Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Zwezdica
E ja bih bila neki ludi vodja, koji maltretira sve živo i živi večno, ne mogu da me ubiju, pritome sam večito mlada i lepa i zgodna i totalni antihrist i zla do bola i svi bi me se plašili...
Originally posted by hlaefdigeIma li šta bolje biti ludi vodja i imati svu tu vlast i moć?Originally posted by Zwezdica
E ja bih bila neki ludi vodja, koji maltretira sve živo i živi večno, ne mogu da me ubiju, pritome sam večito mlada i lepa i zgodna i totalni antihrist i zla do bola i svi bi me se plašili...
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAAHAHA!!!!!!
e da....zasto?
Originally posted by ZwezdicaKakva pesma! Znam li - poznajem li - autora?Originally posted by SunceSta god da je ovo bilo..Originally posted by Ulix
Bio bih alga ili neki fikus.
Ponedeljak, 24. jul
Dođite da me volite.
Dođite.
Dođite na ovaj beli papir.
Sa mnom.
Dajem ti svoju put.
Dođi.
Brzo.
Kaži mi: do viđenja.
To je sve.
Ništa više o tebi ne znam.
Otići ču sa algama.
Pođi sa mnom.
Originally posted by TomekIsto to!
Agent neke tajne obavestajne sluzbe...
Ne znam zasto... Mozda jer sam control freak kako su me neki nazvali...
Originally posted by lostinspaceA zar sada ne mozes to isto uciniti?
Filozof, jer bih bio u stanju da se iskreno i umesno rasplinem u potrazi za srzi stvari i mozda konacno ponesto shvatim o svetu i ljudima oko sebe. A najvise o svetu.
Originally posted by sleepingsunPa da imaš toliko para za te silne plastične operacije i mogla bi da izgledaš kao on, to nema veze sa godinama..
Brad PItt
da toliko dobro izgledam sa preko 40 leta
jer ima copor dece..i dalje snima filmove..
i jebe i ljubi Andju:eya:
Originally posted by Azdaja2Kaze se: kamiondzija.Originally posted by Azdajaajkula , drakula MARMUN
ajkula
on: Kamiondzija!!! ( kako bre se kaze to u zenskom rodu?)
da kupim sebi kamiJon i da vozam
a zasto? e to ne znam ali jarko zelim kamion!
Originally posted by jukieKao bajka... Hocu zamac ili dvorac! HOOOOOCUUUUUUUUUU!
Sviđa mi se kako u Midsomeru imaju oni lordovi koji imaju svoje imanje sa sve šumom okolo gde skakuću razne životinjice; očigledno da imaju puno para jer nigde ne rade a samo se bave hobijima, ali nisu slavne ličnosti i ne opsedaju ih nikakvi paparaci; i onda tako šetaju po svom imanju pa dođu kući i jedu razne đakonije... pa kao Čarls Darwin, na primer...
zamak mi sam po sebi nije potreban jer bi me mrzelo da se penjem uz kilometarske spiralne stepenice na tornjevima, ali sa druge strane ako ne bude tornja neće imati gde da mi žive sove i slepi miševi, pa bih dao da se napravi veštački toranj samo za njih (sa dodatnim ispustima za lastina gnezda), a gore bi se penjalo liftom ako želiš da vidiš kako sovići napreduju, a bile bi ugrađene i obične normalne stepenice kojima može lepo da se penje i silazi, za slučaj da se lift zaglavi, sa odmorištima na svakom spratu. Odatle može da se posmatra i šuma, kad procveta drveće ili kad mu požuti lišće, a može da se napravi i strateški proplanak pa da sa tornja možeš durbinom da gledaš kako jeleni dolaze na hranilište a oni tebe ne vide.
Naravno ostaje i dalje ona priča sa haremom čika, to se podrazumeva
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!