Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

By Sixto
20. mart 2009. | 14:25 -> 15:32 | Izvor: Beta, Tanjug
Novi Sad -- Vođa neonacističke organizacije Nacionalni stroj Goran Davidović pozvan je na izdržavanje zatvorske kazne, ali se nalazi u bekstvu, javio je Radio 021.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=351204

Hahahaha ko koga zajebava u ovoj drzavi leb ti jebem! Neonacisti sa pasosem defiluju gde treba a cekaju zatvor, policija krlja po ulicama, politicari se skijaju po Kopaoniku! Ode sve u tri picke lepe materine!
Korisnikov avatar
By scout_finch
ja sam negde procitala jos pre par meseci da se on citiram "sklonio" u italiju,kod svojih nacistckihkolega iz italije. ludilo.
By superfly
zar takvi ne šetaju kosovom i brane srbstvo?? eeee živote......
Korisnikov avatar
By broX
kad se setim da se taj upad na filozofski desio jos 2005. godine a on osudjen tek sad, nije ni cudo sto je pobegao

jos ako mi neko kaze da mu nisu ni oduzeli pasos....ma sudstvo nam je katastrofalno :bljak:
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by broX
kad se setim da se taj upad na filozofski desio jos 2005. godine a on osudjen tek sad, nije ni cudo sto je pobegao

jos ako mi neko kaze da mu nisu ni oduzeli pasos....ma sudstvo nam je katastrofalno :bljak:
Osuđen, pa se žalio na presudu... Dok je trajala procedura pred Vrhovnim sudom, čovek se spakovao i pobegao u Italiju sa svojim pasošem i vizom. :)

Znalo se to i dok je trajao proces, pisalo se po medijima.

Sad je Vrhovni potvrdio presudu, ali gospodin naravno nije tu.
By Ulix
Originally posted by the1whowished
Toliko o ... -kako se ono bese to zove- junastvu?
Mnogo si to bolje rekla od mene, ja sam prosto hteo da kazem da je picka, pa ne znam koliko vulgarno da to zvuci. :kafa:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by Dušan Maljković
U Italiji?! Dakle neonacista sa Šengenom! Božanstveno!
pa što da ne, čovek baštini jednu od znamenitijih evropskih ideologija. :D

...a možda je i njemu kakav konzul sredio vizu, duševan je to svet, voli da pomogne mladom biću u nevolji...
Korisnikov avatar
By m..
isuse hriste i device marijo.

ipak ima tu i dobra strana, bar ne smrdi po srbiji. ja bih inace sve njih na kosovo, da kolonizuju kad vec vole, po britanskom receptu.
Korisnikov avatar
By ROYAL
Originally posted by Ulix
Toliko o ... -kako se ono bese to zove- junastvu?
Mnogo si to bolje rekla od mene, ja sam prosto hteo da kazem da je picka, pa ne znam koliko vulgarno da to zvuci. :kafa:
Ni najmanje! :D
Korisnikov avatar
By Vel boy
kako mene ovi apsurdi i paradoksi nerviraju, pa to je uzas. znachi, tom naci-fashi oloshu su - prvo u Srbiji dozvolili da u magli procedure oko njegove zalbe na presudu on pobegne -sa chime?- srpskim pasoshem?- gde?- u EU!!!!!!! eeeej, bre, u EU!!-kako? -schengen-skom vizom, eeeeej, bre- schengen-skom vizom!!!!!! :kletva: - - u koju zemlju EU-a?- Italiju, e, to me vec manje iznenadjuje i chudi jer Italija s berlusconi-jem i papom rat-zinger-om na chelu jeste mala mussolini-ja, sramota i ruglo "starog" EU-a. :shrug:

samo me josh chudi shto nije pobegao u Rusiju........
By Sixto
Ko jos nas da metne na belu sengen listu! Pa mi cemo dati sutra u EU ako budemo sengen svima onima koje evropa ne zeli, kriminalcima, teroristima...
By Ulix
Originally posted by Vel boy

