Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By m..
Jab da dodjem u skupstinu dqa vidim kako funkcionise skupstinski restoran, medjutim, tamo da - stvarno odu ljudi da pokazu kako funkcionise drzava.
By Hans
Ja sam vrlo nekonfliktna osoba, klonim se rasprava,svadja, sukoba...ali...ja bih njega tako tukao!!!!!!!!! Bes je toliki....
Korisnikov avatar
By Tomek
Originally posted by *deni*
- Tvrdimo da na Kovacevica, Mladica i svakog gradjanina koji nije pravnosnazno osudjen za neko krivicno delo, mora da se primenjuje Ustav i da se postuju osnovna ljudska prava - izjavila je poslanica SRS Vjerica Radeta.
:lol:
Boze, koja debilna izjava.... :pucaodsmeha: :pucaodsmeha:

A Kovacevic je sigurno kandidat na sledecim izborima...
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
eto kako se srpsko društvo pacifiziralo.
više ne moraš da pobiješ pola grada i daš petama vetra da bi bio srpski heroj.
sad je dovoljno da mlatneš pjanog američkog studenta (al' da padne u komu i životno se ugrozi) i daš petama vetra (s tim što ne moraš da se kriješ, dapače) da bi bio srpski heroj.
šta sve nećemo učiniti da bi ušli u tu evropu... :sigh:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Па ако тако ствари стоје, а чули смо из саопштења
цитат:
"Не знамо чему толика медијска пажња, па у Скупштину Србије може да дође сваки грађанин Србије" - изјави Славица Ђукић Дејановић и оста жива...

онда ћу и ја лепо да покупим пинклице и да одем у Скупштину, да браним геј права...

:palacinke:

и да понесем палачинке Наташи Јовановић .... да може да гађа Тому... кад је смори...

:panker:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
A nešto još kontam...
Valjda je plan da sve te haške i ine optuženike saberemo na jednom mestu,
pa da ih zapakujemo kao babuške (Mladić je ona najskrivenija) i šibnemo o istom trošku.
Simbolično, a i ekonomično.

:hekla:
Korisnikov avatar
By Mars
Da nasekiramo Ruse?? Putina i Medvjadeva?
Ne kapiram simboliku...
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by jukie
Originally posted by Sunce
Skup je to cirkus, a i nisu neke predstave. Umeli su oni to bolje. Bar da se setao go, da covek ima sta da vidi. :jbg:
Pa ja svaki put čitam ovaj naslov "Miladin Kovacevic se danas setao go po Skupstini Srbije"

:smeh: :smeh:

Htedoh da napisem maliciozni post, ali mi se ne da....
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Јој....

паде ми јуче на памет нешто....

Пошто је штедња у целом свету.... замислио сам Славицу Ђукић Дејановић како продаје крофне у Скупштини...

Божидар Ђелић нуди хладну Кока Колу...

а Динкић кикирики и сунцокрет....

а све да би се ГОСТИ Скупшитне осећали пријатније и као код своје куће.....
то се зове Парламент, што би Хрвати рекли САБОР, а Срби Скупштина....

Не смем ни да помислим шта би се десило када би у стој тој скупштини постојао дарк роом....

Мада, кад мало боље размислим...
цела сала Скупштине са све председавајућим и посланицима... један вееелики "дарк роом" ...
додуше са светлом....
одакле нам кроз катодну цев телевизије Европске Србије долази слика до наших топлих домова...
под условом да имамо гас и да топлане греју.....

напред Скупштино.....

:kuvar:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by *STATUS*
...Пошто је штедња у целом свету.... замислио сам Славицу Ђукић Дејановић како продаје крофне у Скупштини...
:smeh: :smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Дацо, немој да се смејеш....

па та улога би јој највише одговарала....

зна да их умеси, уваља у шећер... и право пред посланике и посетиоце Скупштине....

:kokice:
Korisnikov avatar
By Daliborka
:smeh:
Zato se i smejem, jer sam je kristalno jasno zamislila kako prodaje krofne - za poslanike po povlascenoj, a za obicne gradjane koji se setaju po Skupstini - po ekonomskoj ceni.
:palacinke:
Korisnikov avatar
By Daliborka
A kada bi je novinari pitali zasto za sve ne vazi isti cenovnik, nego gradjani placaju krofne po visoj tarifi, a poslanici po nizoj, Slavka bi garant odgovorila :

"Formalno-pravno, očigledno je da nema smetnji za dvojnu tarifu za krofne, ili ja ne znam da postoje. "

:lol:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
..."а с обзиром да су поједини посланици касно рекламирали повреду Пословника, због великог интересовања нисам могла да чекам да се укине ПДВ на услуге грађанима па сам морала да их продам по раније утврђеној цени... "

ма не би она да се замера Динкићу....

:rambo:
By Hans
Ti Statuse nikako da izvredjash Todorovica, Jovanovicevu, Pop Lazicevu i ostali olosh...
Korisnikov avatar
By *deni*
A sto da se ne potrosi milionce na Miladina, pitam ja vas ?
Vama te pare i onako ne trebaju, a Miladinu trebaju.
:sudija:
Korisnikov avatar
By .L O S T
ja i dalje ne mogu da shvatim ko i sto stiti tu dzukelu???
prvo sam mislio da su roditelji (posto su postali krimosi milioneri iz demokratske revolucije u srbiji) ali ada shvatam da ima tu jos nesto.......

kako bih ga poslao u jedan veliki americki zatvor visokog obezbedjenja...
Korisnikov avatar
By Daliborka
Nije to i neka para, kad pogledas, milion dolara podeljeno na broj nasih stanovnika, pa to kao da je svakog od nas buva ujela...
bzzzzzzzzzzzzz... ujed ujed, griz griz
:smeh:
Korisnikov avatar
By Hys.
I, ko moze u tu skupstinu, ona tamo kaze "svaki gradjanin srbije" a neki kazu ne moze, ja kontam da moze da bi svi klopali u onom besramno jeftinom restoranu.
A za ovog Kovacevica...pa sta reci.
Korisnikov avatar
By ech0 et distanc3
Moze svako ukoliko ima poziv od strane nekog poslanika. Ako si politicki aktivna onda clan partije moze da te pozove,ili ako si osoba od poverenja jer oni automatski odgovaraju za tebe i tvoje postupke dok si u Skupstini. Steta sto nemamo kao Amerikanci svako svog predstavnika,mislim na okruge koji ce se boriti za neko nase bolje sutra,pa da ga zamolis lepo da te uvede,tako ne moras politicki da se aktiviras.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!