Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

aman zaman, dokle vise?
zar nije zakonom zabranjeno prodavati i koristiti petarde, pucati iz pistolja kroz prozor, i slicne gluposti ??
ako nije, zasto nije?
ako jeste, zasto se to i ne sprovodi ?

svake godine nastrada na hiljade ljudi u svetu zbog igranja sa "vatrom"
a o pretpljenom strahu, posebno kod male dece, da i ne pricamo.

evo akcije koju su sprovele italijanke da prevaspitaju svoje muzeve:
:kosa:

Hundreds of Neapolitan women have pledged to go without sex unless their men promise to refrain from setting off dangerous illegal fireworks.

Local authorities are backing the women and have sent out text messages urging the men to "make love, not explosions".

The women say it is the only way to persuade their partners that they are serious about their concerns.

"Setting off illegal fireworks isn't celebrating, it's dangerous," Carolina Staiano, a founder of the campaign, told La Stampa newspaper.

ceo tekst
Korisnikov avatar
By Hys.
Zbog tog sranja sam prestala da idem na Trg za Novu :tuc:

A sta vredi ta njihova kampanja kad ovde uglavnom tinejdzeri bacaju petarde, oni ionako nemaju seks :P
Korisnikov avatar
By Momo
kuce i macka puze po stanu celo popodne, ko na vojnoj vezbi :lol:

ne znam kakve su im ovo petarde kad pucaju ko protivavionska

e kad bi sad malo zasli panduri po trgovima pa svaku zaludnu budalu koju upecaju da baca ta sranja oglobili za jedno 20 000 cela Srbija bi dobila 13-tu platu...
Korisnikov avatar
By Momo
Originally posted by Ivana
Zbog tog sranja sam prestala da idem na Trg za Novu :tuc:
Ja prosetao pre 2 godine do Trga u ponoc i sve vreme se premestao sa mesta na mesto... jbt bacali su neke kao kantice u obliku burenceta revolvera... a iz tih sranja seva po ceo minut... bilo je ludo i nezaboravno
Korisnikov avatar
By Azdaja
volim da pucam iz pistolja sa terase, ne kroz prozor...a znam da me nece niko prijaviti za ng :kreten:
Korisnikov avatar
By Momo
na kojoj bese adresi ti je terasa veceras :lukavi:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
pitam se da li su ti ljudi glupi ili samo - bezobrazni.
Korisnikov avatar
By Rei
NG nije NG bez petardi. I tachka. :P
By iWanna
Originally posted by REI
MRZIM NG
Korisnikov avatar
By Rei
Thats the spirit!

Please, petardama se povredjuju samo idioti... Mislim ako se ne rachuna shto se petarde bacaju u pravcu ljudi, to je za najstrozhiju osudu.
By iWanna
e stvarno su idioti oni prvaci osnovci sto kupuju iste od para za uzinu.... P-lease stfu
Korisnikov avatar
By Rei
So? Nije moj problem shto njihovi roditelji ne nalaze za shodno da svoju decu nauche malo o opasnostima igranja sa vatrom.
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by iWanna
e stvarno su idioti oni prvaci osnovci sto kupuju iste od para za uzinu.... P-lease stfu
To se onda zove prirodna selekcija...
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Svi smo se igrali s petardama, par puta mi se desilo da se upaljena petarda zavuche u rukav od perjane. Ali tada mi (klinci) nismo bili bolidi pa nismo gadjali ljude, vec lepo negde gde nema prolaznika.
Kada vidim nekog konja od 30g kako baca petarde na prolaznike dodje mi da ga ishutiram.
By iWanna
Ja stvarno ne znam nista o konjima(sem da su lepe zivotinje i da nemaju prste), ne bih da ulazim u to kako i da li oni slave novu godinu...

Hm, prepoznati sarkazam... Nisu deca idioti vec prodavci tih sranja kojih ima na svakom cosku. I uopste to sto su dostupna klincima. A to sto neka deca nemaju roditelje je bas prirodna selekcija... :ubise: :retard:
Korisnikov avatar
By jukie
A to sto neka deca nemaju roditelje je bas prirodna selekcija...
Ovaj deo mi nije jasan... :puzzle: Sva deca imaju roditelje, inače ne bi došlo do oplođenja, za koje su potrebna 2n hromozoma (1n od oca + 1n od majke)
By iWanna
Originally posted by jukie
A to sto neka deca nemaju roditelje je bas prirodna selekcija...
Ovaj deo mi nije jasan... :puzzle: Sva deca imaju roditelje, inače ne bi došlo do oplođenja, za koje su potrebna 2n hromozoma (1n od oca + 1n od majke)
ahahahahahahahaa
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by jukie
To se onda zove prirodna selekcija...
A kada deca ostanu bez prstiju kao na bilbordima koje su polepili to nazivamo smanjenjem adaptivne vrednosti.
Meni se smucila pojedena pica kada sam videla bilbord na stanici, za koji mislim da uopste nema ni smisla ni mesta, kao ni oni sa zrtvama saobracajnih nesreca.
Palis petarde - nosi se sa tim da mozes ostati bez prstiju.
Vozis brzo - slupaces se.
By ...Sitnicava...
Originally posted by REI
:up:

Edit: NG nije NG bez pažljivog rukovanja petardama.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by EYA

evo akcije koju su sprovele italijanke da prevaspitaju svoje muzeve:
:kosa:

Hundreds of Neapolitan women have pledged to go without sex unless their men promise to refrain from setting off dangerous illegal fireworks.
Zapravo, postoji Aristofanova komedija "Lisistrata" ili "Lizistrata" koja tretira slicnu temu. :)
Hocete rat- nema seksa!
Stari Grci i Grkinje zene :love:
Korisnikov avatar
By BellyButton
Vatromet je lep...
Uostalom njega ionako bacaju ljudi koji su za to proshli nekakvu obuku...

Petarde bih zabranio jer su opasne a i lichno ne vidim nikakvu lepotu u nechemu shto proizvodi preglasni zvuk a potom i intenzivan smrad. Eto, estetski se podudara sa prdezom, samo je opasnije...
Korisnikov avatar
By Vel boy
:up: Savrsheno recheno.
mada meni i dugotrajan vatromet ide na zivce.
Korisnikov avatar
By Rei
A zabranjene su mnoge stvari pa ljude boli uvo. Droge npr. A EYI i drugima ne smetaju droge nego petarde. Koje nisu ni opasne kad se lepo igra.

Ajde da zabranimo i prdezhe. Nisu lepi i smrde. :bubbles:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Onda moramo i podrigivanje :(

ON volim petarde, one divne male "bombe" i volim da pucam... :deni:
By iWanna
Originally posted by REI
Ajde da zabranimo i prdezhe. Nisu lepi i smrde. :bubbles:
A sto, jel ti to mozda prdis na Trgu, ili kad je neko slavlje onako odvalis jednom da se zna ko slavi?
:odrasti:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!