Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By .L O S T
Bio sam sarkastican...... Jbg ko treba razumeo je:eu:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Originally posted by .L O S T
a ja mislim da bi trebalo pandura osuditi jer nije brzo umro!

koliko su jaki fasisti kod nas..... :crveni:

Сарказам ти уопште није на месту а и то си написао у облику као да Ти тако мислиш...

Можда и "Отпор" не мисли то што пропагира...

можда су и они мало саркастични...

У овој земљи треба осудити свакога ко је пркршио закон... па макар то били и мамини и татини синови,
препуни пара, огрезли у криминалу, дроги, сверцу... заштићени као бели медведи....

Ок, признајем да сам можда мало пренаглио, али када сам то прочитао, и још пар глупих коментара других корисника који подржавају умањење казне човеку који је покушао убиство... написао сам пост у једном даху....

не знам само чему толико потенцирање ПРАВДЕ када и сами знате да је крив... нека за своје дело одговара....

:chestram:
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by *STATUS*
Originally posted by .L O S T
a ja mislim da bi trebalo pandura osuditi jer nije brzo umro!

koliko su jaki fasisti kod nas..... :crveni:

Сарказам ти уопште није на месту а и то си написао у облику као да Ти тако мислиш...

Можда и "Отпор" не мисли то што пропагира...

можда су и они мало саркастични...

У овој земљи треба осудити свакога ко је пркршио закон... па макар то били и мамини и татини синови,
препуни пара, огрезли у криминалу, дроги, сверцу... заштићени као бели медведи....

Ок, признајем да сам можда мало пренаглио, али када сам то прочитао, и још пар глупих коментара других корисника који подржавају умањење казне човеку који је покушао убиство... написао сам пост у једном даху....

не знам само чему толико потенцирање ПРАВДЕ када и сами знате да је крив... нека за своје дело одговара....

zashto svi meshaju otpor i obraz? :puzzle:
Korisnikov avatar
By Momo
Originally posted by spliff

zashto svi meshaju otpor i obraz? :puzzle:
ja prvi put ovde cujem da to neko mesha ... prosto ne verujem
Korisnikov avatar
By deran
Ne svi-to samo Stati-čak i na Obrazovom sajtu se obratio nešto u stilu "Gospodo iz Otpora (tako nekako)...:smeh:
Korisnikov avatar
By Vel boy
али када сам то прочитао, и још пар глупих коментара других корисника који подржавају умањење казне човеку који је покушао убиство... написао сам пост у једном даху....

Ја и даље не видим који и где су то сви ти такви "још пар глупих коментара других корисника који подржавају умањење казне човеку који је покушао убиство..." коментари сем ZvezdasBG-овог. :cita:
Korisnikov avatar
By KiWi
Pitanje za stručno potkovane:

Pošto su žalbu uložili njegovi advokati da li je nužno da dobije manju kaznu, ili postoji šansa da dobije i veću?
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
U normalnim zemljama se zbog pokusaja ubistva sluzbenog lica ide na dozivotnu robiju.
I mislim da bi dozivotna robija bila sasvim primerena u ovom slucaju, obzirom na narastajuce nasilje na sportskim terenima. Mozda im ovaj zrtveni Uros pomogne da shvate da je evolucija odavno prosisala pored njih i da je vreme da se vec jednom spuste sa drveca i postanu ljudi.
Korisnikov avatar
By spliff
zar 10 god nije maximalna zapretjena kazna za napad na sluzbeno lice?
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
"do maksimalno predviđene zakonom", mislio sam da se podrazumeva.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
joj, pa je l' imaju oni bar jednog neretardiranog novinara tamo? ja sam pisao bolje sastave u prvom osnovne.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by unic0rn
da je ovaj idiot coveku gurao baklju u usta.

