Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By tamanoir
Ili se ubila, ili su je svi likovi u dogovoru nekako roknuli, kao sto se desilo i u "Ubistvu u Orijent Expressu" Agate Kristi.. =P Videli ste na kraju kako se svi zadovoljno smejulje.. =D Mada, stvarno, kroz celu epizodu se posumnja na svakoga.. Treba to izvesti.. Doduse, ni u jednom momentu 6. sezone nisam 'okrivila' nekoga.. Ok je serija, mada je meni "Exes and Ohs" mnogo bolje napisan show..
Korisnikov avatar
By Minie
Nije dezinfo.
Pre ep su pusti 1 sat L word special, vrlo zanimljivo i smesno.
Govore glumci,reziseri,itd.

Ako neko hoce linkove...
Korisnikov avatar
By decko
Ok je epizoda mada najvise zato sto su se pojavili mnogi likovi iz ranijih sezona na sekund, interesantno je uradjeno. Ako su tacne one silne price o seriji sa Alice u zenskom zatvoru to necu pratiti posto mi deluje malo debilno a i ne razumem cemu razlog za takav spin-off.
Cela ta prica sa zatvorm mi nije interesantna pa serije tipa "Oz", "Prison Break" i sl. nisam nikad pratio.
Korisnikov avatar
By MaryJane
Originally posted by Minie
Nije dezinfo.
Pre ep su pusti 1 sat L word special, vrlo zanimljivo i smesno.
Govore glumci,reziseri,itd.

Ako neko hoce linkove...
Hotju ja, hotju ja, hotju jaaaaaaaaaaa!!! :vatroslava:
Korisnikov avatar
By Dina
O kod vas serija gotova... sad mi barem necete pricati sta se dogadja dalje... :evilgiggle:

Kod mene u poslednjoj epizodi Bet i Tina dobile cerku... kako lepo, pa sve devojke dosle u bolnicu da je uzmu u narucje, kao jedna velika porodica, beba u lez zajednici... kako lepa scena... :beba: :sweet:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by J...
A mogli su i Danu da vrate na kraju bar da odvede Dzeni za ruku u poslednjoj sceni, bilo bi kompletnije. :lol:
ili da posalje B&T porkuku za selidbu s onoga svijeta. roflmao.

mislim da bi od svih likova u seriji nekako bet bila najspremnija da ubije jenny, kod nje je uostalom najveci ulog.
Korisnikov avatar
By olga_diktator
a i to je fakat nategnuto do beskraja. ja se razocarala; dramaturski, nit je koja imala dovoljan motiv da ubije dzeni, nit je ova nesrecnica postavljena kao suicidalna. beh.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by olga_diktator
a i to je fakat nategnuto do beskraja. ja se razocarala; dramaturski, nit je koja imala dovoljan motiv da ubije dzeni, nit je ova nesrecnica postavljena kao suicidalna. beh.
Znaci- dvojnici, Plaut, ludilo. :cigareta:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by olga_diktator
a bre, af kors. gro likova je netragom isparilo, gomila je dozivela neverovatne karakterne promene.
Korisnikov avatar
By suicidal.pony
Originally posted by Dina
O kod vas serija gotova... sad mi barem necete pricati sta se dogadja dalje... :evilgiggle:

Kod mene u poslednjoj epizodi Bet i Tina dobile cerku... kako lepo, pa sve devojke dosle u bolnicu da je uzmu u narucje, kao jedna velika porodica, beba u lez zajednici... kako lepa scena... :beba: :sweet:
na foxu?
da, i sad ce ponovo da puste prvu sezonu :lol:
Originally posted by J...
U poslednjoj epizodi jedino je zanimljiva ona scena sa nozem, ostalo sam prespavala. A mogli su i Danu da vrate na kraju bar da odvede Dzeni za ruku u poslednjoj sceni, bilo bi kompletnije. :lol:
uuu, to bi bio zheshci trash! :lol:

