Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Šerpe i lončići, zalogaji i zalogajčići...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by jovanabeograd
Originally posted by Delete
Azdajo, imas li spanska ili kalifornijska vina, mozda?
imam ja kalifornijska...
samo da proverim da nisu popijena :giggle:
Proveri, pa javi :)
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Azdaja
nemam zeno kalifornijska haha, ali na listi the best su uvek bila, francuska, italijanska, pa tek onda spanska - ali ih imam... :pirat:

ako ces ti piti, pa donecu karton... :apprentice:
Francuska, na nasem trzistu, su (blago receno) seljacka vina. Kad seljak ne zna sta da kupi, ode u prodavnicu i trazi francusko.

Italijanska - tokom poslednjih nekoliko godina dozivljavaju ekspanziju na nasem trzistu, ne zbog kvaliteta, nego zbog pristupacnih cena, a ako se vratimo na seljaka odozgo, pre ce da kupi nek inostrano (makar to bilo i italijansko) vino, nego domace, iako medju nasim vinima ima dosta kvalitetnijih u tom nekom dijapazonu cena rasprostranjenih ITA vina u nasim prodavnicama.

Spanska vina mi jako prijaju, tesko je napraviti gresku pri odabiru "pravog" spanskog vina, nekako su sva bas po mom ukusu, za razliku od italijanskih. Donesi karton - crvenog!

del, francuska i italijanska kao sto kazes seljacka vina sa naseg trzista nisu u mojim lokalima...i nisu u svim prodavnicama slinac vina, zavisi od mnogoooo stvari... ;)

npr nasa domaca vina, po kvalitetu palicka su najbolja...

radim s tim zeno, pa znam...

e, ako ces ti cugati...dogovoreno :P
Korisnikov avatar
By Delete
I ja, zato je bolje da ne diskutujemo previse o tome ovako, donesi to vino, pa cemo uz koju cas/flasu o svemu natenane :)
Francusko, crveno! Donesi i videces me p`janiju nego onomad u NS :smeh:
Korisnikov avatar
By Azdaja
I ja, zato je bolje da ne diskutujemo previse o tome ovako, donesi to vino, pa cemo uz koju cas/flasu o svemu natenane :)
Francusko, crveno! Donesi i videces me p`janiju nego onomad u NS :smeh:

p'janiju nego u ns??? hahahah, ali necemo bacati flase....:setihselimenkenapromoexitu: hahah

e, dogovoreno...:)
Korisnikov avatar
By Delete
Iju, kakve limenke? Nisam valjda ja...nesto radila...jadnoj limenci? :smeh:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Iju, kakve limenke? Nisam valjda ja...nesto radila...jadnoj limenci? :smeh:

pitaj nasu treznu drugaricu sa partija ako se seca hahah, ili kad se vidimo setices se vec :lol: necemo odje... ;)
Korisnikov avatar
By Delete
pitaj nasu treznu drugaricu sa partija ako se seca hahah, ili kad se vidimo setices se vec :lol: necemo odje... ;)
Tvoju tvrdnju mogu da opovrgnem, bila si pod dejstvom alkohola, al` sta da radim sa treznim svedokom... :)
Korisnikov avatar
By Birthday_girl

Italijanska - tokom poslednjih nekoliko godina dozivljavaju ekspanziju na nasem trzistu, ne zbog kvaliteta, nego zbog pristupacnih cena...
vise volim jeftinije italijansko belo nego neko kao bolje domace, tipa "plantaze" ili sta vec.
ova domaca su mi nekako opora. stvar ukusa, ne znam. ali ja sam zapravo pivopija i tu vrlo dobro znam sta volim (a tek sto mogu da ga poopijem...) :pivce:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Birthday_girl

