@derane - izvinjavam se i ispravljam se: postavljac teme dolazi iz Vojvodine
@baletan - naravno da znam. Znanje makedonskog i slovenackog je u moje vreme spadalo pod obaveznu opstu kulturu.
Ja sam ti vec odgovorio, ali hajde da pojednostavim, dakle, ti u ovoj temi ides srcem ... ja idem razumom.
OK?
Hajde i ovako ... po proglashenju nezavisnosti Makedonije '91, Makedonci su vrlo bezobrazno poceli da se prse. Znas, ne verujem u varijantu da je Republika Makedonija slucajno modifikovala za svoju zastavu zastavu grcke pokrajne Makedonije, kao ni u ostale stvari (nacrt novcanice sa slikom Soluna, udzbenici istorije, da ne ponavljam sve je AM vec naveo na prethodnim stanama).
Takve stvari se ne rade iz nehata i slucajno. I to je razlog sto cu izbrati grcku stranu, mada ni jedna ni druga nemaju dovoljno dobre argumente, ali, ako vec moram da biram
Negde verujem da bi tebi bilo mnogo lakshe sve ovo da citas a da da ispred toga stoji nick
makedonsko_devojche a ne greek_lover, ali sad ... ako ti vec zelis misliti da sam se toliko naprimao grckog kurca da su mi i pamet pomerili ... well honey, misli, ja ti tu tesko mogu pomoci