Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

By iWanna
Originally posted by Ulix
Originally posted by hlaefdige
Originally posted by Lepa Krepa
Originally posted by Egmont
Ja ne razumem ovaj posprdni ton teme.
me neither.
me "threider"
Prosto mi je strasno koliko nas je malo koji ne shvatamo.
im in da club!!! bottle full of bub
Look mami I got...
Korisnikov avatar
By Paki
me neither.
me "threider"
Nije nas malo, nego lično ne znam šta bih napisao, a da to ne podrazumeva kršenje pravilnika foruma.
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Originally posted by taurus
Originally posted by iWanna
Originally posted by the1whowished
Originally posted by Dominion Apsolutno!

Cisto da zna da se posledice nece samo na njega odnositi.
Na kraju krajeva, koliko je dece/zena/porodica zbog njega propatilo.
Znaci, ti raskines sa deckom, a decko sutradan na tvoja vrata, pa ,,kuc, kuc", pa ,,Dobar dan, gospodja Majko (ili kome god iz porodice tako)" pa...
Chemu drama malo se preplashili i nikome nishta....koliko dece jede chokoladu za kuvanje,trpi nasilje,zivi ko stoka....sad cu da se stresiram sto se deca prepala...nek' im kazu da je to bio maskembal...koji kurac se dize fama...
alo bre ti
jel ti to pokusavas da kazes da crna cokolada za kuvanje ne valja?!!!!?!?!
:smeh: daleko od toga ali je nekome u choco meniju jedina
ewo da i ja nekoga citiram... kad' ste već krenuli... On je političar i zbog toga je napadnut TAČKA
Zamislite da sutra i vas sa vašom porodicom presretnu i napadnuvas jer ste gay/bi, da li bi i on vas ovako pljuvao??? Zapitajte se....
Korisnikov avatar
By taurus
Originally posted by just_me
Originally posted by the1whowished Znaci, ti raskines sa deckom, a decko sutradan na tvoja vrata, pa ,,kuc, kuc", pa ,,Dobar dan, gospodja Majko (ili kome god iz porodice tako)" pa...
Chemu drama malo se preplashili i nikome nishta....koliko dece jede chokoladu za kuvanje,trpi nasilje,zivi ko stoka....sad cu da se stresiram sto se deca prepala...nek' im kazu da je to bio maskembal...koji kurac se dize fama...
alo bre ti
jel ti to pokusavas da kazes da crna cokolada za kuvanje ne valja?!!!!?!?!
:smeh: daleko od toga ali je nekome u choco meniju jedina
ewo da i ja nekoga citiram... kad' ste već krenuli... On je političar i zbog toga je napadnut TAČKA
Zamislite da sutra i vas sa vašom porodicom presretnu i napadnuvas jer ste gay/bi, da li bi i on vas ovako pljuvao??? Zapitajte se....
ne verujem da ce neko da preti ubistvom samo zato shto se neko bavi politikom i prati odredjeni program....yeah sure
By iWanna
o boze, izbacite tolike citatčine
Korisnikov avatar
By taurus
o boze, izbacite tolike citatčine
u pravu si :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Pa i Đinđića su zbog politike... laka mu zemlja
Korisnikov avatar
By taurus
politikom se ne bavim odavno

protiv nasilja jesam

ali briga o prestravljenoj deci mi je patetichna
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by the1whowished
me neither.
me "threider"
+ :retard: x1
pa to valjda ide tako selektivno, malo može da se bije, malo ne može.
Korisnikov avatar
By jukie
sad cu da se stresiram sto se deca prepala...nek' im kazu da je to bio maskembal...
Pa decu političara i uopšte bogataša, mafijaša, kraljeva, aristokratije itd. ne treba da lažu (posle određene starosti, npr. kada već krenu u školu, a kada su baš mali svejedno im je da li je potencijalni atentator ili paparaci, stres je isti kad neko čudo iskoči pred dete i roditelje). Moraju da znaju da ljudi žele da ih ubiju zbog toga šta su njihovi roditelji, i da su čike telohranitelji tu da ih brane da ih neko ne ubije a ne radi ukrasa, i da se ne prestrave i ukoče nego da se bace iza zaklona ili da beže. Nije ovo ni prvi ni poslednji put da im je život ugrožen
Korisnikov avatar
By Vel boy
Samo da kazem da sam zgadjen komentarima taurus-a, Dominion-a, derana i superfly-a.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Ja procitao temu, i taman kad sam mislio da izadjem (posto o politici u SR znam jos manje nego o istoj u CG - o kojoj skoro da ne znam nista:P a dusa mi da se zgrazavam k'o neka strina, ili pricam o Cedovim klincima - ni mojima ne znam kako cu 'leb da obezbijedim:P ) kad procitam jukijev post.

