- 01 Mar 2009, 21:14
znachi i milic vukashinovic je g...o. ah, bar znam sada. zapravo nisam ni bio siguran da su mi se njegove izvedbe ikad i svidjale, pa sam josh predhodno bio rekao "mislim da..." totalno nesiguran jer je on bio vec na izmaku karijere kad sam ja josh bio mali.
a, koliko vidim ta Piramida je bila samo josh jedan od trash senzacionalistichkih ex-Yu izdrkavanja gde se k'o u sadistichkoj rimskoj areni zrtve predaju krvozednim zverima da ih rastrgaju a shto pali i odushevljava na sadistichko muchenje ogrezloj srpskoj (i inoj ex-Yu) publici koja ta i takva sranja gleda i uziva u sopstvenosti istih.
Potpuno se slazem sa idejom DM-a da takva sranja od shou-ova, gej ljudi a pogotovo aktivisti trebaju da odbijaju i bojkotuju jer tamo su "pravila" po vuchichevicu: kadija te tuzi, kadija ti sudi.
a o burak_BL-u, pa, shta vishe reci...... odavno sam ja sve uochio i zapazio oko njega....
@mmiki,
imash solidne kritike, na neka izostavljanja koja su mozda (po tvojoj percepciji) uchinili i aktivisti,
ALI
- u prvoj stavci dok se slazem da sama rech "parada" je shvacena neozbiljno i u krivim vizijama, medjutim, treba reci da je gej ljudima u zemljama ex-Yu potrebno da se u dogovoru s drzavnim organima i aparatima pravne drzave (ali da li je to Srbija i ostale zemlje ex-Yu i ako nije/nisu onda chemu uopshte i napori za EU) prave NAJOZBILJNIJE i NAJDOSTOJANSTVENIJE demonstracije gej ljudi u kojima bi se zahtevalo puno poshtovanje i primenjivanje i vec postojecih Chlanova Zakona O Nediskriminaciji te u prilog donoshenja i usvajanja novog Zakona Protiv zlochina iz homomrzilachke mrznje!
- u vezi tvoje zadnje rechenice tj. oko karakterizacije homofoba- zavisi,
neki su jednostavno izmanipulisani, neki imaju zaista psiho-seksoloshki-paranoichni POREMECAJ ("da ce ih gej ljudi ugroziti, izmeniti...."), medjutim vecina njih zapravo i nisu homofobi VEC homoMRZITELJI i heteroSEKSISTICHKI SHOVINISTI- a to bi vec moralo da potpada pod kategoriiju kriminala ako se javno vrshi na bilo kakvu shtetu njihovih meta tj. zrtava tj. nas GLBTI ljudi, bilo verbalno, delatnichki ili fizichki. I tu drzavni aparati trebaju da kazneno delaju prema njima ili da nama gej ljudima dozvoli da se samoodbranimo.
Konachno, niko ne trazi od antigeja, homofoba, homomrzitelja i heteroseksista da nas zavole, podrze itd... VEC DA NAS SE OKANU< DA NAM NE STAJU NA PUT< DA NAS NE SHTETE NI UGROZAVAJU ni verbalno ni delatnichki ni fizichki.
Mi GLBTI ljudi vodimo svoj tj. nash zivot, NI NAJMANJE NISMO ZAINTERESOVANI DA BILO KOG ANTIGEJA IZMENIMO VEC DA GA ONEMOGUCIMO DA NAM SHTETI NA BILO KOJI NACHIN, stoga, antigeji moraju da vode NJIHOV zivot, BEZ konflikata i frikcija sa nama GLBTI ljudima!