ja, inache, nijednu sezonu nisam odgledao normalno, pa sam krenuo od pochetka, sad sam zavrshio trecu. bash mi zhao za shejn i karmen, vishe nego za dejnu :(
Korisnikov avatar
By suicidal.pony
Originally posted by m..
Pa ovo je divno, koliko interesovanje gay tipovi u Srbiji pokazuju za jednu lezbo seriju. dirnuta sam :blush: :love:
i'm a dyke! :D
proglashen lezbejkom! rekli mi da vishe lichim na lezbejku nego na pedera :trep:
Korisnikov avatar
By starsailor
Originally posted by suicidal.pony
Originally posted by m..
Pa ovo je divno, koliko interesovanje gay tipovi u Srbiji pokazuju za jednu lezbo seriju. dirnuta sam :blush: :love:
proglashen lezbejkom! rekli mi da vishe lichim na lezbejku nego na pedera :trep:
a ja vise na pedera nego na lezbu. oces da se muvamo? :trep:
Korisnikov avatar
By suicidal.pony
Originally posted by starsailor
a ja vise na pedera nego na lezbu. oces da se muvamo? :trep:
eh, volish mansona, mozhemo i da se venchamo :cheer:
Korisnikov avatar
By starsailor
:yay: a ti volis LAM ( znam ti stari nick) i bices moja ... zena :kiss:
Korisnikov avatar
By starsailor
:venchanje:
meni je muzika opsesiija, posebno "moja" muzika.
davno davno sam ti primetila nick jer je to moja omiljena pesma od njih, pa sam ti cak poslala u2u, a nakon toga si nestao sa foruma
Korisnikov avatar
By suicidal.pony
da, chesto nestajem sa foruma. ali potrudio sam se da se svi stari nikovi zaborave, i da me ljudi zaborave :lood: svaka chast :wow:
Korisnikov avatar
By starsailor
necu nikome reci :mazi: ne znaju koja mi je to omiljena pesma :giggle:
Korisnikov avatar
By starsailor
:lol: :lol: a i sigurno ne vole mansona (svaka cast izuzetcima)
By Swanheart
Originally posted by m..
i to lichish na lepu lezbejku ^^
Korisnikov avatar
By Dina

na foxu?
da, i sad ce ponovo da puste prvu sezonu :lol:
:lol:

Da Fox life. Nece valjda, samo su dva puta pustili prvu sezonu valjda da uvezbamo gradivo :lol: a sad napreduju... ne znam koja je ovo sezona, ali stalno su nove epizode...
Korisnikov avatar
By suicidal.pony

Da Fox life. Nece valjda, samo su dva puta pustili prvu sezonu valjda da uvezbamo gradivo :lol: a sad napreduju... ne znam koja je ovo sezona, ali stalno su nove epizode...
ako prichash o rodjenju andjelike (bebe), to je poslednja epizoda druge sezone. nadaj se da nece da se vrate na pochetak!
Korisnikov avatar
By suicidal.pony
Originally posted by Swanheart
i to lichish na lepu lezbejku ^^
omg, tnx :blush: :love:
sad cu josh da smrsham :lol:
Korisnikov avatar
By Dina

ako prichash o rodjenju andjelike (bebe), to je poslednja epizoda druge sezone. nadaj se da nece da se vrate na pochetak!
Jeste, cini mi se da su je Andjelika nazvale... nadam se da ce ipak sada da sledi treca sezona...

:protest:
Korisnikov avatar
By radoznala
Poslednja epizoda 6. serijala bolje da nije ni snimljena. Boring gluporing smoring.
Korisnikov avatar
By tamanoir
Sto kaze moja drugarica - SMORGAZAM! xD
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by radoznala
Poslednja epizoda 6. serijala bolje da nije ni snimljena. Boring gluporing smoring.
Cuti, zato je pita bila dobra. Da rakija kanal nije zakazao, ne bi ni znala da je smor. :D
Korisnikov avatar
By starky
Originally posted by Swanheart
ouukej konachno kraj
jedina svetla tacka ovog serijala ce biti soundtrack :muzika:
e bas vala
  • 1
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!