Si ti video to? Alo bre, pa i na snimku se nigde ne vidi da mu je gurao baklju u usta. To su cak i vestaci potvrdili. A to je bio krunski "dokaz" da mu se krivicno delo okvalifikuje kao pokusaj ubistva sluzbenog lica. Al onaj matori ker (koji nije bio tog dana na duznosti) je rekao da mu je gurao baklju i "poznati i proslavljeni" sudija Lazovic je to prihvatio kao dokaz. Do jaja. Ima veze sa svacim, ali nikako sa pravdom i zakonom.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Nek ti preprica tvoj kolega, autor "vazelin za Urosa". Mislim da ce ti njegova verzija biti zanimljivija.
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Kao što znaš, ja sam najveći kritičar Queerije. I nisam podržao njegov tekst, koji smatram kontraproduktivnim i neprimerenim. Stoga, ako hoćeš da kažeš, ti vaspitano odgovori, a ako nećeš -- pa, onda sve ostaje na vazelinu, zar ne?
Korisnikov avatar
By spliff
shta bi zveki? maca pojela jezik?
Korisnikov avatar
By *STATUS*
ево мало прилога :
"
Optuženi: Nisam znao da bijem žandarma

Dvadesetogodišnji navijač Uroš Mišić negirao je u petak da je na prvenstvenoj utakmici Crvena zvezda - Hajduk, odigranoj 2. decembra prošle godine, pripadniku Žandarmerije Nebojši Trajkoviću gurao baklju u usta.

On je na saslušanju u beogradskom Okružnom sudu rekao da nije znao da je u pitanju policajac, nego Grobar (navijač Partizana).

Trajković, koji je takođe saslušan kao oštećeni, prepoznao je Mišića i tvrdio da je znao da je policajac, jer ga je opsovao kao "pandura".

Okružno tužilaštvo tereti Mišića da je izvršio krivično delo teškog ubistva u pokušaju, jer je tokom nereda, koji su izbili na poluvremenu te utakmice, upaljenu baklju pokušao da ugura u usta Trajkoviću i naneo mu teške opekotine.

Iznoseći odbranu, Mišić je naveo da je bio u zabludi i da je u poluvremenu utakmice krenuo ka toaletu, a onda video gužvu na gornjim tribinama severnog dela Marakane.

"Pitao sam šta se dešava, a jedan navijač mi je rekao da zvezdaši biju jednog Grobara" rekao je Mišić.

"Bio sam iziritiran odakle drskosti i smelosti jednom Grobaru da dođe na sever i onda sam prišao i šutnuo ga nogom u butinu".

Mišić je naveo da se "ta osoba" branila i otvorenom šakom ga udarila u lice, što ga je dodatno iznerviralo, pa je od jednog navijača uzeo upaljenu baklju i "krenuo na Grobara".

"Uspeo je da se otrgne, ali sam ga dočepao i prislonio mu upaljenu baklju na leđa, a on je počeo da beži. Uhvatio sam ga za majicu i pocepao je i još jednom ga zakačio bakljom", naveo je Mišić.

On je rekao da ga je u toj gužvi jedan stariji čovek odgurnuo i da mu je "Grobar pobegao", a on potom bacio baklju za njim.

Tek kada je došao kući saznao je da je to bio policajac, koji se po Mišićevim tvrdnjama nijednom nije legitimisao, niti ga je išta asociralo na to da bi mogao da bude policajac.

"Kajem se zbog svoje nepromišljenosti. Žao mi je što sam povredio gospodina Trajkovića, roditelje i sestru koji pate, što sam već pola godine u pritvoru i školskih drugova, sa kojima nisam otišao na matursko veče", rekao je Mišić, dok su mu roditelji, sestra i drugovi plakali u sudnici.

On je sudskom veću rekao da je u policiji bio izložen torturi i da su ga svi koji su ušli u policijsku stanicu tukli.

Trajković je na suđenje došao u pratnji kolega, žandarma u civilu. On je rekao da su ga navijači tokom prvog poluvremena "fiksirali", a da mu je u pauzi utakmice prišla grupa navijača i počela da ga bije.

Trajković tvrdi da mu je Mišić gurao navijačku baklju u usta i naneo mu opekotine drugog stepena po licu. Ispričao je da se posle incidenta sa navijačima pitao zašto nije pucao, kada je imao zakonsko pravo na to, navodeći da su njegovi mučitelji bili deca i da nije mogao to da uradi.

(Tanjug, foto: MN Press)

1. Није знао да туче полицајца, него је мислио да је гробар
2. Тешке опекотине су нанете и доказане

Не видим проблем што је добио 10 година када је за ово дело запрећена казна највише до 10 година...а не заборавите да исти "није мтеао овлашћено службено лице" него је покушао убиство устог....

