Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by B.U.
ali juce je danas ustvari?
Zavisi kako gledas na stvari. Meni dan pocinje onog trenutka kada ustanem ujuto, pod uslovom da sam spavala uopste (inace bih kasnila za kalendarom bar 3-4 meseca, jer mi se brdo puta desavalo da ne spavam od 24 do 78 sati), a ako vec ne spavam nego negde zaglavim, onda kad to bude gotovo, inace bismo mogli za svaki izlazak da kazemo da je trajao po 2 dana. :drama: da, juce, pa se prelilo na danas (ako ces da razunas od ponoci).

Btw, tako ne mozemo da ustanovimo kod je datuma rodjendan mojoj devojci, rodila se oko ponoci, ona racuna 10. jer se tada odvijao porodjaj, ja 11. jer su tada presekli pupak i pocela je samostalno da dise, inace se vodi kao 10.
Korisnikov avatar
By greenwich
janjić je bio odličan, kao i atmosfera! ponovilo se :D
Korisnikov avatar
By Loud & Queer
Radio Gay Gay :)

Slika

DJ RadioBoy puštaće vam najlepše radijske hitove za telo, dušu i sećanje.

Moćni radisjki singlovi za ludi noćni provod – ovog puta ćete znati svaku pesmu puštenu u Apartmanu.

Vidimo se u petak 30. januara od 23h. Ulaz do ponoći džaba, nakon toga 150 dinara.

Rezervacija je obavezna.

+381 64 2127 963
Ponovo radi Apartman subotom :)

Slika

Od ovog vikenda vaš omiljeni gay klub Apartman ponovo radi i petkom i subotom. Prošao zimski san.

U petak od 23h do 05h Alec van Staan vam pušta sve vaše omiljene muzičke fag hagice, od jazz i disko diva do novih MTV starleta.

U subotu nam DJ Dark Angel dovodi Sannylicious, the Slamčicu i biće electro, trash, indie, pop, new rave, new wave...

Vidimo se. Ulaz je do ponoći džaba, od ponoći 150 dinara.

I da, obavezno rezervišite ulaz: +381 64 2127 963 :)
Slika

Ove nedelje Frigay je u subotu! Brka i Senada će razgaliti vaša zaljubljena srdašca. Slatko. Od snova. :)

Ulaz do ponoći besplatan. Nakon toga 150 dinara.

Rezervacija je obavezna.
+381 64 2127 963

Dobrodošli. :)
Korisnikov avatar
By HeLLraCEr
Bio juche u Apartmanu prvi put, fenomenalno se proveo, prostor je just awesome, can't wait to go again :DDDDDDD
Korisnikov avatar
By Loud & Queer
On Popular Demand

Slika

Velika nam je zadovoljština da nakon nešto više od mesec dana ugostimo za DJ pultom još jednom, samo na vaš zahtev, Nemanju Kostića i Tanju Bogdanov, dve trećine radijske trojke emisije Neviđeno Radio B92.

Oni ne samo da znaju koje pesme će biti budući hitovi, koji filmovi će biti najgledaniji, koji bendovi su trenutno najpopularniji, o kojim događajima će se pričati, već i znaju da nas uvek dobro zabave.

Vidimo se u petak, 20. februara u 23h.

Ulaz je do ponoći uobičajenih nula dinara, a nakon toga još uobičajenijih 150 dinara.

