Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By sleepingsun
Juce sam bila u Apartmanu i opet sam e iznervirala.Muzika katastrofa..ljudi..pa ovako..dewojaka ima mozda 15 od preko 80 posto tipova od kojih se ne zna koji je lepsi i bas sam se skenjala sto barem jedan nije strejt.A dewojke /.sve iste..kao preslikane..kratka kosa.ili poluduga da je jedna strana osisana a druga duza..sve su polumuskobanjasta-sad da se ogradim nemam nista protic vec samo primecujem..
ono malo dewojaka sto ima dugu kosu nije bilo nasminkano niti sresdjeno za izlazak..ne mislim stikle niti nista posebno/./samo tipa obuci se drugacije nego kao svaki dan u setnju..
i sad opet ne diskriminisem..niti imam sta protiv..samko pitam da li je moguce da zenstvene dewojke ne izlaze na gay mesta..ili da dignem ruke u p.m.jel ovo je bilo u Flojdu.Alijansi,sad ovde???Gde su te ribe????
ps.plus drugarica koja je gay mi je rekla da se ne nadam previse jer ce vecina riba za mene misliti da sam strejt zbog izgleda a slicne meni ne izlaze niti ih ona poznaje:kletva: :kletva: :kletva:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Femmicu pravu je tesko jako nac i to femicu koja nije tu zato sto je biti gay sada INi ! Pripremi zivce!
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
zweki reci joj !
u ime nas sofisticiranih prestonickih femica :lol:
Korisnikov avatar
By KiWi
A našla si gde ćeš da tražiš hetero muško .... :D
Korisnikov avatar
By coka
Otprilike zadnji put kad sam bila a to je bilo pre vise od 6 meseci :lol: bilo je u apartmanima dosta femmica tako da ne znam sta se desilo sada...
Ali recimo znam kad cujem ovako price i kao ide se na gay mesto odmah ide ono ne moras da se spremas, samo opusteno obicna majica i tike da pomislis da ako se sredis da ces biti kreten :ua:
By J...
Originally posted by sleepingsun
Gde su te ribe????
Probaj u Toksiku. Kod shipki. :lol:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
haha pa da
ja imam strejt petak, sto ukljucuje stikle, cisto da ne zapostavim strejtasice
a i imam i gej subotu, gde se ide malcice opustenije haha

meni odgovara :bubbles:

a i nije istina da nema femica, toxic ih je pun.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by jovanabeograd
...al' sve neka... jeftinoca.
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Originally posted by the1whowished
Znam. Upravo tako.

Ali devojka izgleda po svaku cenu hoce fem devojku pa makar doticna bila i kiklop.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Znam. Upravo tako.

Ali devojka izgleda po svaku cenu hoce fem devojku pa makar doticna bila i kiklop.
Ipak, ne mogu da kazem da ne bih volela da progovorim po koju sa tim devojkama. :giggle:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Znam. Upravo tako.

Ipak, ne mogu da kazem da ne bih volela da progovorim po koju sa tim devojkama. :giggle:
Pitanje je samo na sta bi se svela ta komunikacija na kraju :giggle:
Korisnikov avatar
By Azdaja
ae i teta azdaja da odgovori :lol:

ribe (bas bas ribe) retko izlaze na gay mesta, bar one s kojima sam ja dobra :)
Korisnikov avatar
By Blond Brat
kiklopski klitoris :joint: :roflmao:
Hahhha :lol: Blago ludima:mazi:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Pitanje je samo na sta bi se svela ta komunikacija na kraju :giggle:
Na kiklopski klitoris. :roflmao: :smug: :happysmoke:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Blond Brat
Hahhha :lol: Blago ludima:mazi:

:radosnice: :smeh:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Raspolozenje: kiklopski-klitorično*

menjaj odmah :D

*pretpostavljam da ova jezicka tvorevina ne postoji u srpskom jeziku al' ajde :lol:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Vidi ovako, nikad neces naci femm devojku, nemoj vise da izlazis, zatvori se u kucu i ne izlazi do kraja zivota :lol:
Korisnikov avatar
By emo_haos_
Originally posted by sleepingsun
Juce sam bila u Apartmanu i opet sam e iznervirala.Muzika katastrofa..ljudi..pa ovako..dewojaka ima mozda 15 od preko 80 posto tipova od kojih se ne zna koji je lepsi i bas sam se skenjala sto barem jedan nije strejt.A dewojke /.sve iste..kao preslikane..kratka kosa.ili poluduga da je jedna strana osisana a druga duza..sve su polumuskobanjasta-sad da se ogradim nemam nista protic vec samo primecujem..
ono malo dewojaka sto ima dugu kosu nije bilo nasminkano niti sresdjeno za izlazak..ne mislim stikle niti nista posebno/./samo tipa obuci se drugacije nego kao svaki dan u setnju..
i sad opet ne diskriminisem..niti imam sta protiv..samko pitam da li je moguce da zenstvene dewojke ne izlaze na gay mesta..ili da dignem ruke u p.m.jel ovo je bilo u Flojdu.Alijansi,sad ovde???Gde su te ribe????
ps.plus drugarica koja je gay mi je rekla da se ne nadam previse jer ce vecina riba za mene misliti da sam strejt zbog izgleda a slicne meni ne izlaze niti ih ona poznaje:kletva: :kletva: :kletva:
e steta sto Zoe vise nije na forumu, i ona je bila otvorila temu veoma slicnu ovoj, pa kontam - savrseno bi se uklopile :giggle:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Par polu-femica koje sam ja sinoc vidio su uglavnom bile skrivene iza napucanih kamiondzija - sto ce reci da ih ima, samo ih treba ugrabiti dok su "freske":D
Korisnikov avatar
By Zwezdica
toxic ih je pun.
Ma TOxic kao i Apartman su puni isfoliranih klinki koje su tu jer je to sada IN i izgledaju kao pevachice Granda u NAJBOLJEM slucaju !
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Zweki, proci ce i taj PMS, jebem li mu sunce :mazi:

Aaaaaaaaa nije zbog toga.. Znas da su raspale! :rida: JEeeeeeeeeeeeeeesu.. :rida:

:pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Znam draga :mazi:

pa secas se i sama one devojke kojoj smo ja i Dunja rekle da joj kosa svetli u mraku (jer je bela od masovnog blajhanja), kao i njene drugarice u tigrastim helankama :doh:
:lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!