Italijanska - tokom poslednjih nekoliko godina dozivljavaju ekspanziju na nasem trzistu, ne zbog kvaliteta, nego zbog pristupacnih cena...
vise volim jeftinije italijansko belo nego neko kao bolje domace, tipa "plantaze" ili sta vec.
ova domaca su mi nekako opora. stvar ukusa, ne znam. ali ja sam zapravo pivopija i tu vrlo dobro znam sta volim (a tek sto mogu da ga poopijem...) :pivce:

e o pivu mozemo i del i ja da pricamo...jes' da ga ona ne voli, ali ga je pila sa mnom :smeh:

omiljeno pivo ti je? :jelenjelen: :D
Korisnikov avatar
By Birthday_girl
od ovih "domacih" beks :D
a od stranih stela.
ima jedno koje sam probala... cini mi se da se zove blue moon ili tako nesto, ono mi se jako dopalo.
lasko mi nije lose.
od americkih mountain ice, pivo koje je najjeftinije, vecina amera ne moze da ga smisli, a ima najjaci ukus.
a ne volim heineken, a ni amstel nesto...
ma cudan ukus imam :lood:

a ovo je tema o vinu je l? :lol:
Korisnikov avatar
By jenny
Originally posted by Val

Aha. I glavobolju ukoliko nisu "chista", no im dodadoshe shecjere! :bljak: Josh samo da ga upakuju u onu "jelen-flashu" od litra dva! :tepih:
Ja sam videla u prodavnici crno vino u litarskom tetrapaku, kao sokove sto prodaju :bljak:
Korisnikov avatar
By XerYuS
Ja ne podnosim vino. pre nekoliko godina sam kipovao od vina i otad...:neto:
Korisnikov avatar
By XerYuS
povratiti. tj ne znaci bas to ali ovde u vojvodini ga koriste i tako :D
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Ja imam vinograd na Fruskoj Gori, i 2007 sam pravila svoje prvo vino.. To je vinograd
jos od mog oca, pa smo ranijih godina pravili svi zajedno, ali sada posto on nije u stanju
vise, ja sam uzela da se time bakcem...

... procitala sam literaturu, a i imam prakticno iskustvo..

.. i moram da vam kazem da za prvo vino nije lose... malo je jace, ali moze da se pije.

2008 nisam uspela, jer sam imala gomulu drugih obaveza, ali se isreno nadam da 2009,
nece biti losa..
Korisnikov avatar
By jenny
Originally posted by Andjelika
Ja imam vinograd na Fruskoj Gori, i 2007 sam pravila svoje prvo vino.. To je vinograd
jos od mog oca, pa smo ranijih godina pravili svi zajedno, ali sada posto on nije u stanju
vise, ja sam uzela da se time bakcem...

... procitala sam literaturu, a i imam prakticno iskustvo..

.. i moram da vam kazem da za prvo vino nije lose... malo je jace, ali moze da se pije.

2008 nisam uspela, jer sam imala gomulu drugih obaveza, ali se isreno nadam da 2009,
nece biti losa..
Evo ja se javljam kao dobrovoljni degustatator :mljac:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by jenny
Ja sam videla u prodavnici crno vino u litarskom tetrapaku, kao sokove sto prodaju :bljak:
Mnogo je bolje od onog u plasticnoj ambalazi od 2 i 5l :smeh:
Btw, ostala sam duzna na onoj temi da ti se pohvalim da sam ponosni vlasnik boce Dom Perignona iz `59., a berba iz te godine nikad nije pustena u promet, tako da je samo poneki redak kolekcionar uspeo da dodje do nje. Morala sam da ti se pohvalim, a ostali, pravite se da niste procitali :lol:
Korisnikov avatar
By Val
nemam zeno kalifornijska haha, ali na listi the best su uvek bila, francuska, italijanska, pa tek onda spanska - ali ih imam... :pirat:

ako ces ti piti, pa donecu karton... :apprentice:
Francuska, na nasem trzistu, su (blago receno) seljacka vina. Kad seljak ne zna sta da kupi, ode u prodavnicu i trazi francusko.

Italijanska - tokom poslednjih nekoliko godina dozivljavaju ekspanziju na nasem trzistu, ne zbog kvaliteta, nego zbog pristupacnih cena, a ako se vratimo na seljaka odozgo, pre ce da kupi nek inostrano (makar to bilo i italijansko) vino, nego domace, iako medju nasim vinima ima dosta kvalitetnijih u tom nekom dijapazonu cena rasprostranjenih ITA vina u nasim prodavnicama.

Spanska vina mi jako prijaju, tesko je napraviti gresku pri odabiru "pravog" spanskog vina, nekako su sva bas po mom ukusu, za razliku od italijanskih. Donesi karton - crvenog!