Rezervacija je uobičajeno obavezna. Vrlo obavezna.
+381 64 2127 963
By biotherm
mogao bih doci, hm, ovaj petak bi bio zanimljiv za upoznavanje Apartmana... haha, kad nadjem nekog sa kim cu doci (ako nadjem :) )
Korisnikov avatar
By TheBoy
hmmm.. a smeju li maloletnici u Apartman :) Ja zelim da dodjem sad u petak, ali... ne zelim da me tamo vrate i ne puste da udjem :(
Korisnikov avatar
By Egmont
Evo, taman Biotherm povedi TheBoy-a :)
Korisnikov avatar
By TheBoy
Buhu huuuuu... :'( Na kraju necu ni da dodjem :'( Nije fer... moja drugarica nece da ide, mnogo joj kasno, a meni se ide :'( Smic Smic:rida::placko:
Korisnikov avatar
By foolish
eto i mene posle male apstinencije :dance:
Korisnikov avatar
By HeLLraCEr
hahahahahahahhah, zbog manjka vremena, i previshe neodlozhnih obaveza, ja sam svoj dolazak zakazao tek 6. marta xDDDD :(
Korisnikov avatar
By TheBoy
J'arrive !!!!!! :D Ipak sam uspeo... dolazim :)
Korisnikov avatar
By HeLLraCEr
@ TheBoy - hope u'll have a good gay time!!
mislim, kol'ko skontah, to ti je prvi put da idesh tamo :D
ne sumnjam da cesh se super provesti.. :P P
(iz iskustva xD)
Korisnikov avatar
By Loud & Queer
Antički rejv

Slika

Nemamo pojma zašto ga mnogi naši drugari add-uju na Facebook-u i MySpace-u. Pokušajte da se upoznate u Apartmanu u subotu od 23 do 05h. :)

Ulaz do ponoći džaba, nakon toga 150 dinara.

Rezervacija je obavezna.
+381 64 2127 963
Korisnikov avatar
By TheBoy
Originally posted by HeLLraCEr
@ TheBoy - hope u'll have a good gay time!!
mislim, kol'ko skontah, to ti je prvi put da idesh tamo :D
Ummmmm.... heh... ti to mene uhodis
:elektro: :) ?
Korisnikov avatar
By foolish
ipak nemam snage da izadjem iz stana... :sigh:
Korisnikov avatar
By HeLLraCEr
@TheBoy hahahahhaah, naravno.. Ja sam najpoznatiji po uhodjenju ljudi xDD ma jock, samo delim svoje odushevljenje apartmanom xD
Korisnikov avatar
By TheBoy
Oficijalno volim apartman... mada ima nekih napadnih tamo... hmm... '' Leave me alone '' :noob: , ali zato ima i slatkih i dobrih :) :mazi:

Petak vece ( tj. petak / subota ) je bilo super... Muzika bas po mom izboru, vecina... Odusevile su me mnoge pesme, ali necu zaboraviti pesmu Lily Allen - The fear, to cu pamtiti do kraja zivota...
Vreli petak i subota u Apartmanu :)

Slika

SevdahBABY, momak koji obećava, DJ i producent koji pobeđuje na svetskim konkursima, koga ćemo na Beoviziji već sledećeg vikenda izglasati za našeg predstavnika na ESC 2009 u Moskvi, dečko za koga gosti i gošće Apartmana pitaju: "Who's that boy?" – žestoko nas zabavlja u petak od 23 do 05h.

U subotu Dark Angel radi sa Ultraphonic-om, populranim novosadskim šmekerom, koji je voditelj na IN radiju i DJ, a vrteće se Britney, Madonna, Justin i ostali ljudi na koje se palimo, a pojavljuju se na TV-u!

Vidimo se. :)

Ulaz je dž do ponoći i uobičajenih150 dinara nakon ponoći.

Rezervacija je obavezna.
+381 64 2127 963
Korisnikov avatar
By TheBoy
hmmm... A kakva ce muzika biti u petak :) ? Strana / domaca ?

:dance: Nadam se da je strana :)
Korisnikov avatar
By foolish
jao sevdah!!!!
na to moram otici kako znam i umem!
sad samo moram da smislim koga cu da nateram da ide sa mnom
Korisnikov avatar
By Paki
TheBoy, dobro se nadaš :)
Korisnikov avatar
By TheBoy
Dolazim :) :) :) Mislim 90 %, sve zavisi od mog decka :) Meni se ide, taman ce mi najbolja drugarica upoznati decka :) :cheer: :dancingfever:
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!