Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Tomek
Agent neke tajne obavestajne sluzbe...

Ne znam zasto... Mozda jer sam control freak kako su me neki nazvali...
Korisnikov avatar
By Hys.
Da mogu, bila bih kd lang na jedan dan, da mogu sebe valjano da opipam.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by Zwezdica
E ja bih bila neki ludi vodja, koji maltretira sve živo i živi večno, ne mogu da me ubiju, pritome sam večito mlada i lepa i zgodna i totalni antihrist i zla do bola i svi bi me se plašili... :eya: :eya: :eya:

:love:

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAAHAHA!!!!!!

e da....zasto?
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by hlaefdige
E ja bih bila neki ludi vodja, koji maltretira sve živo i živi večno, ne mogu da me ubiju, pritome sam večito mlada i lepa i zgodna i totalni antihrist i zla do bola i svi bi me se plašili... :eya: :eya: :eya:

:love:

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAAHAHA!!!!!!

e da....zasto?
Ima li šta bolje biti ludi vodja i imati svu tu vlast i moć? :kralj: :eya:
By Ulix
Originally posted by Sunce
Originally posted by Ulix
Bio bih alga ili neki fikus.
:mazi:

Ponedeljak, 24. jul

Dođite da me volite.
Dođite.
Dođite na ovaj beli papir.
Sa mnom.

Dajem ti svoju put.
Dođi.
Brzo.

Kaži mi: do viđenja.
To je sve.
Ništa više o tebi ne znam.

Otići ču sa algama.
Pođi sa mnom.
:wow: Sta god da je ovo bilo.. :cookie:
:wow: Kakva pesma! Znam li - poznajem li - autora? :drama:
By iWanna
ima

atentator
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by iWanna
ima

atentator
A ne.. Ja ne bih da prljam ruke.. Kao vodja imala bih ljude za takve stvari.. Evo tebe npr.. :lol:
Korisnikov avatar
By Hys.
ima

atentator
IWanna :cvece:
Korisnikov avatar
By sleepingsun
Brad PItt
da toliko dobro izgledam sa preko 40 leta
jer ima copor dece..i dalje snima filmove..
i jebe i ljubi Andju:eya::eya:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Ja bih bio nesto poput Mirande Pristley iz "Djavo nosi Pradu", s tim sto bih bio modni kreator koji bi maltretirao sve modele, jer mi se moze i 'oce.
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Besmrtnost je ono o cemu najvise mastam. Kada nesto ne stignem i ne uradim a pritom kazem "nema veze ima vremena", moj ce komentar imati tezinu i istinitost. Mogao bih kroz svoj vecan zivot da probam mnoge stvari, naucim mnoge stvari obidjem pesaka ceo svet. Mogao bih bezbedno da istrazim citavu dzunglu, prepesacim pusticnju, posmatram razvoj ljudske svesti, vidim sustinu propasti, upoznam mnogo civilizacija u jednom trenutku budem poznat u drugom u nekoj staroj knjizi citam o sebi kao nekoj istoriskoj licnosti. Mogao bih previse toga da uradim i da nikada ne zurim! :)

Voleo bih da budem sjamska macka. One uvek imaju poseban tretman. Svi ih paze i maze i zive duze od ostalih macaka, zbog nege.

Feniks- mogao bih da letim, opet bih bio besmrtan i mogao bih da upravljam vatrom, da je osetim a da me ne opece. Vatru obozavam.

Ili bih prosto voleo da budem nesto bez osecanja, mozga i bola.

Voleo bih da budem pametniji, karakterniji i razumniji.- ka tome tezim i u stvarnosti.
Korisnikov avatar
By mmiki
Da mogu bio bih STR8

Kako li se ovoga niko nije setio....?

Voleo bih da sam str8.... slobodno gledam lepe devojke po gradu.... nekoj usput nesto kazem.... ljubim se sa devojkom u gradu, pokazujem drugovima, roditeljima njenu sliku....
By iWanna
jaao :sweet:

off:
Originally posted by Hys.
IWanna :cvece:
za mene? :sweet:
ne znam sta da kazem...
:blush:
Korisnikov avatar
By lostinspace
Filozof, jer bih bio u stanju da se iskreno i umesno rasplinem u potrazi za srzi stvari i mozda konacno ponesto shvatim o svetu i ljudima oko sebe. A najvise o svetu.
Korisnikov avatar
By but_thats_not_Artistic
Originally posted by Tomek
Agent neke tajne obavestajne sluzbe...

Ne znam zasto... Mozda jer sam control freak kako su me neki nazvali...
Isto to! :elvis:
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Originally posted by lostinspace
Filozof, jer bih bio u stanju da se iskreno i umesno rasplinem u potrazi za srzi stvari i mozda konacno ponesto shvatim o svetu i ljudima oko sebe. A najvise o svetu.
A zar sada ne mozes to isto uciniti? :)
By iWanna
Originally posted by blenta
bio bih gluplji:ccn:
i ja ako je to ikako moguce :merlinka:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Top model... fotkanje fotkanje i samo fotkanje! :eya:

Mozda, odnosno gotovo sigurno bi mi to ubrzo i dosadilo, ali to govorim iz ovog ugla anonimnosti.