Деблне су и пароле "СЛОБОДА ЗА УРОША"
Slika

Slika

Slika

Slika
дечко са капом на глави је Урош...
Korisnikov avatar
By KiWi
Optuženi: Nisam znao da bijem žandarma
Za ovo bih mu posebno dodao. A opravdano bi bilo da je tako napao drugog navijača, ako mu je ovo odbrana??
By Sixto
Gnjida mala!

Kao nije znao da je pandur, pa nije covek bio obucen u pidzamu! Uostalom da je bilo ko ne daje mu za pravo da nekom gura baklju u usta!

Zabole me picka sto ti nisi s mamicom i sestricom pola godine, i sto nisi jebavao nesto u hotelskoj sobi na maturi i sto spavas u ladnoj celiji! Pokusao si da ubijes coveka i sud ako radi po zakonu samo ce ti potvrditi kaznu da istrunes u pretrpanoj Zabeli, vasljiv, smrznut i smrdljiv!
Korisnikov avatar
By *STATUS*
и без вазелина молим вас...

он је стрејт клинац... исти онај на какве се палим...

:misici:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
и без вазелина молим вас...

он је стрејт клинац... исти онај на какве се палим...

:misici:

Nije da se ja nesto posebno razumem u metodologiju, ali zar nije analni sex bezbolniji sa vazelinom?
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by Dušan Maljković
Hoćeš li nam ondaK Zweki reći šta je Uroš konkretno uradio? :moby:
ostade dushanka bez odgovora....
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Originally posted by *STATUS*...što sam već pola godine u pritvoru i školskih drugova, sa kojima nisam otišao na matursko veče"...
aw, mica Uros, nije otisao na prom.... :usamljen:
Korisnikov avatar
By zboO
ja sam za to da ga puste na slobodu...a onda da ga neko sluchajno ubije...

..ali stvarno sluchajno...bas bi bila fora...jbg nisu hteli ali eto ubili ga i sta sad..
By mythe
Originally posted by KiWi

Pošto su žalbu uložili njegovi advokati da li je nužno da dobije manju kaznu, ili postoji šansa da dobije i veću?
nisu samo advokati ulozili zalbu, zalbu je ulozilo i Tuzilastvo.

A glede kazne, novog sudjenja itd...pa realno kazna je stvarno prevelika, daleko od toga da sam fan tog lika, ali kao "strucno potkovan" stvarno mislim da je previse, posebno ako se na primer pogleda da je lik koji je glumca Milana Zablacanskog lisio zivota dobio svega godinu dana.
Uzimajuci u obzir sve okolnosti , mislim da je kazna izmedju 5 do 7 godina realna, pod uslovom da Misic plati troskove lecenja ostecenom plus nadokandu za fizicki i dusevni bol.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by mythe

A glede kazne, novog sudjenja itd...pa realno kazna je stvarno prevelika, daleko od toga da sam fan tog lika, ali kao "strucno potkovan" stvarno mislim da je previse, posebno ako se na primer pogleda da je lik koji je glumca Milana Zablacanskog lisio zivota dobio svega godinu dana.
Uzimajuci u obzir sve okolnosti , mislim da je kazna izmedju 5 do 7 godina realna, pod uslovom da Misic plati troskove lecenja ostecenom plus nadokandu za fizicki i dusevni bol.
Kao "strucno potkovan" bi prvo mogao da pojasnis gde to strucno potkivaju ljude, a posle i razliku izmedju ubistva iz nehata i ubistva sa predumisljajem. Istina, coveka na srecu nije ubio, ali je namera postojala. Plus, da se antidiskriminacioni zakon moze primenjivati retroaktivno moglo bi mu se dodati i zlocin iz mrznje. Bez bar 15 ga ne treba pustati ni sa dobrim vladanjem, jer jedino tako se pajvani koji sebe zovu navijacima mogu obuzdati.
By Sixto
Originally posted by mythe
Originally posted by KiWi

E to ide na kurac u pravosudju generalno! Pgotovo americkom! To pozivanje na ranije slucajeve! E pa na nekom slucaju treba konacno prekinuti losu praksu i poceti jednu novu i zdravu!
Sto se tice kazne na koju se pozivas godinu dana za ubiti coveka i jos otici sa lica mesta i glumiti budalu jeste sprdanje s pravdom i porodicom ubijenog!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!