Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by Lakiboy_nsZato, Laki, što se gastajbarteri ekspresnom brzinom odviknu od takvih sranja, da su te stvari uopšte moguće. I vrlo brzo prestaneš da razmišljaš u kategorijama verovatno, najverovatnije, trebalo bi, do kraja godina, dodjite vi-lako ćemo za nazad. Nadam se da će drugari gastarbajteri da potvrde ovo što pričam.
I sta dizete toliku frku oko tih pasosa vi gastarjbateri?
Originally posted by DaliborkaEto.
Evo, juce se bas predsednica parlamenta, Slavica Djukic - Dejanovic () zalila u izjavi za Dnevnik kako ne zna sta da radi, jer je poslanike uhvatila neka cudna epidemija, pa joj se gomila njih javila da nece moci doci na sledecu sednicu, jer su prehladjeni.
![]()
Originally posted by AngraMainaelem, meni su najgori oni gastarbajteri koji su iz zemlje otisli pod parolom da beze od rezima i terora koji se nad njima sprovodi u zemlji. Otisli su kako kazu tamo gde je bolje, gde se postuju ljudska prava i gde vlada demokratija. A onda su zene razvile neku cudnu simbiozu sa sudoperama u raznoraznim kafanama, hotelima i tako to... muskarci su postali vulkanizeri, rade u celicanama, na brodovima... onda dobiju deviznu bedu od plate sa kojom jedva krpe kraj sa krajem i proseravaju se devizama kad dodju u Srbiju. U sustini, sredinom proslog veka sav sljam i olos je emigrirao, a onda se u lepom belom svetu sad druze cetnici i ustase, zajedno rostiljaju i psuju tita i partiju, njih mrze ljoticevci koji se pak druze sa porodicama kraljevske vlade u izbeglistvu i tako u krug....
.... i konacno, nisu svi koji borave van srbije automatski gastarbajteri, pa ni emigranti, niti ima neceg loseg u tome.
Originally posted by Marsevo drugar'ca gastarbajterka potpisuje.
Zato, Laki, što se gastajbarteri ekspresnom brzinom odviknu od takvih sranja, da su te stvari uopšte moguće. I vrlo brzo prestaneš da razmišljaš u kategorijama verovatno, najverovatnije, trebalo bi, do kraja godina, dodjite vi-lako ćemo za nazad. Nadam se da će drugari gastarbajteri da potvrde ovo što pričam.
Originally posted by mili86Originally posted by AngraMainaelem, meni su najgori oni gastarbajteri koji su iz zemlje otisli pod parolom da beze od rezima i terora koji se nad njima sprovodi u zemlji. Otisli su kako kazu tamo gde je bolje, gde se postuju ljudska prava i gde vlada demokratija. A onda su zene razvile neku cudnu simbiozu sa sudoperama u raznoraznim kafanama, hotelima i tako to... muskarci su postali vulkanizeri, rade u celicanama, na brodovima... onda dobiju deviznu bedu od plate sa kojom jedva krpe kraj sa krajem i proseravaju se devizama kad dodju u Srbiju. U sustini, sredinom proslog veka sav sljam i olos je emigrirao, a onda se u lepom belom svetu sad druze cetnici i ustase, zajedno rostiljaju i psuju tita i partiju, njih mrze ljoticevci koji se pak druze sa porodicama kraljevske vlade u izbeglistvu i tako u krug....
.... i konacno, nisu svi koji borave van srbije automatski gastarbajteri, pa ni emigranti, niti ima neceg loseg u tome.
A isto tako su pljuvacki raspolozeni i razni studenti koji su dobili neke stipendijice i baksis od 100 eura pa se sad hvale kako tamo fino zive...
![]()
![]()
Originally posted by unic0rnOriginally posted by stefan19Gastarbajteri koji su na svoju ogromn srecu uspeli da pobegnu na lepse mesto nemaju vremena za kenjanje po srbiji i pracenje njenog parlamenta, uplitanja u dnevnopolitichku situaciju a ni sedenje po srbijanskim internet sajtovima satima iz dana u dan. Razlog je prost: ljudi rade, zive novi zivot i pokusavaju da nesto naprave od njega.
Ja ne znam za vas, ali meni je postalo muka od svega sto sadrzi rec "Srbija". Ogorcen sam, kao i vecina onih "gastarbajtera" koji su na njihovu ogromnu srecu uspeli da pobegnu na neko lepse mesto, i pobegnu iz ovog ludila.
Originally posted by mili86
Cast pojedincima.
A oni sto iz Dizeldorfa krenu sa konzervama pasulja... a ima ih oko milion...
