Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By greek_lover
Originally posted by Zemunac
Jbt, sad prochitah na netu da je pesmu koju je Ana Nikolic pevala, u stvari trebalo da peva Natasa Bekvalac, koja je zbog tumora jajnika odustala od ucheshca, ali se ipak vecheras pojavila kao pevachica godine! I to jedva 10 dana posle operacije!
Sad kad preslushavam pesmu, text je u totalnom Natashinom fazonu. I mozda bi ona i pobedila.
Da Natasha jeste odustala pred Beoviziju, ustvari predala pesmu Ani :(
Korisnikov avatar
By Zemunac
Ko mi kriv kad bojkotujem Scandal! u poslednje vreme. :lol:
Korisnikov avatar
By gorilica
A i ovi iz Beovizije nisu fer.
Mogli su Ani da dodele nagradu za dupe godine, kad vec dele nagrade shakom i kapom.
Nadam se da ce dogodine da isprave ovu nepravdu. :sudija:
Korisnikov avatar
By Sunce
A musko dupe godine? Nije fer! :sigh:

Doduse, ovi sto ce pobediti imaju nogice godine. :tos: :shtap:
Korisnikov avatar
By greek_lover
Da imaju tanke noge, pevaju k'o kanarinci, hahahahaa

Ma kakvi nema shanse da pobedi iko iz OT ... pa necemo valjda biti toliko glupi? :indijanac:
Korisnikov avatar
By Mahoney
i ko je na kraju prosao, a ko nije?

rts sajt ne javlja...

:pegla:
Korisnikov avatar
By gorilica
Originally posted by greek_lover
Pa valjda i sutra dele neke nagrade, a? :lol:
A jbg, ja sutra radim popodne, pa u startu iz glave iskljuchio info da ce i sutra smarati ovim Bolivudom.
Shto se mojih prognoza tiche, u Rusiju idu ili BQ+O+DjM, ili Marko Kon, ili Danijel i Milica.
Korisnikov avatar
By greek_lover
meni se dopada Marko Kon i kompozicija pod br 8 (ova mala sa milk this majcom)

Danijel i Milica kao cudo i kreten ... uzasno!
Korisnikov avatar
By deran
Ma daj,neće valjda Oskar sa polumrtvim Đorđem...
Korisnikov avatar
By greek_lover
Originally posted by deran
Ma daj,neće valjda Oskar sa polumrtvim Đorđem...
:D

Meni malo nije jasan taj momenat Djoke Marjanovog u celoj pesmi ... da makar otpeva onaj poslednji refren sa njima, pa jos i hajde, ali ovako ... nemam nista protiv, ali koncepcija mi je nejasna ....
Korisnikov avatar
By Mahoney
i-jao, upoznao ja djordja marjanovica pre par nedelja.

covek je potpuno prs'o, recnikom danasnje omladine.

on odmah place, po izlasku na scenu (na plejbek) on se pridrzava za scenografiju, smeska se kao lud na brasno, prica nepovezano, rida i jeca, a onda se kezi...

grozno...

zao mi je sto se i u takvom stanju pojavljuje na sceni, dokle ide covecija sujeta? (ako ga ona goni, a mislim da goni)

bolje da sedne kuci i uvali se u fotelju i bulji u TV i gleda mlade snage kako hrle njegovim stopama...

sukladno gore izrecenom, ne cudi me njegovo lagano usuljavanje na scenu u tacci oskara i BQ, nemo bauljanje i puko posmatranje.
mada da je glupo - jeste.

:zongler:
Korisnikov avatar
By gorilica
Moram da priznam da sam propustio nastupe i odgledao zadnjih 10 minuta. :lol:
Shto se Dj.M. tiche, on je kao neshto mnogo bio popularan u Rusiji svojevremeno, barem tako negde na netu prochitah, pa se ponadali da ce sa njim zaraditi simpatije kod rusa. Ja chak nisam siguran ni da je on u stanju da peva vishe, nakon shloga, ili shta ga je vec bilo strefilo.
Moj favorit je Kon.
Dovoljno mi perverznjikavo zvuchi njegov glas. :D
Korisnikov avatar
By deran
Ma jeste,bio je jako popularan,ali on jedva da zna gde je...strašno...:nope:
Korisnikov avatar
By gorilica
Sad bacih pogled na nastupe (ziveo YT).
Jbt, ovom liku u mantiji (Glorija) josh samo dugi ochnjaci fale, i komotno moze na kasting za sledeci Underworld. :drama:
By Igorčina
Originally posted by required1981
Ja bi Seku Aleksic u Moskvu, da pokazemo Evropi, kako imamo vel`ku zvezdu... :jazzva:

ha ha ha svidja mi se ideja......SEKA bi sišla i u publiku da joj medju sse trpaju rublje hahaha :eya:
By Igorčina
Originally posted by IriS
hahahahahahahahahaha

