Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Da li ste fensi ?

1. Jesam, fensi sam
44
32%
2. Nisam, ali bih rado
4
3%
3.Hteo/htela bih, ali ne mogu
7
5%
4. Nisam
54
40%
6. Prezirem taj fazon
27
20%
Korisnikov avatar
By Minie
Nisam fancy, imam bliske momente..
Svidja mi se oblacenje Lune Lu i ne bih je svrstala u ovu grupu!
Korisnikov avatar
By Hys.
Zavisi sta podrazumevate pod "fensi".

Da li volim da se igram sa stilovima, i da pronalazim neobicne kombinacije koje nisu ukalupljene? Da.

Ono sto je obicno u Srbiji fensi, povezujem sa neukusom, kao sto rece Khnos.
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
jesam, iako se niposto ne uklapam u ono sto se podrazumeva pod "fensi" u zemlji nam Srbiji.

stil koji furam bi bio taj neki evropski street fashion.. uglavnom je to kombinacija francuske, british i omiljene mi, skandinavske mode, od svake uzimajuci ono sto mi se svidi... neki cool apa drapa fazon, u isto vreme biti sredjena, namirisana, pod konac a ipak raspala i opustena.

nekako mi se taj stil najvise i dopada na drugima a to je - zenstvenost sa granicom.

nikako se uklapam u model "fensi" silikonke koja ulicom Strahinjica ban gaca svojim 12icama junackije nego gorepomenuti junak iz epskih pesama. to mi je stvarno olicenje neukusa, ali ko sam ja da sudim.
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
iju sad bih ti nesto rekla, ali to nije u skladu sa mojim normama ponasanja(evropskim) :nokti:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Kazi maco, nemoj da se stidis, pa i evropljani vole da hvale ljude (pametnije od sebe) :klap:
By mikka
nisam "fensi" :bljak:
ako fenseraj definisemo kao kombinovanje napadnih boja, sa uskim majcicama, lonama, plitkim patikama i sl. (eto sad mi je iskrsla tako neka slika- klasika u knezu)
oblacenje mi svakako zavisi od prilike...
a kada je izlazak u pitanju najbolje me opisuje neka vrsta armanijevske konzervativne elegancije, sa uvek nekim mladalackim "primerenim" detaljem, kao ona "razbacana" frizura, a narocito u letnje dane bi to bile smelo otvorene kosulje i majice da mogu da dodju do izrazaja hintovi torza i lepo definisani misici
ok, i'll just shut up now :D
:seronjo:
:novine:
Korisnikov avatar
By simarrgL*
ja? fensi? dobar fazon :smeh: ovako, starke nosim kad god mogu, ovih dana sam bas furala stare iscepane farke, kosa mi je, hmm, moze se reci i cupava... sve samo ne fensi.
onako, imam dozu rezerve kad na ulici vidim neki fenseraj, ali kad upoznam nekoga licno to nestaje. naravno, pod uslovom da je osoba ok.
a od cece i ekipe moze samo da mi bude muka.
za jovanu :up: :up: :up:
Korisnikov avatar
By Azdaja
kako kad, u 90% situejshna nisam :freddy:
Korisnikov avatar
By mmiki
Ne mogu da se pronadjem u ponudjenim odgovorima..... Recimo da nisam ili kad donekle jesam onda dosta umereno. Ekscentricnost je ok, ali pazljivo dozirana.
Korisnikov avatar
By mmiki
Sad vidim da su mnogi kao i ja neodlucni.... nisi najbolje formulisao odgovore....
Recimo da imam svoj stil koji okorelim jednobojcima svakako malo strci a jako daleko je od onih koji imaju celu paletu duginih boja i sa bas previse detalja(sto me jako nervira). A jos im je i sve usko bez obzira koliko oni bili sitni....
Previse sitnim osobama jednostavno ne stoje uske stvari!
By alexandermagic
U uvodnom postu ove stare teme je prava zbrka od navedenih persona. Oh well...

OnT: Jesam, može mi se. :)
Korisnikov avatar
By *deni*
Cetiri godine stara tema, a i dalje stizu novi odgovori i razmisljanja na nju.
:radosnice:
Zaista divna i vrlo retka pojava na Forumu.
:radosnice:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Odluchila sam da opet budem fensi, ali ne kao navedene lichnosti na ovoj temi, vec po svome..

Ne mogu vise da budem lezbejka po oblachenju, boring! :lol:
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
nisam Fancy nikako,medjutim,kada sam procitala "Isidora Bjelica" pod fensi osobama,pomislih da sam mozda pogresila u svom glasu. Isidorin fazon mi se jako dopada,vrlo je autentik i glam, Isidora ne bi bila Isidora,kada se ne bi oblacila tako kao sto se oblaci,bila bi vrlo dosadna,kao pojava ovako je fantasticna,i opet za mene to nije fensy,vec stil "Isidora klot/frket" koja ne nosi garderobu,vec garderoba nosi nju.:colorado:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!