Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by cokaNije problem u tome da li ljudi veruju u te stvari ili u tome koliko su naivni, poenta je u tome da danas svaka budala sa vishkom para mozhe da otvori televiziju, a da pritom ne vidi razliku izmedju ukljuchenog ili iskljuchenog rachunara, i da na svojoj televiziji, ne poshtujuci nikakva pravila, emituje ono shto mu se svidja.
Ne slazem se sa ovom odlukom i ne vidim ko to ima pravo da namece da li ljudi mogu ili ne mogu da gledaju ovo ili ono... Svako ima pravo da veruje u sta zeli. Ako je cena poziva propisno naznacena onda ne vidim u cemu je problem... Ali sta je tu je nadam se da ce onda bar rupe popuniti kvalitetnim programom:ua:
Originally posted by ROYALja uopšte ne vidim da je popunjavanje programa imperativ u ovakvim slučajevima. jbg ako nemaš šta da emituješ, nemoj da imaš televiziju. fakat ih je previše kojima se program sastoji isključivo od prodaje koječega, od seksa do ortopedskih pomagala, upakovane na pet različitih načina.
Ali zašto da ih ukinu? Niko nikoga ne tera da zove, u dnu ekrana lepo piše da to košta i koliko košta, pa ko voli nek' izvoli. Jel bolje rešenje da noću puštaju one lujke što se trljaju i maze i da ljudi šalju poruke za upoznavanje? Ili, što reče Dirrty, kvizove na poziv?
Originally posted by Wilhelmina
Kao sto znamo, krajiski neandertalci ne postuju nikakav zakon
Originally posted by Mr.Jaqq I ja cu morati da bezim... nadam se da ova metla dobro funkcionise da izletim odavde...Originally posted by walt333Bezim ja iz zemlje ondak...
Ja sam protiv ovoga. sta njih zabole da li ja zovem vidovnjake. svasta. Jos cemo poceti da spaljujemo vestice. ne bi me cudilo
UA za ovo![]()
Originally posted by *STATUS*Slazhem se sa statyjem. 'Ocu da poludim kad ih vidim na tv, a tek kad sestra prebaci da ih gleda, uh
не сметају ми ТАРОТ мајстори колико ми сметају ДЕБИЛНИ и очигледно намештени квизови у којима се јављају људи из режије....
ипак, ТАРОТ или зовеш или не... а у КВИЗУ те доводе и заблуду да ипак ту неко учествује и кобајаги добија....
ал рачун за телефон, који углавном буде огроман...
брука...
![]()
Originally posted by .L O S T
Kao i za sve u srbiji sa pravog zla se odvlaci paznja glupavim sitnicama.
Po meni je mnogo vece zlo dozvoliti Fahreti da reklamira u udarnim terminima gd100 magicni lek koji leci KARCINOM DEBELOG CREVA! i celu tu seriju lekova za Ca pankreasa, prostate..... znaci ona (taj gd je jako skup, oko 6000) navlaci (i uzima!) pare najtezim umirucim bolesnicima! i naravno niko se nije izlecio, mislim nemoguce je... zivotinja!
a to sto neka baci karte pa kaze da ces tad i tad naci momka nije ni prineti toliko veliko zlo.
eto toliko.
Originally posted by Wilhelminabas sam to zeleo reciOriginally posted by .L O S T
Kao i za sve u srbiji sa pravog zla se odvlaci paznja glupavim sitnicama.
Po meni je mnogo vece zlo dozvoliti Fahreti da reklamira u udarnim terminima gd100 magicni lek koji leci KARCINOM DEBELOG CREVA! i celu tu seriju lekova za Ca pankreasa, prostate..... znaci ona (taj gd je jako skup, oko 6000) navlaci (i uzima!) pare najtezim umirucim bolesnicima! i naravno niko se nije izlecio, mislim nemoguce je... zivotinja!
a to sto neka baci karte pa kaze da ces tad i tad naci momka nije ni prineti toliko veliko zlo.
eto toliko.
E, vidis, problem je sto se nas ministar Tomica ipak vise brine o tome da trudnicama skrese naknade za trudnicko nego da uspostavi odredjenu instituciju koja ce se baviti proverom i odobravanjem lekova koji se pustaju u promet. Mada, cak je i to tesko razgraniciti i razdvojiti jer se recimo oni zverovi sa alojom (da, zverovi, pocecu da vrata otvaram drzeci noz u ruci jer mi ih je svih vise preko glave) koji ti pricaju o tome kako aloja leci sve, od hemoroida do leukemije, ali na bocici na engleskom pise dietary supplement (dodatak ishrani) kako bi jasno ukazali na to da TO NIJE LEK, ako bude tuzbi nakon sto covek umre i ako je uzimao carobnu aloju. A kako je nas narod i slep i gluv i glup, vazno je sta kaze komsija, pa ne bi valjda on lagao,jel...
Vec si pomenuo Fahretu, tj. Brenu, tj. navodno Jelenu, a meni pade na pamet onaj faking Lepi Bora koji ima svoj caj, Mrsavko li bese.... Svi mi vidimo da nema ni pola onog brda koje je on nekad bio, ali je izostavio bitnu cinjenicu.... da je u Novom Sadu lezao na Institutu lececi se od sepse (otuda gubitak kilograma, a cajem se mozes nalivati do mile volje).
U sustini, nista ne shtima kako treba, ali se od necega mora poceti. Ja se nadam da ce se poceti skidanjem Duge sa programa kablovske.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!