i nemam sta da kazem osim :smeh: :lol: :smeh:

kakav je on lik!
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by Vel boy
Samo da kazem da sam zgadjen komentarima taurus-a, Dominion-a, derana i superfly-a.
Hajde zgađeni navedi kojim si mojim komentarom zgađen.
Korisnikov avatar
By Vel boy
nemam ja shta da ti kopi-pejstujem, lepo su ti vec bile odgovorile korisnice the1whowished i jovanabeograd.
ja sam samo josh dodatno izneo moje mishljenje ubrojavshi te u onu trojicu chiji mi se komentari gade.
Korisnikov avatar
By ROYAL
Originally posted by deran
Originally posted by deran
Čeda se preselio u jedan od stanova u vili na Dedinju.Zakup stana je 2500 eura mesečno.Pri tom vozi ne znam kakav već džip...
Znam-samo sam to dovodio u vezu-i nije to prvi put da ima sličnih problema.Na letovanje u Grčkoj je išlo i njegovo lično obezbeđenje...

Uglavnom,on se stalno dovodi u vezu sa lokal mafiozama.Da li je istina ili nije,ja ne znam,ali IPAK malo ljudi može da plati destomesečnu kiriju 250.000 eura...
Mislim da imaš jednu nulu viška :D
Korisnikov avatar
By Daliborka
Zgadjena sam napadom na Cedu i njegovu familiju !
Kakva je ovo drzava ?!
Ovde niko nije siguran.
Tolika je nesigurnost, pre svega socijalna, zavladala da svi mozemo ocekivati da nas neko presretne na ulici, unese nam se u facu i raspizdi nas posred njuske, samo ako proceni da smo u boljem polozaju ( pre svega socijalnom ) od njega.
Nije da nesto volim Cedu, smatram pre svega da je neodgovorno to sto daje tolike pare na drogu, umesto da se odrekne tog prijatnog poroka i uplati koji dinar u fond solidarnosti, a ne da nas, koji smo tek malo iznad granice siromastva i koji od luksuznijih psihoaktivnih supstanci sebi mozemo da priustimo jedino vinjak, vlast proglasava bogatim gradjanima kojima treba nametati porez solidarnosti da bi se pomoglo najsiromasnijima.
Ja ne smatram sebe bogatom, ne zivim, vec zivotarim od prvog do prvog, muku mogu da blazim jedino vinjakom ( o skupim drogama mogu samo da sanjam ), tako da zaista ne mogu finansijski da pomognem sve vecu armiju nezaposlenih golorukih i gladnih gradjana Srbije.
Ali zato Ceda moze ! Stoga apelujem na njega da licnim primerom pokaze koliko mu je stalo do ovog naroda. Neka ostavi shpric narkotik koku, neka stegne malo kaish i prihvati se vinjaka. I on je prihvatljiv stimulans u uslovima recesije.
Kad pokaze humanost na delu, srazmerno ce se i smanjiti sanse da ubuduce dozivi ovakvu neprijatnost.
Korisnikov avatar
By tinkerbell
me neither.
Ni ja.
By Sixto
Originally posted by superfly
kao što neko pomenu vreme je bilo da se
pažnja javnosti skrene sa besnog audija i
haj-tek vile na dedinju. jadničak.

:radosnice:
U kuci Velike Skupstine se odavno nije culo za Cedicu i polako, bar medijski evidentno, gubi taj neki svoj exkluzivitet najsvezije persone od ukucana! Nigde ga nema, partija se ne cuje, Tomislav Nikolic i odvajanje je jedino o cemu se prica u poslednjih pola godine, polemise se o zakonu pa su tu najglasniji Palma i Todorovic, prica se o krizi, buzdetu, otpustanjima a o LDPu ni prdez! Cak ni u nekoj negativnoj konotaciji!
Red je da se malo zatalasa javnost po modelu 'papirna kesa puna exploziva iz western filmova ispod dzipa'! Vec oproban recept koji kanda nije pomerio nikog da se zabrine i ponovo vrati svetlo reflektora na Cedu, kraljicu politicke drame!

Sere mi se od njegove potrebe za paznjom i narikaca kojima se okruzuje!