Cini mi se da procitah, da volis belo, pa bih da preporucim australijska bela :)
Kada kazhesh "vashe trzhishte" govorish o bosanskom?
Korisnikov avatar
By Val
Mnogo je bolje od onog u plasticnoj ambalazi od 2 i 5l :smeh:
Btw, ostala sam duzna na onoj temi da ti se pohvalim da sam ponosni vlasnik boce Dom Perignona iz `59., a berba iz te godine nikad nije pustena u promet, tako da je samo poneki redak kolekcionar uspeo da dodje do nje. Morala sam da ti se pohvalim, a ostali, pravite se da niste procitali :lol:
Taman za tu bocu shampanjca mozh´ polovan aVto da kupish. Ali samo pod uslovom ako je u onoj drvenoj kutiji!

A da berba nije pushtena u "promet", kako bi doshla do tog "proizvoda"? :nerd:
Korisnikov avatar
By Delete
Val, aVto imam, a cini mi se da bi moja kolekcija bila nekako nepotpuna i prazna ako bih ostala bez toga.

To sa pustanjem u promet ti je prica kao i sa Tag Heuer satovima, postoji "nekomercijalna" limited editon, proizvede se mali broj odredjenih satova, podeli se za dz odredjenim ljudima, a nekima (ili njihovim potomcima)posle odredjenog broja godina zine dupe za parama, pa to prodaju, i obicno nisu ni svesni realne cene na (crnom) trzistu, pa neki kolekcionar dodje do toga.
Korisnikov avatar
By Val
Vidish, postoji radnja u Frankfurtu koja(izmedju ostalog) upravo taj shampanjac prodaje. Svakome ko mozh´ da se isprsi sa 1000 evriTja. Tako da, nema veze sa pushtanjem u promet, no sa parama koje je neko spreman da da zbog "retkosti".
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Val
Vidish, postoji radnja u Frankfurtu koja(izmedju ostalog) upravo taj shampanjac prodaje. Svakome ko mozh´ da se isprsi sa 1000 evriTja. Tako da, nema veze sa pushtanjem u promet, no sa parama koje je neko spreman da da zbog "retkosti".

Upravo `59.?
Izmisljas! I, molim te, nemoj da pises sa takvom sigurnoscu o stvarima koje ti nisu bliske.
Dom Perignon, u zavisnosti od godine, uglavnom, ni ne vredi 1000 evrica, tako da ta radnja zaradjuje na budalama koje su spremne da se isprse.
Uistinu, Dom Perignon jeste zvucno ime, sampanjac za specijalne prilike i isticanje u drustvenim krugovima na pojedinim proslavama, ali niti je najskuplje, ni najcenjenije vino (cak i na nasem, prilicno oskudnom, trzistu).
Kad smo vec kod cene, mislim da u Tempu, u Beogradu, mozes da kupis Dom Perignon, sa dve kristalne case, po ceni sestostruko nizi od tih 1000e. Na tvoju zalost, mislim da si i cifru lupila, a motivi su samo tebi poznati. :bye:
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Val
:lol:
1000 evra???!!!

Pa, jedino ako prodaju sa nekim drzacem za bocu koji je od zlata
:)

Elem, ne pijem vina...no, ipak sam ziveo u Francuskoj i sakupio izvesne informacije...te...
Da, postoje cene od kojih ti se zavrti u glavu, ali ovo je preterivanje

et toq!
:snob:
Korisnikov avatar
By jenny
@Delete i sta ces sa tom flasom da radis? :) mislim za sta je cuvas?
Korisnikov avatar
By Delete
Pa da je pokazem tebi :lol: Cuvala sam je samo za tu namenu :D
Korisnikov avatar
By Azdaja
Pa da je pokazem tebi :lol: Cuvala sam je samo za tu namenu :D

mislila sam da je cuvas za moje vencanje :blenta: :smeh:
Korisnikov avatar
By jenny
Pih da mi je pokazes! Mogu i u izlog da gledam. Daj da pijemo :lol:
Korisnikov avatar
By Delete
Pih da mi je pokazes! Mogu i u izlog da gledam. Daj da pijemo :lol:
Mozes sa Val u Frankfurt, da `59. gledate u izlogu :obesen: :smeh:
Azdajo, za tebe znam da ces milion puta da se vencas, pa se plasim da ce mi ponestati boca vina, bolje da to cuvam za neku specijalnIJu priliku :ozbiljan:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!