Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Blady
Ima femmica... ima ima, u Ns-u bas po tom opisu... ali meni u svemu ovome nije jasno, zasto uvek stikle i sminka moraju biti spomenute? i sta fali ako neko fura svakodnevni izgled? Pa bar ne mora da se pretvara da je vikendom napucan, a preko radnih dana ne lici ni na sta... uzas...
e to mi nije jasno... pa ja sasvim sasvim dovoljno zenstveno izgledam bez njih, mnogi mi i kazu da ne izgledam kao da sam u fazonu...
Ne gubi nadu, mozda ces je jednom i pronaci...
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by jovanabeograd
Znam draga :mazi:

pa secas se i sama one devojke kojoj smo ja i Dunja rekle da joj kosa svetli u mraku (jer je bela od masovnog blajhanja), kao i njene drugarice u tigrastim helankama :doh:
:lol:
Daaaaaaaaaaaa.. :lol:

A ona nesrecnica u crvenoj suknji i majcici kada smo krenule kuci.. :lol: Kakav tresh.. :lol:

A ta u tigrastim je Swanki zapala za oko, nemoj tako.. :giggle:
By Swanheart
idi ispod plavog mosta onda pa trazi femmicu kakva ti odgovara i resen problem

:zev2:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by Swanheart

Krmacho ! :shamar:

Stvarno nekada preteras... ccc.. :wtf:
By Swanheart
pa msm nista joj ne odgovara
nek ide ispod mosta
i nek plati nekoj da se pretvara da je to sto postavljacici teme odgovara
Korisnikov avatar
By Zwezdica
pa msm nista joj ne odgovara
nek ide ispod mosta
i nek plati nekoj da se pretvara da je to sto postavljacici teme odgovara
Takve moze da nadje i za DZ u Toxicu i Apartmanu.. Sto da se baca na troshak devojka? :misli: I ti pricas gluposti! :njanja:
Korisnikov avatar
By Birthday_girl
mislim da znam sta je Swan htela da kaze, ali je bila malo netakticna. ima za to super narodna izreka... kilavom kurcu svaka dlaka smeta :smeh:
Korisnikov avatar
By starsailor
Originally posted by Black Lady
Ima femmica... ima ima, u Ns-u bas po tom opisu... ali meni u svemu ovome nije jasno, zasto uvek stikle i sminka moraju biti spomenute? i sta fali ako neko fura svakodnevni izgled? Pa bar ne mora da se pretvara da je vikendom napucan, a preko radnih dana ne lici ni na sta... uzas...
e to mi nije jasno... pa ja sasvim sasvim dovoljno zenstveno izgledam bez njih, mnogi mi i kazu da ne izgledam kao da sam u fazonu...
Ne gubi nadu, mozda ces je jednom i pronaci...
:up:

i moracu da se slozim sa Swan :lol: kako god zvucalo ima istine u tome :D
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Sasvim je normalno da je devojka revoltirana nasom scenom i devojkama na njoj, ja je potpuno razumem. Pored gomile klonova Shejn i nekih skaradnih femica i butchica do krajnjih granica i emotivno labilnih i ludih zena, tesko je naci zaista nekoga ko bi bio kako treba u svakom smislu!
Korisnikov avatar
By *STATUS*
спрема се велико спремање српске лез сцене....

:)
Korisnikov avatar
By starsailor
opet krecemo :lol: svaka je za sebe savrsena, druge su bljak ....
mislis da su druge scene drugacije?? i kakve su to zene koje bi bile kako treba u svakom smislu, kada vi ovde, a i na drugim temama pricate samo o fizickom izgledu, pa nije ni to, nego o odevanju :wtf:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by starsailor
opet krecemo :lol: svaka je za sebe savrsena, druge su bljak ....
mislis da su druge scene drugacije?? i kakve su to zene koje bi bile kako treba u svakom smislu, kada vi ovde, a i na drgim temama pricate samo o fizickom izgledu, pa nije ni to, nego o odevanju :wtf:
Stojim i stajacu iza toga da je TESKO skoro na granci naucne fantastike naci normalno zensko bice u svakom mogucem smislu koji pojam "normalan" podrazumeva! :hvala:

Inace, da se nadovezem, nisam govorila samo o ponasanju, napomenula sam i emotivno nestabilne i lude ribe.. ;)
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Ствар је што свака МОЖЕ много боље да изгледа, а само из њој знаних разлога то не жели...

