Originally posted by Galateja
A žiri je svo vreme komplimentirao, pa komplimentirane nominirao. Svetski.
A posebno mi ide na živac apostrofiranje takmičara sa 'studenti' i ljudi koji rade sa njima sa 'profesori'. A Dragić se primio na ulogu direktora, ne znam samo kako će ga izvući iz nje. Na taj način su obezvredili same pojmove student, profesor, direktor i akademija.
A meni ni iz džepa ni u džep ko god da pobedi. Pratila sam i OT i tokove i reakcije po netu. Da je išlo pošteno sastav finalista bi bio potpuno drugačiji, kao i nominovanje. Ali sve se svelo na nacionalno nadigravanje, kao i na to da se prikupljaju glasovi iz svih republika. Ispala je teška seljana od šou programa. A što je najgore tako su to uradili providno i bez stila. I kao što sam rekla, ta nehotična transparentnost vređa inteligenciju i uši.
Uši mi ne mogu slagati koliko god komplimentirali u prazno.
lm, i meni se sama ideja projekta jako dopala. mada, dok su najavljivali sve ovo, prilično mi je pompezno delovalo jer je iza svega toga stajala produkcija Emotion. kako se na kraju ispostavilo, i jest' bilo pompezno.
ja sam davno sabrala 2 i 2 i to sve na Sonjinom primeru. kad su počeli, ničim izazvani, da je nominuju iz emisije u emisiju... pored (tada) skandaloznih izvodjenja Igora, Adnana, Nine, pa čak i meni omiljene Ane (
)... mada i dalje ne mogu da skontam zašto im je ona toliko smetala?
htedoh reći da sam tad prestala da se nerviram, jer mi je došlo do svesti da je to IPAK produkcija Emotion i da će sve na kraju ispasti smešno i presmešno. tako i bi.
najavljivali su ovo kao kontra šou onom na Pinku, i šta ispade na kraju... pobedio narodnjak izBosne. ali ovo se ipak sve dešava na brdovitom Balkanu, gde se ceni gedžizam, džiberizam, nevaspitanje, avioni kamioni (limuzine od 10m) i folk.
ono što je meni drago, je da su se pojavili neki mladi ljudi koji će, ako budu imali dovoljno sreće i pameti, uraditi nešto pametno od sebe i za sebe.
Sonja, Ana, Vukašin, Sajko, Djordje, Cukrov, Danijel, Nina.
i za kraj, nešto što me je do suza nasmejalo