Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Sing
Da li biste izabrali odmor na ostrvu (sa partnerom) prvenstveno znog toga sto je 'gay friendly', kao na primer Mikonos ili Koh Phangan, ili vam to ('gay-friendly') nije vazno?

Koh Phangan (Thailand): http://www.aweresort.com/home.php

:kokice:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
hehe nije bas odgovor na temu, ali uprkos mojim teznjama da idem na ibizu, moje strejt drustvo INSISTIRA da idemo na mikonos ovog leta :D

neka ih, pusticu ih da izaberu haha

bice zanimljivo :cvetduga:
Korisnikov avatar
By maka
jao ima jos jedno Grcko,kako se bese zove aaaaaaa.. znam da sam pred kevom i bratom rekla da ocu tamo da idem..na sta su me se oni zgranuli,kao PA STA CES TI NA OSTRVU PUNOM PEDERA I LEZBEJKI :smeh:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Auh.. Ja bi bas volela na ta ostrvca da odem.. :) Bas bi bilo ql, sa nekim drustvom ili devojkom, da pravimo ludilo. :yay:
Korisnikov avatar
By Burak
ma vazno je da je drustvo dobro a lokacija je nebitna..
Korisnikov avatar
By Mars
Najbitnije mi je da nije prevelika gužva. Velika može.
Korisnikov avatar
By AngraMaina
hm. ne znam za tajland, ali u grckoj su preko leta sva ostrva gej.

cuh da je gavdos (najjuznije, izmedju krita i afrike) raj za nudiste, ako neko voli.

:angramaina:

Originally posted by maka
jao ima jos jedno Grcko,kako se bese zove aaaaaaa.. znam da sam pred kevom i bratom rekla da ocu tamo da idem..na sta su me se oni zgranuli,kao PA STA CES TI NA OSTRVU PUNOM PEDERA I LEZBEJKI :smeh:
lezbos? rodos? ios? :eureka:
Korisnikov avatar
By Sing
Pa to mu dodje kao Filipini!
Korisnikov avatar
By AngraMaina
:lol:

pa nije filipini su trans :lol:

[offtopic] da li se i vama neprekidno javljaju filipinske trandze na romeu? u cemu je stvar? [/offtopic]
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
nije mi važno, jer gej frendli uglavnom znači fensi i skupo.
Korisnikov avatar
By aristotelous90
ja sam za bilo koje ostrvo ako vodim pravu osobu...dosta je cetiri zida i malo privatnosti...ostalo manje bitno...
vazno je samo da je lepo...a meni je u grckoj svuda lepo...
ima jako lepih grka...vazna je dobra atmosfera i raspolozenje i naravno cool izlasci...
steta ja nemam s kim da idem :(
Korisnikov avatar
By aristotelous90
Originally posted by aristotelous90
vazno je samo da je lepo...a meni je u grckoj svuda lepo...
ima jako lepih grka...vazna je dobra atmosfera i raspolozenje i naravno cool izlasci...
steta ja nemam s kim da idem :(

hahahah pazi mene samo to je vazno!!! :D
Korisnikov avatar
By unic0rn
kontam da, ako negde vec putujem s partnerom, pozeljnija je neka gay friendly destinacija nego non friendly, ali opet to definitivno ne bi bila najbitnija stvar....a mozda i bi...hmmmm :kada:
By Kragi
Otisao bih na ostrva/mesta u kojima mogu nesto da vidim bez obzira da li su gay friendly ili ne ... Sto se mene tice moze i u Iran :) za provod sa partnerom postoji hotelska soba ;)
Korisnikov avatar
By Marvin
Nisam nikad bio na nekom tako posebno označeno gay friendy mestu, tako da ne znam kako je... ali mi se čini da bi bilo više prijatno. Bilo sa parterom bilo tražeći partnere :giggle:

