Predlazem da se oformi poseban Skupstinski odbor koji bi se bavio privatnim zivotom poslanika.... tj oni bi pratili desavana poslanika van Skupstine...
takodje bi u okviru tog odbora trebalo da postoji jedna vrsta blagajne..... da se pomaze ubogim poslanicima..... doduse samo onima koji ne iskesiraju milionce za putne troskove, stotinak hiljada dinara za dnevnice, stotinak hiljada dinara kao redovnu platu....
a posebno obratiti paznju na ove kojima su sponzori u zatvoru,
uplatiti im letovanje na Mikonosu ili kupiti kartu za bazen na Banjici,
posto onaj u Silerovoj vise ne radi, sravnjen je sa zemljom, iako su se
ti ravnatleji u njemu do skoro brckali....
Sto se tice gospodina Cedomira Jovanovica, bolje bi mu bilo na ode negde daleko iz ovde zemlje...
da moze da miru da uzgaja sredstva za opijanje i u istima uziva....
daleko od ociju prosecnog Srbina...
jer njemu nije mesto u Srbiji, nego u nekoj evropskoj zemlji gde moze da skupi ovcice i da im kaze "Podrzavamo razlicite i zalazemo se za gej prava" i odmah eto mu biraca...ali prc... yapadne ovcice se ne sisaju tako lako kao ove nase... balkanske.... srbijanske....
Ma to je bilo ovako... evo transkripta razgovora ekskluzivno iz novina "Status KURIR"
Ceda : Hej, ne bi lose bilo da isceniramo napad na mene
Napadaci: Sto da ne, dugujemo ti uslugu, uvek si bio galantan.[/i]
Ceda :Ali to mora da se odradi profi
Napadaci:
Sefe, pa zar sumnjate u nas....
Ceda :Ne sumnjam, samo zelim da sve ispadne kao realno
Napadaci:
Pa svasta, uvek uradimo onako da ispadne kako valja, ubedljivo... pa i 2003 sto ispali profesionalci i niko nije posumn> 2003-a je 2003-a, ovo je sada 2009....
Napadac:
Pa ynate da smo profesionalci
Ceda: Znam, zato vas i angazujem..
Napadac :
Jel cena ista kao za ono prosli put...
Ceda : Hm, moyda da umeamo i moju zenu... jos bolje i troje dece...
Ivica: Idem, i kupujem sutrasnju stampu
Marica: Gazda, mojne brines...
i tako se sve odigralo...a sirota i gladna raja pojede koru hleba pred spavanje, popi cacu vode sa cesme, lee u hladan krevet da spava i poverova u Cedinu pricu....
ali Status nije....