Mada bzvz jer danas ima previse imena u toj, a i svakoj industriji, da se retko ko istice nesto posebno.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by sleepingsun
Brad PItt
da toliko dobro izgledam sa preko 40 leta
jer ima copor dece..i dalje snima filmove..
i jebe i ljubi Andju:eya: :eya:
Pa da imaš toliko para za te silne plastične operacije i mogla bi da izgledaš kao on, to nema veze sa godinama.. :lol:
Korisnikov avatar
By Dzi
Originally posted by Azdaja
ajkula :blenta:
ajkula , drakula MARMUN :rotflmao:

on: Kamiondzija!!! ( kako bre se kaze to u zenskom rodu?) :lol:

da kupim sebi kamiJon i da vozam :hvala:
a zasto? :misli: e to ne znam ali jarko zelim kamion!
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by Azdaja2
Originally posted by Azdaja
ajkula :blenta:
ajkula , drakula MARMUN :rotflmao:

on: Kamiondzija!!! ( kako bre se kaze to u zenskom rodu?) :lol:

da kupim sebi kamiJon i da vozam :hvala:
a zasto? :misli: e to ne znam ali jarko zelim kamion!
Kaze se: kamiondzija.
U gramatici Srpskog jezika su sva zanimanja u muskom rodu.
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
ma nemoj

a striptizeta?
Ja pricam o gramatici.
Korisnikov avatar
By ROYAL
E, i ja bih voleo da budem neki tajni agent, po mogućstvu atentator, zato što je meni to extra, ali da imam snajpersku pušku i sa krovova skidam mete (ako je neko gledao Kill Bill 1 - ona anima (ili manga) pričica o O-Ren Ishii), čist posao, nema osećanja, odradiš svoje i ćao. A inače, voleo bih da budem bogat (ali mnogo, mnogo) ali ne i slavan.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
E da, ja bih volela da imam mnooooogo para i da kupim dvorac ili zamak negde.. :sigh:

E, da i onda pravim balove, sa sve onim divnim, dugim haljinama, sa maskama na licu i sve zene.... I posle bala ostavim najlepse da mi prave drustvo nocu i da se "druzimo" (igramo karte i sl. :giggle: ), danju setamo po imanju, pravim piknike, razmisljamo da idemo u Pariz u shoping i kada cemo, jashemo konje, pa se na livadi opet malo "druzimo" :giggle: .. :sigh: :love:
Korisnikov avatar
By jukie
Sviđa mi se kako u Midsomeru imaju oni lordovi koji imaju svoje imanje sa sve šumom okolo gde skakuću razne životinjice; očigledno da imaju puno para jer nigde ne rade a samo se bave hobijima, ali nisu slavne ličnosti i ne opsedaju ih nikakvi paparaci; i onda tako šetaju po svom imanju pa dođu kući i jedu razne đakonije... pa kao Čarls Darwin, na primer...

zamak mi sam po sebi nije potreban jer bi me mrzelo da se penjem uz kilometarske spiralne stepenice na tornjevima, ali sa druge strane ako ne bude tornja neće imati gde da mi žive sove i slepi miševi, pa bih dao da se napravi veštački toranj samo za njih (sa dodatnim ispustima za lastina gnezda), a gore bi se penjalo liftom ako želiš da vidiš kako sovići napreduju, a bile bi ugrađene i obične normalne stepenice kojima može lepo da se penje i silazi, za slučaj da se lift zaglavi, sa odmorištima na svakom spratu. Odatle može da se posmatra i šuma, kad procveta drveće ili kad mu požuti lišće, a može da se napravi i strateški proplanak pa da sa tornja možeš durbinom da gledaš kako jeleni dolaze na hranilište a oni tebe ne vide.

Naravno ostaje i dalje ona priča sa haremom čika, to se podrazumeva
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by jukie
Sviđa mi se kako u Midsomeru imaju oni lordovi koji imaju svoje imanje sa sve šumom okolo gde skakuću razne životinjice; očigledno da imaju puno para jer nigde ne rade a samo se bave hobijima, ali nisu slavne ličnosti i ne opsedaju ih nikakvi paparaci; i onda tako šetaju po svom imanju pa dođu kući i jedu razne đakonije... pa kao Čarls Darwin, na primer...

zamak mi sam po sebi nije potreban jer bi me mrzelo da se penjem uz kilometarske spiralne stepenice na tornjevima, ali sa druge strane ako ne bude tornja neće imati gde da mi žive sove i slepi miševi, pa bih dao da se napravi veštački toranj samo za njih (sa dodatnim ispustima za lastina gnezda), a gore bi se penjalo liftom ako želiš da vidiš kako sovići napreduju, a bile bi ugrađene i obične normalne stepenice kojima može lepo da se penje i silazi, za slučaj da se lift zaglavi, sa odmorištima na svakom spratu. Odatle može da se posmatra i šuma, kad procveta drveće ili kad mu požuti lišće, a može da se napravi i strateški proplanak pa da sa tornja možeš durbinom da gledaš kako jeleni dolaze na hranilište a oni tebe ne vide.

Naravno ostaje i dalje ona priča sa haremom čika, to se podrazumeva
Kao bajka... :love: Hocu zamac ili dvorac! :rida: HOOOOOCUUUUUUUUUU! :rida:

Samo bez tih čika.. :giggle:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!