Originally posted by ValBas i ja pomislih da priupitam...Originally posted by SingOriginally posted by AngraMainaEvo, ja ladno pobegao
...ne mozes da pobegnes od onoga od cega bezis, a ne da od toga ne treba da pokusas da pobegnes![]()
![]()
![]()
A zato si na srpskom forumu?![]()
Originally posted by unic0rn
Ja sam se prosetao po drzavi u kojoj ti zivis, i sve sto mogu da ti kazem je da ja zivim tamo, srbija mi ne bi padala na pamet, a kamo li konstantno drobljenje na srpskom pederskom forumu iz dana u dan. Mozda sam ja takav, no meni divljenje drugih ljudi nije potrebno za razliku od tebe. Ono sto je najsmesnije u celoj situaciji je sto ni sam ne kapiras koliko je sada lako ljudima odavde da odu u Ameriku u srednju skolu ili na koledz pa mislis da si napraivo ne znam ni ja kakav uspeh.
uspeh ces napraviti kada zavrsis taj koledz, nadjes dobar posao i budes sam sebi mogao da priustis kucu, kola, putovanja itd.
Kada i ako budes ti ovoj zemlji placao poreze i ucestvovao u njenom zivotu imas moralno pravo da kenjetas po njoj kolko hoces, a dotle gledaj svoj zivot tamo gde si.
A ako si vec tako fina belosvetska frajla, pravac u konzulat u Chikagu i vadi novi pasosh. Koshta, ali to je cena boljeg zivota.
Originally posted by MarsUpravo tako MarsOriginally posted by Lakiboy_nsZato, Laki, što se gastajbarteri ekspresnom brzinom odviknu od takvih sranja, da su te stvari uopšte moguće. I vrlo brzo prestaneš da razmišljaš u kategorijama verovatno, najverovatnije, trebalo bi, do kraja godina, dodjite vi-lako ćemo za nazad. Nadam se da će drugari gastarbajteri da potvrde ovo što pričam.
I sta dizete toliku frku oko tih pasosa vi gastarjbateri?
Nije stvar u pasošu nego u sistemu.
Originally posted by DaliborkaEto.
Evo, juce se bas predsednica parlamenta, Slavica Djukic - Dejanovic () zalila u izjavi za Dnevnik kako ne zna sta da radi, jer je poslanike uhvatila neka cudna epidemija, pa joj se gomila njih javila da nece moci doci na sledecu sednicu, jer su prehladjeni.
![]()
Originally posted by ZemunacPod broj jedan ja nisam persona nego person koja govori ono sto misli. A pod broj dva kad naucis da uvazavas drugacija misljenja onda mozes da se trudis da letis visoko. A do tada se spusti na zemlju i razumi da nisi ni po cemu bolji od mene. Sve najOriginally posted by stefan19I meni je zao sto je persona poput tebe iz Srbije...
Jako mi je zao sam iz Srbije
Originally posted by horus.Ova tema nije o meni nego o problemima u drzavi u kojoj zivis. A sta ti mislis o meni me iskreno uopste ne zanima, sorry
@unik0rn:![]()
a sto se tice teme i autora iste, ne bih da pisem sta mislim, jer mi ne treba nova opomena...![]()
![]()
Originally posted by stefan19Hm... Kad nauchish srpski, a ti se javi... Ja ne pricham na engleskom na ovom forumu, a to "persona" je anglicizam, za koji tek ne verujem da znash shta znachi...Originally posted by ZemunacPod broj jedan ja nisam persona nego person koja govori ono sto misli. A pod broj dva kad naucis da uvazavas drugacija misljenja onda mozes da se trudis da letis visoko. A do tada se spusti na zemlju i razumi da nisi ni po cemu bolji od mene. Sve najOriginally posted by stefan19I meni je zao sto je persona poput tebe iz Srbije...
Jako mi je zao sam iz Srbije![]()
Originally posted by stefan19a ja se zabrinuo da ces se uvrediti...Originally posted by horus.Ova tema nije o meni nego o problemima u drzavi u kojoj zivis. A sta ti mislis o meni me iskreno uopste ne zanima, sorry
a sto se tice teme i autora iste, ne bih da pisem sta mislim, jer mi ne treba nova opomena...![]()
![]()
![]()
"I want freedom for the full expression of my personality."