нажалост...

:bouncy:
Korisnikov avatar
By starsailor
dobro :)

i ja stojim iza toga da prvo moraMO pogledati sebe da bi posle osudjivali i ocenjivali druge :)
Korisnikov avatar
By starsailor
Originally posted by *STATUS*
Ствар је што свака МОЖЕ много боље да изгледа, а само из њој знаних разлога то не жели...

нажалост...

mislis bolje tebi??

i zasto bih ja to uradila reci mi molim te??

i sta ti uopste radis u ovoj temi :lol:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
па чуј....

те што нису скоцкане и изађу несређене у град, у тренерци и патикама немој да се љуте када дође нека лез девојка у сандалама, чарапама, минићу и изазовном деколтеу и навата исту такву цицу...

колко нудимо, толико ћемо и добити...

па ја сам у овој теми јер сам лез...

јел сметам ?

:federi:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by starsailor
dobro :)

i ja stojim iza toga da prvo moraMO pogledati sebe da bi posle osudjivali i ocenjivali druge :)
Upravo gledajuci sebe i ocenjujem druge.. ;)
Korisnikov avatar
By starsailor
kako? mislim trazis sebe u drugima ili? ti si model sebi?
Korisnikov avatar
By Delete

:up:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Ne...

Znam sta zena moze da uradi na sebi i psihicki i fizicki ako se malo potrudi i samim tim trazis ono sto mislis da zasluzujes.
By Swanheart

нажалост...

stvar je u tome da i pederi mogu malo bolje da izgledaju, ali iz njima znanih razloga to ne zele.

:cowboy:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Опет се делимично слажем...

али осврни се у било ком клубу....и видећеш 80 посто скоцканих типова...

а исто тако ћеш видети и 20 посто скоцканих риба....

нешто нисам приметио мушкарце да себи дају за право да у клуб дођу дрљави, масни, у тренерци,

а итекако сам то код жена виђао...... фуј ми је и када девојка дође са масном косом....

вероватно мисли "Ја сам језбејка, и не морам да се укплама у шаблом обичне жене "...

Мушкарци треба много да раде на себи да би изледали боље.... жене само фризуром и гардеробом могу да побољшају изглед за 80 посто... мушарци то не могу....

такође ми не иде у главу да неко може толико да не воли себе и своје тело да дозволи да се запусти и да са 20 година има 100 кг....
капирам ја да не могу сви да иду у теретану, али могу да одаље тањир са стола и да имају границу у исхрани....
By Swanheart
statuse
hajd` lepo ti se ostavi generalizacija lezbejki da ne bi mi poceli da pricamo kakvih sve pedera ima:zev2:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Па почни слободно да пишеш о геј мушарцима....

толико неуредности, аљкавости, немара, небриге о сопственом изгледу колико има код појединих лезбејки нећеш наћи па све и да скупиш све београдске типове на једном месту....

нажалост, тако је...

:shake:
By Swanheart
sto opet tebi ne daje za pravo da komentarises tako te devojke
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Срце, ово је форум.....

свако може да коментарише шта год хоће....
све док то не буде директна увреда за неког....

јбг, лоше ствари се дешавају и није ништа лоше ако смо их свесни......

:sladoled:
Korisnikov avatar
By starsailor
па ја сам у овој теми јер сам лез...

толико неуредности, ањкавости, немара, небриге о сопственом изгледу колико има код појединих лезбејки нећеш наћи па све и да скупиш све београдске типове на једном месту....

нажалост, тако је...

:shake:
slazem se :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!