Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By avalon
Slika

Danas (11.10.) je godišnjica smrti francuske peva?ice Edith Piaf. Interesuje me koliko vas voli njenu muziku.... La Vie En Rose, Non, Je Ne Regrette Rien, Milord...samo su neki od njenih hitova...

PS. Znam da ?e Deni sada da kaže kako sam morbidan jer stalno iskopavam datume smrti poznatih li?nosti, ali jednostavno mislim da neka imena ne bi trebalo da budu zaboravljena.
Korisnikov avatar
By *deni*
avalon
PS. Znam da ?e Deni sada da kaže kako sam morbidan jer stalno iskopavam datume smrti poznatih li?nosti, ali jednostavno mislim da neka imena ne bi trebalo da budu zaboravljena.
Ma kakvi,necu reci da si morbidan. Naprotiv, shvatio sam da su teme-parastosi veoma bogougodne, tako da sam se i sam na tebe ugledao i do sada odrzao dva parastosa na Forumu - jedan pokojnoj Vukici Veljovic, a drugi nedavno preminuloj Vidi Pavlovic.
:pop: :sarana: :alexis:
Korisnikov avatar
By DeVision
Ja sam pre par godina, sasvim slucajno u inostranstvu naletela na njen cd. Ime mi je naravno zvucalo poznato, a posto i inace volim jako francuski jezik, bez razmisljanja sam ga kupila. To su bili njeni najveci hitovi, u koje sam se zaljubila onog trena kada sam ih preslusala. I jako je lepo sto si zapoceo i ovu temu :) ))
Ipak, volela bih da izdvojim pesmu koja je meni najomiljenija, a to je "Mon Legionnaire" :france:

Pozdrav zvim ljubiteljima dobre muzike :up:
Korisnikov avatar
By Kupper
Najvolem 'Z, ria dorjan' (tako se kaze na nasem:D)
Korisnikov avatar
By Mars
Legenda za zivota.

Meni je licno uvek vise prijala Mirej Matje (opet napisano na srpskom).
Zivot je ruza najvise volim u izvodjenju Grace Jones.

Ali uz slike Pariza, nekako ide uvek Editin glas...

"Marsovo dupe - jer Vi to zasluzujete"
http://www.modernman.com/
By superfly
Originally posted by Mars
Legenda za zivota.

znam par francuza kojima se diže kosa na glavi pri pomenu mireille mathieu (valjda sam uboo), a la vie en rose zna?i život u ruži?astom. mali off: ljubim srce!!!!:bubblegum:
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by superfly
Originally posted by Mars
Legenda za zivota.

znam par francuza kojima se diže kosa na glavi pri pomenu mireille mathieu (valjda sam uboo), a la vie en rose zna?i život u ruži?astom. mali off: ljubim srce!!!! :bubblegum:

Edith je napisala re?i za "La vie en rose" :D
By Ljudmila
"La vie en rose" ja ipak najvise volim u izvodjenju Marlene Dietrich (kakva zena!)

Nekako sam imala srece da odrastam uz ovakvu muziku (zaista to smatram srecom)..Moja omiljena pesma Edith Piaf je "Le vieux piano" ali ne mogu zanemariti ni ostale .. polichinelle,mon dieu,c'est l'amour,non je ne regrette rien...
Korisnikov avatar
By mrle
Legenda. Najvise volim pesmu "Les trois cloches".
Korisnikov avatar
By *deni*
Pisem ovaj post da bi ova tema dospela u vrh, a sve u nameri da malo produzimo domet avalonovog plemenitog gesta,kojim se obelezava godisnjica smrti renomirane umetnice Edith Piaf .
:vatroslava:

Edit, neka ti je vecna slava i hvala.
Korisnikov avatar
By walt333
Edith ma grande amour. sve od divne Edith Piaf obozavam. a tek da se zna da njene pesme tako lepo idu uz alkohol. Edit R.I.P.
Korisnikov avatar
By Hton
Pre godinu dana u dvoristu moje zgrade je organizovana neka trash retro zurka... secam se da sam bio jako umoran i pokusavao da zaspim, medjutim muzika je bila toliko glasna i iritantna, da sam psovao sve od Carli Caplina do Edit Pjaf! U pocetku su isli oni besni instumentali koji prate neme filmove(u tim trenutcima mi je pred ocima bio Carli Caplina kako skace i drka po klaviru), a za kraj veceri (kao slag na tortu) pustili su Edit Pjaf sa svojim umilnim glasicem i zuborom koji dopire iz njenog grla(minimum 10 pesama)...

That was a night to remember!(ne ponovilo se!) :nope:
Korisnikov avatar
By walt333
Originally posted by Hton
Pre godinu dana u dvoristu moje zgrade je organizovana neka trash retro zurka... secam se da sam bio jako umoran i pokusavao da zaspim, medjutim muzika je bila toliko glasna i iritantna, da sam psovao sve od Carli Caplina do Edit Pjaf! U pocetku su isli oni besni instumentali koji prate neme filmove(u tim trenutcima mi je pred ocima bio Carli Caplina kako skace i drka po klaviru), a za kraj veceri (kao slag na tortu) pustili su Edit Pjaf sa svojim umilnim glasicem i zuborom koji dopire iz njenog grla(minimum 10 pesama)...

That was a night to remember!(ne ponovilo se!) :nope:
E pa ja se onda doseljavam u tvoj komsiluk ako stalno prave takve zabave:harmonika:
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Slušam je i volim od kad znam za sebe. Imam i neke njene gramofonske ploče u svojoj kolekciji istih.

Ovu stvar sam recimo znao i nekoliko dana da slušam na repeat u periodu srednje škole:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!