Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Delete
@Lepa Krepa

Svoju teoriju napisah na forumu, pre nego sto sam zasnala za podatke koje si ti kopirala ovde i...drago mi je sto si potvrdila da sam bila u pravu.

Sad samo cekam da potvrde i moju teoriju za specijalca-ubicu, koja je ovih dana aktuelna :)
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by Delete
@Lepa Krepa

Svoju teoriju napisah na forumu, pre nego sto sam zasnala za podatke koje si ti kopirala ovde i...drago mi je sto si potvrdila da sam bila u pravu.

Sad samo cekam da potvrde i moju teoriju za secijalca-ubicu, koja je ovih dana aktuelna :)
ubola si u sridu. šta ti je praksa... ;)
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Originally posted by 2Q2Bstr8
Originally posted by Lepa Krepa
Sre, 11/02/2009 - 10:16 — Anoniman (nije verifikovan)

Kada je neki Srbin ubio roma na tako Brutalan nacin.Sada su romi povlasceni.Sami prave socijalu cuvaju po 6 deteta.Sta bih bilo da svaki Srbin ima po 6 isto socijala.Oni svsno prave socijalne slucajeve od sebe.
:retard:

kako beše ono pre par godina, skinsi napali ... u Beogradu, pa ga ... i na kraju nikom ništa.

edit: je l' to neko samokažnjavanje kad ti rovariš po tim sajtovima ili šta? :shtap:
Ewo... čisto da pojasnim šta me je "inspirisalo"
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by just_me
Ewo... čisto da pojasnim šta me je "inspirisalo"
čovek je istakao besmislenost ovog rasističkog pokliča na rome, tako što je naveo primer ubistva romskog dečaka. i dalje ne vidim šta tu može da bude povod za stvaranje uzročno-posledične veze. rekla bih da ti naprosto izjednačavaš ova dva ubistva, po principu "sve su to ekstremisti", obilato popularizovanom tokom prethodnih par godina u srbiji.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!