Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Direktor Radio-televizije Srbije Aleksandar Tijanić zakazao je za sutra u 11 časova Kolegijum medijskog Javnog servisa Srbije sa jednom tačkom dnevnog reda - obustava direktnih prenosa sednica parlamenta.

Obrazlažući zakazivanje sednice, Tijanić je rekao da građanima niko ne može da naredi da svojim novcem finansiraju direktne prenose zasedanja skupštine na kojima se "ne donose neophodni zakoni, govori van dnevnog reda, poslanici fizički obračunavaju, propagira govor mržnje i u parlamentu neupitano vrše krivična dela".
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Imali su oni zanimljivih situacija u toj skupstini. :shmi:
Koliko sam ja razumeo Skupstina ce dobiti novi kanal iskljucivo za svoje potrebe....
Korisnikov avatar
By horus.
sumnjam da ce ista biti od tog kanala... mada, ko zna...

radikali su veceras izjavili da ce pozvati gradjane da ne placaju pretplatu i da planiraju da obustave svoj rad u skupstini (kao da su do sada nesto pa radili, izuzev sto su se svadjali i majmunisali ispred kamera)...

inace, bilo je i krajnje vreme...
Korisnikov avatar
By deran
Daće im Željko jedan od svojih Pink plustotaldigištagaznamkakosezove kanala :lol:

No,ako vala,dojadili su i bogu i narodu:napitak:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by horus.
radikali su veceras izjavili da ce pozvati gradjane da ne placaju pretplatu i da planiraju da obustave svoj rad u skupstini
Ako ikad poželim da postanem bombaš samoubica, overiću neko skupštinsko zasedanje.
Korisnikov avatar
By Birthday_girl
Kako li cu to preziveti?! :drama:

Znaci RTS 2 ce napokon prikazivati kulturno-obrazovni program?
A da nam narod ne postane prekulturan i preobrazovan... :lol:
Korisnikov avatar
By Dzi
a stoo :rida:
:lol: pa meni su bas simpaa kad se smorim, a ja pustim i pucam od smeha
:sladoled:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Birthday_girl
Kako li cu to preziveti?! :drama:

Znaci RTS 2 ce napokon prikazivati kulturno-obrazovni program?
A da nam narod ne postane prekulturno preobrazovan? :lol:

Iju, a ako deca ne budu gledala na TV kako se kod odraslih "ne donose neophodni zakoni, govori van dnevnog reda, poslanici fizički obračunavaju, propagira govor mržnje i u parlamentu neupitano vrše krivična dela", onda neće znati kako da se isto tako ponašaju i u školi, a to je dečje pravo svakog deteta u Srbiji da postane mali divljak.
Sirota dečica, srce mi se cepa :protest:
Korisnikov avatar
By ::fy::
Konačno! Ovo su retki trenuci kada moram da podržim predlog Tijanićev!

Go Girl!
Korisnikov avatar
By unic0rn
to je trebalo uraditi odavno..
a znajuci srbistan, tijanic je dobio mig od tata tadica da je bilo dosta cirkusa i da sad mora da se radi
By fazza
Huh, kako su mi dokurchi*i, radije bih gledao reprizu reprizine reprize nekog partizanskog filma nego smrdljivu skupshtinu.

Ovih par dana, dok nije bilo prenosa, sit sam se nagledao filmova sa Jerry Lewis-om. :yay:
Korisnikov avatar
By Super Mario
Ja stvarno ne znam zasto ne prenose skupstinu preko radio beograda. To bi bilo jeftino i prakticno resenje.
Korisnikov avatar
By foolish
Скупштина изрекла санкције посланицима, ТВ пренос настављен

link
Korisnikov avatar
By Delete
Dakle, cirkus se nastavlja...Meni je mucno da gledam polupraznu salu i stalno iste face za govornicom. Kad se svi clanovi (ili bar velika vecina) clanova u parlamentu udostoji da prisustvuje sednicama, to ce postati zanimljivo, ovako sve izgleda kao velika lakrdija i bacanje prasine u oci penzionerima koji odvajkada pomno prate skupstinske prenose.
Korisnikov avatar
By jukie
I šta, znači ništa, obećanje ludom radovanje :flaming: :barf:

Pa dobro, bar će dečica moći da nastave da uče kako da budu divljaci :minibounce:
Korisnikov avatar
By .L O S T
evo da nema prenosa ja se sad ne bih sladio u glumatanju i falsh placu goce pop lazic....100x zato sto je udovica......kakva folerka.......
a onda seda natasa jovanovic i pocinje tako da cmizdri, onako iz samilosti..... uzivam :lol:

i sad bi neko to da :noob:
Korisnikov avatar
By scout_finch
ma treba i skupstinu da ukinu a ne samo prenose:panker: :samototalitarnisistem:

ne,stvarno,treba da prenose skupstinu kao na hrt-u od 10 prepodne do 1 posle podne.ili tako nesto.i tri sata je mnogo.zamisli kako bi se tek oda tukli da bi bas oni stali za govornicu bas u tom odredjenom vremenskom okviru.
Korisnikov avatar
By m..
krajnje je vreme, ja bih prenose skupstine zabranila za mladje od 16 godina, da ne bi propale godine vaspitavanja i ucenja manirima. mislim wtf, nece da pricaju ako se ne snima, jbt nije to cirkus... anyways, s druge strane mislim da bi trebalo da postoji mogucnost da javnost prati sednice, tako da mi poseban kanal zvuci kao dobra ideja, pod uslovom da zaista pustaju neki pristojan kulturno-obrazovni program na dvojci (sport, crkveni kalendar i 48 sati svadbe ne ubrajam u dotican :P ).
Korisnikov avatar
By horus.
bzvz... a bas sam se ponadao... :rida:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Odluka o ukidanju prenosa skupstinskih zasedanja je stavljena van snage i prenosi se nastavljaju, jer je kolegijum javnog servisa zadovoljan opomenama i kaznama koje je Slavica Djukic - Dejanovic ( :love: ) izrekla poslanicima, kao i objasnjenjem koje je Velja Ilic dao za svoje jucerasnje ponasanje.
Dakle, opomene su pale, a da se ja pitam, uvela bih u skupstinski poslovnik i banovanje, pa da Slavica Djukic - Dejanovic ( :love: ) moze i da kaze poslanicima koji krse Ustav i poslovnik :
" Banujem Vas na 30 dana i u tom periodu necete moci da udjete u skupstinu ! " :sudija:

Inace, iako sam clanica njegove stranke, zgrozena sam ponasanjem predsednika moje stranke Tomislava Nikolica ?
Zar tako govori jedan naprednjak i dzentlmen ? :mad:
Zar Gordani Pop-Lazic da kaze da je strasilo i da siri ruke i noge po skupstini ? :vatrica: Sram te bilo, Tomo !
I ja sam se zaplakala pred ekranom, kad se ona zaplakala za govornicom zbog Tominih uvreda.
Puna sam empatije i simpatije prema samohranim zenama i majkama, kao sto je Pop-Lazic i jako sam ljuta na mog predsednika Tomu !
:mad:
Korisnikov avatar
By horus.
a zasto ja ne verujem kad radikali placu... :lizalica:
Korisnikov avatar
By Vel boy
samo ko ce dochekati taj septembar kad navodno treba da imaju njihov zasebni skupshtinski kanal....
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!