Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by Deleteubola si u sridu. šta ti je praksa...
@Lepa Krepa
Svoju teoriju napisah na forumu, pre nego sto sam zasnala za podatke koje si ti kopirala ovde i...drago mi je sto si potvrdila da sam bila u pravu.
Sad samo cekam da potvrde i moju teoriju za secijalca-ubicu, koja je ovih dana aktuelna![]()
Originally posted by 2Q2Bstr8Ewo... čisto da pojasnim šta me je "inspirisalo"Originally posted by Lepa Krepa
Sre, 11/02/2009 - 10:16 — Anoniman (nije verifikovan)
Kada je neki Srbin ubio roma na tako Brutalan nacin.Sada su romi povlasceni.Sami prave socijalu cuvaju po 6 deteta.Sta bih bilo da svaki Srbin ima po 6 isto socijala.Oni svsno prave socijalne slucajeve od sebe.![]()
kako beše ono pre par godina, skinsi napali ... u Beogradu, pa ga ... i na kraju nikom ništa.
edit: je l' to neko samokažnjavanje kad ti rovariš po tim sajtovima ili šta?![]()
Originally posted by just_mečovek je istakao besmislenost ovog rasističkog pokliča na rome, tako što je naveo primer ubistva romskog dečaka. i dalje ne vidim šta tu može da bude povod za stvaranje uzročno-posledične veze. rekla bih da ti naprosto izjednačavaš ova dva ubistva, po principu "sve su to ekstremisti", obilato popularizovanom tokom prethodnih par godina u srbiji.
Ewo... čisto da pojasnim šta me je "inspirisalo"
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!