Pozitivan haos usao u finale i Marko Kon :pucaodsmeha: a Ana Nikolic nije!!!

IN YOUR FACE kravo koja ne zna da peva!

Romale romali, nek te neko opali!

:vijaca: E 'vako bi' ja nju da preskace dok govori FUL FUL FUL........ Sledjen sam od cinjenice da "umjetnicka" Srbija nije izabrala ANAkondu da im da malo nasusnog primitivizma! Tijana ne prodje dalje- JBG:neznam:
By Igorčina
Jeste li culi Jovanu Jankovic od Evrovizije,kako prisvoji susjede hahahahaha.........E pa doooooookle vise ona? Dosadnija je i od Tijaniceve BABE STO SE CHESHLJA!:egzorcist:
By Sixto
Ljudi kakav crni Marko Kon! Kome je ono jos interesantno!

Oskar je uzivo ocaj, doduse nije ni na cd-u nesto spec al ono je zali boze! Jos i kvinsice nekoordinisano masu onim sranjima, nit to ima veze s mozgom nit estetikom!

OT bend je mala grupa klinaca 'ambicioznih roditelja', a oni mantijasi su za streljanje.

Nekako najbolji utisak ostavi sinoc Ana Nikolic, i netalentovana, i lose obucena, i s prosecnom pesmom, ali ipak nekako je iznela na bini! Kontam da je ona ipak bolje resenje od Oskara!

Generalno Beovizija nam je ove godine ko' parastos!
By Sixto
Jbt, sad prochitah na netu da je pesmu koju je Ana Nikolic pevala, u stvari trebalo da peva Natasa Bekvalac, koja je zbog tumora jajnika odustala od ucheshca, ali se ipak vecheras pojavila kao pevachica godine! I to jedva 10 dana posle operacije!
Jeste mucena, direkt sa op. stola!

Btw ko su ono dvoje kompletnih idiota u pauzi izmedju pesama sa igram-pevam-zbijam sale-kenjam skecevima!?
By Sixto
Накнадном провером утврђено је да су се, на основу збира гласова жирија и СМС гласова, у финале „Беовизије" пласирале и Ана Николић и Ивана Селаков, саопштила је Супервизорска комисија РТС-а.

Техничком грешком насталом коришћењем резултата СМС гласова на петоминутном пресеку уместо коначном десетоминутном обрачуну, супервизија РТС-а утврдила је да су извођачи Ана Николић и Ивана Селаков оштећени, образложено је у саопштењу Супервизорске комисије РТС-а.

Dakle Ana Nikolic se ipak vraca u igru!

Kljik ovdi!
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Sixto
Dakle Ana Nikolic se ipak vraca u igru!
:B :B :B :B :B
By Sixto
Stesace valjda dupe do Moskve! :lol:
By Hans
YEESSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) ))))))))))))))))))))
Korisnikov avatar
By unic0rn
Ma jeste, koristili petominutni obracun umesto desetominutnog.
A ja sam kosovka devojka.

krsh krsh krsh
By Sixto
Unikornjaco pa ovo je Srbija! Cuj jos da joj propadne vecerasnji unapred spremljen autfit zbog malecnog ispadanja iz polufinala! :lol:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Pa to ti kazem :lol:

Verovatno im je zapretila da vise nece ucestvovati :smeh:
Korisnikov avatar
By avalon
A jel mi bas moramo da saljemo ove godine predstavnika na Eurosong? :lizalica:
Korisnikov avatar
By mmiki
Odusevljen sam ovom pesmom Marka Kon-a....

Neverovatno excentricna.... zato mi se i svidja. :)
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 13
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!