Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Kada pročitate ovakvu izjavu, vaša reakcija je:

Povraća vam se
1
4%
Dobijete dijareju
Nema glasova
0%
Imate potrebu da povraćate istovremeno sa napadima dijareje
2
7%
Mislite da je Đilasovo poltronstvo simpatičnije od onoga koje iskazuje Vuk Politički Izuzetan Jeremić
Nema glasova
0%
Smatrate da posle ovakve izjave penzije, plate i honorari treba da se oporezuju sa 79% da bi državna administracija prebrodila krizu
3
11%
Smatrate da posle ovakve izjave penzije, plate i honorari treba da se oporezuju sa 79% da bi državna administracija prebrodila krizu
3
11%
Smatrate da posle ovakve izjave Infostan treba Beograđanima da pošalje uplatnicu kojom će potraživati dugovanja od 1974., kada je donet Ustav koji je ugrozio teritorijalni integritet, suverenitet i dostojanstvo Srbije i vladike Irineja
1
4%
Kosovo je Srbija
1
4%
Deklaracija 1244 je Srbija
1
4%
Beogradski metro je Srbija
1
4%
Treba izglasati novi Ustav kojim bi Boris Tadić bio večno Naš Predsednik, a Dragan Đilas večno Naš Gradonačelnik
1
4%
Čedomir Jovanović je izdajnik
4
14%
Nisam razumeo rečenicu koju je izgovorio Dragan Đilas
10
36%
By Sixto
Pa sad ko od koga zavisi je diskutabilno! S obzirom da Djilas finansira dobrim delom DS ondak mozemo ocekivati da to MOJ nije svojatanje upotrebljeno u slihtersko-ljubavno-dupeliznom formatu vec u posesivno-vlasnicko-posedujucem obliku!
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Poslednja varijanta, jer mi...jednostavno nije jasno.

Ma EXTRA je ova nasa Srbija. EXTRA! Samo opusteno... Za mnom, braco tifusari! :zvizdi:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
joj, bože, još otvaram originalnu vest, a i dalje ne mogu da shvatim šta je on hteo da kaže.

btw, trebao si staviti multiple choice, pošto je moja reakcija višestruka. ovako glasah za pod К) pošto mi je to najbliža opcija.
By Hans
Am, neki kazu da kriza dolazi tek na jesen... :tornado: Ne znam. Zivim u nekoj drugoj Srbiji ovih dana...
Korisnikov avatar
By Dzi
Imam potrebu da povraćam istovremeno sa napadima dijareje!
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Moja reakcija je da je Djilas pokusao da relaksira inace sumornu atmosferu koja vlada u vladajucoj garnituri poslednjih nedelja jer je SEKA ( svetska ekonomska kriza) :D lupila Srbiju jace nego sto se ocekivalo i zato proizvodnja i izvoz naglo opadaju kao i u celom svetu, jer se budzet ne puni kao sto je predvidjeno i zato sto moraju da se kresu troskovi na sve strane i ukidaju davanja iz budzeta jer para nema dovoljno a to je za svakog politicara nocna mora jer znaju da ce izgubiti glasove zbog toga sto se mora uciniti da bi se ustedelo.

A pored toga moja reakcija je (opet) da je Simor nasao sebi novu personu za sprdanje posle Kostunice i Ljiljane Smajlovic je to sad Tadic...and it's getting old :zacepi:

:vogue:
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Đilasa je teško razumeti, priznajem.

Zato je Simor transparentan skroz-naskorz: on bi po svaku cenu da vlast preuzme koalicija DSS-SRS i ine državotvorne prišipetlje. Zašto mu toliko smeta hapšenje Radovana Karadžića, potpisivanje SSP-a, Zakon o antidiskriminaciji, itd. -- pa pitajte Simora, verovatno će biti artikulisaniji od Đilasa, što i nije teška rabota.

Ne znam zbog čega je Čeda dat kao izdajnik u anketi, pa on se odrekao stava o nezavisnom Kosovu i odavno duva u isti patriotski rog kao i ostatak političke scene. Mr Simor you need to update, not just to back up!:cvetduga:
By Sixto
Originally posted by Dušan Maljković
Đilasa je teško razumeti, priznajem.

Zato je Simor transparentan skroz-naskorz: on bi po svaku cenu da vlast preuzme koalicija DSS-SRS i ine državotvorne prišipetlje. Zašto mu toliko smeta hapšenje Radovana Karadžića, potpisivanje SSP-a, Zakon o antidiskriminaciji, itd. -- pa pitajte Simora, verovatno će biti artikulisaniji od Đilasa, što i nije teška rabota.

Ne znam zbog čega je Čeda dat kao izdajnik u anketi, pa on se odrekao stava o nezavisnom Kosovu i odavno duva u isti patriotski rog kao i ostatak političke scene. Mr Simor you need to update, not just to back up! :cvetduga:
Ceda Ravnogorac!? :shock:
Korisnikov avatar
By Vel boy
Kod mene je Cheda dobio samo josh jedan poveliki PLUS shto je jasno i glasno prestao da podrzava i drugu krajnost u vezi Kosova tj. velikoalbanski maksimalistichki kapric. Tako da, volim te Chedo! :smilegrin:

U vezi Djilasa, ne znam, mislim da je ipak bolji od bilo kojih drugih protukandidata pogotovo onih nazadnjachkih, pa, bih se slozio s Lakiboy_ns-om da ovo Simor-ovo harpanje protiv DS-a, is getting too old.
By Simor
Originally posted by Vel boy
pa, bih se slozio s Lakiboy_ns-om da ovo Simor-ovo harpanje protiv DS-a, is getting too old.
:up:

Moja puna podrška ovom Velojkinom postu kao i postovima svih forumaša pravednog srca.

:up:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!