Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Hton
kakvi crni specijalni efekti - teska socijala!
soba, dve pomahnitale igracice, reflektori i kamera...:D
Korisnikov avatar
By ROYAL
Meni je najupadljiviji taj što su je stanjili toliko da je još ispala i zgodna! Možda to? :D

btw: pesma je teško sranje
Korisnikov avatar
By Hton
Originally posted by ROYAL
Meni je najupadljiviji taj što su je stanjili toliko da je još ispala i zgodna! Možda to? :D
:smeh:
Korisnikov avatar
By Mars
To sigurno, ali to rade u svakom spotu.

Ima tu svačeg od specijalnih efekata, saznaću već...

Meni se recimo na momente čini kao da su nezavisno snimili nju i prateće igračice, a onda spojili...

U svakom slučaju daleko od menjanja sijalice (to, uz promenu čaršava na krevetu, radi by Dejan Milicevic...)
Korisnikov avatar
By Mars
E, video je skinut. Al jedan levo-dva desno ima jedan gayish. Sa plesačima (u trikoima i štiklama) koji pokušavaju da joj uhvate ritam (a možda i nije ona...)
Korisnikov avatar
By ROYAL
Originally posted by Mars

Meni se recimo na momente čini kao da su nezavisno snimili nju i prateće igračice, a onda spojili...

Ne, nego ona nema veze sa igranjem, pa s obzirom na to da je spot crno-beli, i samo su njih tri u spotu i nema šta da odvuče pažnju, to je samo došlo do izražaja. :hvala:
Korisnikov avatar
By Mars
Ti sad napravi Godzilu od nje i ovog spota. Kad je film bio toliko loš da su digitalno morali radnju da prebace u NOĆ, pa pošto ni to nije bilo dovoljno - pustili su i KIŠU.

Nije baš da toliko ne zna da igra i da loše izgleda.
By Sixto
Joj meni ti crnacki hip hop rnb ritmovi nisu ni pod razno a kamo li da ih nazovem muzikom!

A ona, da vercka, vrcka!
Korisnikov avatar
By Hton
Originally posted by Mars
Ti sad napravi Godzilu od nje i ovog spota. Kad je film bio toliko loš da su digitalno morali radnju da prebace u NOĆ, pa pošto ni to nije bilo dovoljno - pustili su i KIŠU.

Nije baš da toliko ne zna da igra i da loše izgleda.
Pa ona savrseno igra- to sto ponekad deluje kao da su joj ubrizgali konjske hormone, to je drugo.
Cuo sam da je snimala spot jako dugo, posto su morale koreografiju da izvedu u cugu.
Korisnikov avatar
By XerYuS
Originally posted by Hton
... kao da su joj ubrizgali konjske hormone,...
:pucaodsmeha: :smeh: :lol:

jao Htone kako si me nasmejao
By Sixto
Ubrizgali konjske hormone!? Jbt!

Kad je Statitis stefani acuta poceo da se rasejava i elektronski mimo redovnog aerobnog puta!?
Korisnikov avatar
By Mars
E svasta. I meni su bezveze oni konjski trzajim sa samošljepkanjem po dupetu, AL ona sama mi nije konjasta...

A i spot nije u jednom kadru, vide se rezovi lepo.
Korisnikov avatar
By bakalar
Originally posted by Hton
Cuo sam da je snimala spot jako dugo, posto su morale koreografiju da izvedu u cugu.
i ja sam cuo nesto slicno ...
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Spot jeste uradjen u jednom "cugu", pa je snimanje trajalo oko 15 sati bez prekida. Meni su bas gotivni njeni minimalisticki spotovi, jer, ona i potencira na svom plesu. Mislim da cu definitivno ici na koncert u Zg :)
Korisnikov avatar
By Super Mario
Ima rezova, ne bih rekao da je snimljeno iz jednog kadra
Korisnikov avatar
By V25
Ne znam, meni je spot skroz bzvz, kao i vecina njenih spotova nakon "Naughty girl". Pokusava da ih uradi za male pare i "vadi" se na jednostavnost, a na kraju ispadnu u najmanju ruku trashy. Spot uopste ne prati dinamiku pesme.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Super Mario
Ima rezova, ne bih rekao da je snimljeno iz jednog kadra
Čitam i čudim se.

Čak ih i uopšte nije teško uočiti, niti su pokušali da ih sakriju.

Dobro da bar ti vidiš.
Korisnikov avatar
By Super Mario
Originally posted by Beogradjanin18
Ne znam, meni je spot skroz bzvz, kao i vecina njenih spotova nakon "Naughty girl". Pokusava da ih uradi za male pare i "vadi" se na jednostavnost, a na kraju ispadnu u najmanju ruku trashy. Spot uopste ne prati dinamiku pesme.
A meni se ova svedenija faza više dopada nego spotovi Crazy in love (besmislen) i "Naughty girl" (kliše). A tek Dejavu (agresivno)! :cupakosu:

Signle ladies je možda i njen najbolji spot - solidna koreografija i osvetljenje, jednostavno raskadrirano.
No, živeli različiti ukusi :mazi:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Kako meni ta koreografija izgleda odvratno kada je izvodi muskarac, iako je potpuno skinuo korake...

A na drugom clipu mi se cini da je i ovaj debeli morao da radi iz vise kadrova, u najmanju ruku zbog nedostatka kondicije :lol:

Inace, spot mi se ne dopada nikako... ne kapiram tu "jednostavnost"... a i previse su joj stanjili nogetine, a guzicu joj ostavili debelu... malo je neskladno u odredjenim trenucima.
By Sixto
Ako se malo bolje zagledate videcete suptilne promene kadrova u spotu, deluje kao da je sniman u celosti ali je izveden u nekoliko velikih delova! Vrlo vesto, svaka cast!

Za debeljucu 5+ za nedostatak blama! :lol:
Korisnikov avatar
By V25
Ali ona uopste nije debela. Sta je vama? Btw, meni je ova koreografija vise za "Otela te Bosa meni ispred nosa"...
Korisnikov avatar
By ROYAL
Ma ne, uopšte, samo je "elegantno popunjena" :lol:
By iWanna
Me like Beyonce :love:

GDE JE fan club TEMA? :puzzle:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by XerYuS
''
Wow. Kamera se trese dok poskakuje! Svaka čast na skinutim koracima, ali trebao bi češće to da radi (da skine to čudo ispod sisa) ... Mada ja volim ovakve klipove, kada ih vidim sebi izgledam kao mrša mršavi :D Ja bar mogu da uvučem stomak i "imitiram" da nemam stomak ...
Korisnikov avatar
By Mars
Rekoh li ja da je spot jak ko zemlja.
Korisnikov avatar
By KiWi
''

To je onaj lik koji je igrao uz spot ... SuperMario ga je postavio gore ...

:D Šizenje.

OnTopic: Osim lowcarba, kamera, kranova i svetla ... mislim da nije bilo efekata
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!