Mahatma Gandhi
Originally posted by unic0rnBez i trunke namere da budem ironican, mislim da se nisi dovoljno 'prosetao' po drzavi u kojoj ja zivim a o kojoj tako deskriptivno govoris. Ja se mesam u srpsku politiku jer mi od nje zavise planovi i buducnost - da, upravo tako. Kada kupis kartu za $1300, uzmes odmor, napravis planove za put, a onda te neki lenji i bezobzirni poslanici tako bezobzirno zajebu i pokvare planove, onda imas pravo da se mesas u tu politiku i da budes besan.Originally posted by stefan19Gastarbajteri koji su na svoju ogromn srecu uspeli da pobegnu na lepse mesto nemaju vremena za kenjanje po srbiji i pracenje njenog parlamenta, uplitanja u dnevnopolitichku situaciju a ni sedenje po srbijanskim internet sajtovima satima iz dana u dan. Razlog je prost: ljudi rade, zive novi zivot i pokusavaju da nesto naprave od njega.
Ja ne znam za vas, ali meni je postalo muka od svega sto sadrzi rec "Srbija". Ogorcen sam, kao i vecina onih "gastarbajtera" koji su na njihovu ogromnu srecu uspeli da pobegnu na neko lepse mesto, i pobegnu iz ovog ludila.
Gastarbajteri koji imaju vremena za to su ona sorta ljudi koja je nekim slucajnim slucajem zavrsili negde u belom svetu, spajaju kraj s krajem ali su najpametniji za to sta srbija treba da radi, a narocito u po dana i u po noci mogu da navedu bar 50 stvari koje smrde u srbiji.
Ja sam se prosetao po drzavi u kojoj ti zivis, i sve sto mogu da ti kazem je da ja zivim tamo, srbija mi ne bi padala na pamet, a kamo li konstantno drobljenje na srpskom pederskom forumu iz dana u dan. Mozda sam ja takav, no meni divljenje drugih ljudi nije potrebno za razliku od tebe. Ono sto je najsmesnije u celoj situaciji je sto ni sam ne kapiras koliko je sada lako ljudima odavde da odu u Ameriku u srednju skolu ili na koledz pa mislis da si napraivo ne znam ni ja kakav uspeh.
uspeh ces napraviti kada zavrsis taj koledz, nadjes dobar posao i budes sam sebi mogao da priustis kucu, kola, putovanja itd.
I ono sto je jos urnebesnije je ova tema - postavio si da ti je zao sto si iz srbije jer ti nece vaziti pasos? Mislim, bravo, to i jeste kako svi brizni gastarbajteri rade - gledam svoje dupe i predstavljam kao opsti interes.
Nije te potresla recimo ova vest: http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=335397
jer naravno, nema to veze s tobom.
Kada i ako budes ti ovoj zemlji placao poreze i ucestvovao u njenom zivotu imas moralno pravo da kenjetas po njoj kolko hoces, a dotle gledaj svoj zivot tamo gde si.
A ako si vec tako fina belosvetska frajla, pravac u konzulat u Chikagu i vadi novi pasosh. Koshta, ali to je cena boljeg zivota.
Originally posted by horus.Super videoOriginally posted by stefan19a ja se zabrinuo da ces se uvrediti...Originally posted by horus.Ova tema nije o meni nego o problemima u drzavi u kojoj zivis. A sta ti mislis o meni me iskreno uopste ne zanima, sorry
![]()
![]()
Mahatma Gandhi![]()
''
Originally posted by ZemunacCccccc... Ajde da ne budem grub nego da ti lepo pojasnim, posto mi se cini da ne uvidjas razliku. Rec persona ne znaci isto sto i rec osoba. Zato kada govoris o meni, govori kao o osobi ili person, a ne o personi jer persone su ljudi koji se pretvaraju i imaju masku, a ja to nisam. Person i Persona, BIG DIFFERENCE!!!Originally posted by stefan19Hm... Kad nauchish srpski, a ti se javi... Ja ne pricham na engleskom na ovom forumu, a to "persona" je anglicizam, za koji tek ne verujem da znash shta znachi...Originally posted by ZemunacPod broj jedan ja nisam persona nego person koja govori ono sto misli. A pod broj dva kad naucis da uvazavas drugacija misljenja onda mozes da se trudis da letis visoko. A do tada se spusti na zemlju i razumi da nisi ni po cemu bolji od mene. Sve najOriginally posted by stefan19I meni je zao sto je persona poput tebe iz Srbije...
Jako mi je zao sam iz Srbije![]()
I nisam uopshte ni rekao da sam bolji od tebe... Jok!
Ti si bolji od mene, i to zato sto zivis u toj dalekoj zemlji iz snova svakog Srbina!
Originally posted by stefan19aham...Originally posted by horus.Super videoOriginally posted by stefan19a ja se zabrinuo da ces se uvrediti...Originally posted by horus.Ova tema nije o meni nego o problemima u drzavi u kojoj zivis. A sta ti mislis o meni me iskreno uopste ne zanima, sorry
![]()
![]()
Mahatma Gandhi![]()
''![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!