samo me josh chudi shto nije pobegao u Rusiju........
Ko normalan zapravo zeli da zivi u toj hladnoci?
Italija je lepa zemlja, bogatija, opustenija, toplija... pa jeste Davidovic nacista (i picka, kao sto vidimo), ali nije lud. :pilence:
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Originally posted by Sixto
Ko jos nas da metne na belu sengen listu! Pa mi cemo dati sutra u EU ako budemo sengen svima onima koje evropa ne zeli, kriminalcima, teroristima...
Aman, pa ne dajemo mi Šengen, nego strane ambasade! U tome je i problem: ovamo se puca od političke korektnosti i Srbija optužuje za "tolearnciju prema fašizmu", a s druge Davidović aka Firer lepi Šengen u svoj mali pasoš...
By Ulix
Mene zivo zanima zasto tom kretenu nije oduzet pasos? :sveca:
Korisnikov avatar
By m..
I mene. Da im nije neko od retro romanticara objasnjavao da se to opet zanela srpska mladost, inspirisana nepravdom?
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by m..
neko od retro romanticara
Koliko bi bilo umesno da te zaprosim u ovom trenutku?:hail:
Korisnikov avatar
By Delete
Gospodin Davidovic, svakako, nije nimalo naivan.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by m..
neko od retro romanticara
Koliko bi bilo umesno da te zaprosim u ovom trenutku? :hail:
Lol, stvarno vise nisam znala kako da ih nazovem a da ne opsujem. Ovo je blago receno deminutivcic.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Delete
Gospodin Davidovic, svakako, nije nimalo naivan.
mislis nije nimalo od integriteta. s jedne strane imamo naivnost - nenaivnost, a s druge davidovica - integritet, doslednost, hrabrost, stajanje iza svojih postupaka etc.
Korisnikov avatar
By Tomek
Srbija je fantasticna zemlja...

:teletabisi:
Korisnikov avatar
By ns.happy
hocemo i davidovicu morati nakvrcavati milion?
Korisnikov avatar
By Daliborka
Ju, ne daj Boze.
Nemam vise snage da mi se od mizerne plate skida za isplacivanje odsteta zbog svinjarija nasih mangupa.
Verujem da su i drugi posteni radnici u Srbiji na ivici snage.
Aman, ljudi, manite se nacizma i premlacivanja stranih drzavljana, jer sve te vase manguparije i bahatost placamo mi, obican narod.
:rida:
Preklinjem vas !
:molise:
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Pih... Osuli palju po jadnom Davidoviću k'o da im je očeve pobio...
Pustite čoveka da živi!
By Ulix
Originally posted by just_me
Pih... Osuli palju po jadnom Davidoviću k'o da im je očeve pobio...
Pustite čoveka da živi!
Ma jadan nacista, nema sta. :katemoss:
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Slažem se! Svi se na njega okomili kao da je on nešto kriv što je proizvod takvog društva! Prvo se dignite protiv Radikala, Naprednjaka i Velje - selje, pa tek onda napadajte ove marginalce....
By Ulix
Originally posted by just_me
Slažem se! Svi se na njega okomili kao da je on nešto kriv što je proizvod takvog društva! Prvo se dignite protiv Radikala, Naprednjaka i Velje - selje, pa tek onda napadajte ove marginalce....
Pobogu covece. :gubitnik:

I ja sam proizvod ovog drustva jer nisam odrastao na Marsu nego u Srbiji devedesetih godina, pa opet me nisi video da salutiram Hitleru i pozivam na istrebljenje Roma i Jevreja.
Apsolutno me ne zanima ciji je on "proizvod", jer je on najobicnija stoka i zasluzuje da trune u zatvoru zbog te odvratne ideologije koju propoveda.

Nazalost, ne mogu da saosecam sa patnjom fasista. Zaista ne mogu.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!