Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by .L O S T
a ja mislim da bi trebalo pandura osuditi jer nije brzo umro!
koliko su jaki fasisti kod nas.....![]()
Originally posted by *STATUS*zashto svi meshaju otpor i obraz?Originally posted by .L O S T
a ja mislim da bi trebalo pandura osuditi jer nije brzo umro!
koliko su jaki fasisti kod nas.....![]()
Сарказам ти уопште није на месту а и то си написао у облику као да Ти тако мислиш...
Можда и "Отпор" не мисли то што пропагира...
можда су и они мало саркастични...
У овој земљи треба осудити свакога ко је пркршио закон... па макар то били и мамини и татини синови,
препуни пара, огрезли у криминалу, дроги, сверцу... заштићени као бели медведи....
Ок, признајем да сам можда мало пренаглио, али када сам то прочитао, и још пар глупих коментара других корисника који подржавају умањење казне човеку који је покушао убиство... написао сам пост у једном даху....
не знам само чему толико потенцирање ПРАВДЕ када и сами знате да је крив... нека за своје дело одговара....
![]()
Originally posted by *STATUS*Ја и даље не видим који и где су то сви ти такви "још пар глупих коментара других корисника који подржавају умањење казне човеку који је покушао убиство..." коментари сем ZvezdasBG-овог.
али када сам то прочитао, и још пар глупих коментара других корисника који подржавају умањење казне човеку који је покушао убиство... написао сам пост у једном даху....
не знам само чему толико потенцирање ПРАВДЕ када и сами знате да је крив... нека за своје дело одговара....
![]()
Originally posted by unic0rnSi ti video to? Alo bre, pa i na snimku se nigde ne vidi da mu je gurao baklju u usta. To su cak i vestaci potvrdili. A to je bio krunski "dokaz" da mu se krivicno delo okvalifikuje kao pokusaj ubistva sluzbenog lica. Al onaj matori ker (koji nije bio tog dana na duznosti) je rekao da mu je gurao baklju i "poznati i proslavljeni" sudija Lazovic je to prihvatio kao dokaz. Do jaja. Ima veze sa svacim, ali nikako sa pravdom i zakonom.
da je ovaj idiot coveku gurao baklju u usta.
Originally posted by *STATUS*
и без вазелина молим вас...
он је стрејт клинац... исти онај на какве се палим...
![]()
Originally posted by *STATUS*...što sam već pola godine u pritvoru i školskih drugova, sa kojima nisam otišao na matursko veče"...aw, mica Uros, nije otisao na prom....
Originally posted by KiWinisu samo advokati ulozili zalbu, zalbu je ulozilo i Tuzilastvo.
Pitanje za stručno potkovane:
Pošto su žalbu uložili njegovi advokati da li je nužno da dobije manju kaznu, ili postoji šansa da dobije i veću?
Originally posted by mytheKao "strucno potkovan" bi prvo mogao da pojasnis gde to strucno potkivaju ljude, a posle i razliku izmedju ubistva iz nehata i ubistva sa predumisljajem. Istina, coveka na srecu nije ubio, ali je namera postojala. Plus, da se antidiskriminacioni zakon moze primenjivati retroaktivno moglo bi mu se dodati i zlocin iz mrznje. Bez bar 15 ga ne treba pustati ni sa dobrim vladanjem, jer jedino tako se pajvani koji sebe zovu navijacima mogu obuzdati.
nisu samo advokati ulozili zalbu, zalbu je ulozilo i Tuzilastvo.
A glede kazne, novog sudjenja itd...pa realno kazna je stvarno prevelika, daleko od toga da sam fan tog lika, ali kao "strucno potkovan" stvarno mislim da je previse, posebno ako se na primer pogleda da je lik koji je glumca Milana Zablacanskog lisio zivota dobio svega godinu dana.
Uzimajuci u obzir sve okolnosti , mislim da je kazna izmedju 5 do 7 godina realna, pod uslovom da Misic plati troskove lecenja ostecenom plus nadokandu za fizicki i dusevni bol.
Originally posted by mytheE to ide na kurac u pravosudju generalno! Pgotovo americkom! To pozivanje na ranije slucajeve! E pa na nekom slucaju treba konacno prekinuti losu praksu i poceti jednu novu i zdravu!Originally posted by KiWinisu samo advokati ulozili zalbu, zalbu je ulozilo i Tuzilastvo.
Pitanje za stručno potkovane:
Pošto su žalbu uložili njegovi advokati da li je nužno da dobije manju kaznu, ili postoji šansa da dobije i veću?
A glede kazne, novog sudjenja itd...pa realno kazna je stvarno prevelika, daleko od toga da sam fan tog lika, ali kao "strucno potkovan" stvarno mislim da je previse, posebno ako se na primer pogleda da je lik koji je glumca Milana Zablacanskog lisio zivota dobio svega godinu dana.
Uzimajuci u obzir sve okolnosti , mislim da je kazna izmedju 5 do 7 godina realna, pod uslovom da Misic plati troskove lecenja ostecenom plus nadokandu za fizicki i dusevni bol.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!