponesto lose, ali daleko od toga da je zatupela bilo koga. Mladi su svuda (u proseku) nezainteresovani za drus.probleme, egocentricni itd.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!