Samo, čini mi se da su to uvek tako neka mesta bez mnogo za videti i turistikovati... samo plaže klubovi i gayfrendlizam. Tako da, za jednu vrstu zabave, svakako da :up: ali ne uvek (ovo pošto znam čoveka koji putuje samo po tim destinacijama, a kako putuje par puta godišnje odavno je istrošio pa se sad samo vrti u krug... e, tako ipak ne)
Korisnikov avatar
By North
Originally posted by KgCS3
Otisao bih na ostrva/mesta u kojima mogu nesto da vidim bez obzira da li su gay friendly ili ne ... Sto se mene tice moze i u Iran :) za provod sa partnerom postoji hotelska soba ;)
:harmonika: uze mi rechenice iz usta :)
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Voleo bi na Mikonos da odem sa deckom ili sa gay drustvom da mogu jednom i na letovanju da obilazim uvece gay mesta ali mislim da za Mikonos treba duplo vise para nego za druge medju nasima popularne destinacije u Grckoj :pionir:
By alexandermagic
Originally posted by Sing
Da li biste izabrali odmor na ostrvu (sa partnerom) prvenstveno znog toga sto je 'gay friendly', kao na primer Mikonos ili Koh Phangan, ili vam to ('gay-friendly') nije vazno?

Etiketa "gay friendly" mi je apsolutno nebitna, ako mi lokacija koju smo izabrali za odmor odgovara po nekim drugim kriterijima. Ponašam se isto bilo gdje. Neko je već napisao: razmjenjivanje nježnosti s partnerom ostavljam za hotelsku sobu.
By mikka
Jao, ja bih se zadovoljio i "samo" sa jednom dugom plažom, sa onim sitnim belim peskom mekim poput tepiha, koju zapljuskuju mirni talasi tirkiznog mora, a uveče sa prelepim zalaskom sunca, samo za mene i mog dečka :sladoled: , na kojoj možemo da radimo šta nam duša ište :tumble: :hvala:
Korisnikov avatar
By Sing
Originally posted by mikka
Jao, ja bih se zadovoljio i "samo" sa jednom dugom plažom, sa onim sitnim belim peskom mekim poput tepiha, koju zapljuskuju mirni talasi tirkiznog mora, a uveče sa prelepim zalaskom sunca, samo za mene i mog dečka :sladoled: , na kojoj možemo da radimo šta nam duša ište :tumble: :hvala:
Jel nesto ovako?

Slika
Korisnikov avatar
By Sing
Ah, bese to na Filipinima...nego svrati ti lepo u moj komsiluk, ima tih plaza kol'ko 'oces!
Korisnikov avatar
By Zibro
ne volim bilo kakve str8 ili gay izlive intimnosti na javnim mestima ali mi je bitno da budem u Gay friendly okruzenju , iako se u mom ophodjenju i ponasanju ne menja apsolutno nista nekako mi se cini kao da je vazduh drugaciji i definitivno se osecam prijatnije .

@Sing

pogledao sam link i razboleo se zbog cinjenice da sam u ovom gayunfriendly pickosmrzu brrrrrr oooooocu naaaaaaa Tajland :sunce:
Korisnikov avatar
By Sing
Sta da ti radim, kod mene je lepo i toplo...ajde svrati na kafu :putnik:
Korisnikov avatar
By Sing
Originally posted by aristotelous90
...vazno je samo da je lepo...a meni je u grckoj svuda lepo...
ima jako lepih grka...
Imamo i mi lepe Grke i ostale Arape, da se najebes..pardon, da se nagledas kol'ko ti volja! :kupanje:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Originally posted by Lakiboy_ns
Voleo bi na Mikonos da odem sa deckom ili sa gay drustvom da mogu jednom i na letovanju da obilazim uvece gay mesta ali mislim da za Mikonos treba duplo vise para nego za druge medju nasima popularne destinacije u Grckoj :pionir:
paaa... troduplo, i jos malo preko toga :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!