Moja puna, nenadmasna, neporeciva, nenadjebiva, neizreciva podrska postovima Dominelle, Marquesses of Montmartre!
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Sto...pa skupile se delije iz zemlje Srbije...sve moj do mojega.
Ne zna se ko je veci poznavaoc politickih zbivanja od njih cetvorice :lood:
Mislim da je pokretac teme ipak najingenuozniji od svih njih sto se politike tice-izasao decko ovom temom iz foldera muzika i teme sta vam sada svira po prvi put :stopdrogi:
By Sixto
Originally posted by Lakiboy_ns
Mislim da je pokretac teme ipak najingenuozniji od svih njih sto se politike tice-izasao decko iz foldera muzika po prvi put :stopdrogi:
Da li tvrdis da su iskljucivo pristalice LDPa dobri poznavaoci pliticke situacije u Srbiji?
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Sixto
Originally posted by Lakiboy_ns
Mislim da je pokretac teme ipak najingenuozniji od svih njih sto se politike tice-izasao decko iz foldera muzika po prvi put :stopdrogi:
Da li tvrdis da su iskljucivo pristalice LDPa dobri poznavaoci pliticke situacije u Srbiji?
Ne :zacepi:
Korisnikov avatar
By spliff
mislim da bi autora teme trebalo da bude sramota
i josh neke forumashe pride, da ne nabrajam...
By Sixto
Divno, taman pomislih da oces da poletis pa reko...
Korisnikov avatar
By *deni*
Slazem se sa baba Dacom u delu koji se odnosi na sramnu odluku vlasti da se srednji sloj proglasi bogatim, samo da bi mu se nametnuo porez solidarnosti.
:pljuje:
Neka zaista bogati ( poput Cede ) placaju porez solidarnosti. Oni lako mogu da budu solidarni, a da to i ne osete na svom debelom dzepu i punom budjelaru.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Boze, sto ste vi pristalice i clanovi LDP-a nedosledni i skloni politici dvostrukih standarda. Boze, boze....
Pa koliko ste vi puta izjavili da vas boli dupe za porodice vasih politickih neistomisljenika ?
Setite se samo. Sta ste sve govorili za porodicu pokojnog predsednika Milosevica, recimo ? Da je sve to trebalo obesiti na Terazijama i sl.
A kad neko ne izrazi zaljenje zbog neprijatnosti koju je dozivela porodica vaseg lidera, onda sikcete. A nije da vam je lider neki svetac, niti je u praksi bolji od bilo koga ko se docepao ( makar parceta ) vlasti.
Vlast kvari ljude i to je nesumnjiva cinjenica.
Zato, molim vas, bez prekomernog negodovanja i izigravanja zgrozenosti i izrazavanja toboznje neverice sa pozicije andjeoske humanosti i dobrote. Sumnjivo je kad ima toliko dobrih na jednom mestu, kao sto ovde navodno ima.
Nemojmo se lagati, niko od nas nije andjeo.
By Sixto
Originally posted by *deni*
Slazem se sa baba Dacom u delu koji se odnosi na sramnu odluku vlasti da se srednji sloj proglasi bogatim, samo da bi mu se nametnuo porez solidarnosti.
:pljuje:
Neka zaista bogati ( poput Cede ) placaju porez solidarnosti. Oni lako mogu da budu solidarni, a da to i ne osete na svom debelom dzepu i punom budjelaru.
Originally posted by Daliborka
Boze, sto ste vi pristalice i clanovi LDP-a nedosledni i skloni politici dvostrukih standarda. Boze, boze....
Pa koliko ste vi puta izjavili da vas boli dupe za porodice vasih politickih neistomisljenika ?
Setite se samo. Sta ste sve govorili za porodicu pokojnog predsednika Milosevica, recimo ? Da je sve to trebalo obesiti na Terazijama i sl.
A kad neko ne izrazi zaljenje zbog neprijatnosti koju je dozivela porodica vaseg lidera, onda sikcete. A nije da vam je lider neki svetac, niti je u praksi bolji od bilo koga ko se docepao ( makar parceta ) vlasti.
Vlast kvari ljude i to je nesumnjiva cinjenica.
Zato, molim vas, bez prekomernog negodovanja i izigravanja zgrozenosti i izrazavanja toboznje neverice sa pozicije andjeoske humanosti i dobrote. Sumnjivo je kad ima toliko dobrih na jednom mestu, kao sto ovde navodno ima.
Nemojmo se lagati, niko od nas nije andjeo.
Vas dve cu da zovem duo D&D!

U tom slucaju poreska prijava i uplatnica idu na adresu Krmivo Produkt, Surcin
Korisnikov avatar
By spliff
ma da
sasvim je u redu porediti decu, koja josh ne idu u shkolu sa markom, koji je prvi milion zaradio nosetji gajbice, i njegovom poremetjenom sestrom...

a mira je osudjena u odsustvu ako se ne varam
By iWanna
Originally posted by spliff
ma da
sasvim je u redu porediti decu, koja josh ne idu u shkolu sa markom, koji je prvi milion zaradio nosetji gajbice, i njegovom poremetjenom sestrom...
:up:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by spliff
ma da

a mira je osudjena u odsustvu ako se ne varam

Eto primera koliko ste verbalno nesuzdrzani kada se radi o vasim politickim oponentima, a trazite respekt kada se diskutuje o vasem lideru.
Nisi ti merodavan da postavljas dijagnoze da li je neko poremecen, ili nije.

Generalno, kod nas je problem sto politicari dok su na vlasti krse zakon i neometano vrse krivicna dela bez posledica.
Sudi im se tek kad padnu sa vlasti.
I za Cedu bi se vec sada naslo dovoljno osnova i dokaza za jednu masnu i dugacku optuznicu protiv njega, o joshte kako, samo da nije zasticen privilegijama koje mu je doneo polozaj.
Tako ovde stvari stoje, na zalost.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Sixto
U tom slucaju poreska prijava i uplatnica idu na adresu Krmivo Produkt, Surcin
Ovde se krije neka posredna uvreda na racun mojih godina ili telesne raskrupnjalosti ?
:neto:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!