- 03 Dec 2008, 22:39
Ne narodnjaci... Dakle house,strani pop i rnb,nesto poput muzike u Plasticu subotom veche bi bilo po mom ukusu
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by *deni*hani bani, ja odgovorila na pitanje iz naslova, pa mi bi mrsko samo da stoji to NE, pa reko' ajd' malo da zapljunem pride
Dobro, Iris, ne moras biti toliko kategoricna.
Bogu hvala, ima u ovoj bozijoj basti vise nego dovoljno mesta na kojima se moze uzivati uz folk, ovde samo diskutujemo na postavljeno pitanje i temu.
Originally posted by *deni*različiti ukusi i način provoda možda?
E vala nikada mi nece biti jasno sto bezite od narodnjaka k`o djavo od krsta.
Hajde sto necete da slusate Sandru Afriku, Natu Granatu i njima slicne, u redu, ali sta vam je toliko grozno u evergrin pesmama Tome Zdravkovica, Silvane Armenulic, Goce Stojicevic, Sabana Saulica, pa i Zorice Brunclik, to mi ne ide u glavu.
Originally posted by *deni*ko kaze da necemo? ako se nekom slusa/zabavlja uz to vec ima dosta mesta gde to moze. a gde ce oni koji bi da slusaju nesto drugo?
E vala nikada mi nece biti jasno sto bezite od narodnjaka k`o djavo od krsta.
Hajde sto necete da slusate Sandru Afriku, Natu Granatu i njima slicne, u redu, ali sta vam je toliko grozno u evergrin pesmama Tome Zdravkovica, Silvane Armenulic, Goce Stojicevic, Sabana Saulica, pa i Zorice Brunclik, to mi ne ide u glavu.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!