Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Blady
Neka si se ti odrekao svega sto je Srpsko....
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Lakiboy_ns
I sta dizete toliku frku oko tih pasosa vi gastarjbateri?
Zato, Laki, što se gastajbarteri ekspresnom brzinom odviknu od takvih sranja, da su te stvari uopšte moguće. I vrlo brzo prestaneš da razmišljaš u kategorijama verovatno, najverovatnije, trebalo bi, do kraja godina, dodjite vi-lako ćemo za nazad. Nadam se da će drugari gastarbajteri da potvrde ovo što pričam.

Nije stvar u pasošu nego u sistemu.

Originally posted by Daliborka
Evo, juce se bas predsednica parlamenta, Slavica Djukic - Dejanovic ( :love: ) zalila u izjavi za Dnevnik kako ne zna sta da radi, jer je poslanike uhvatila neka cudna epidemija, pa joj se gomila njih javila da nece moci doci na sledecu sednicu, jer su prehladjeni.
:kija:
Eto.
Korisnikov avatar
By Mars
Pozdrav za Bozidarku od Dace.
:bye:
:smeh: :lol:
Korisnikov avatar
By Burak
@stefan, mislim da poslije ovakvih postova nemas razloga da se cudis sto ti neki pripisuju antisrpske etikete.
Korisnikov avatar
By AngraMaina
@unic0rn: iznenadio si me ovim generalizacijama, nisam ocekivao od tebe da se uklopis u tu grozomornu naviku u srbiji da ti kad ides u inostranstvo kao najlepsu zelju govore "...i gledaj da se ne vratis". zasto bi neko morao da baci crni kamen za sobom kad ode iz srbije? sem toga stefan ima 20 godina, ima jos vremena da se navikne na zvrcke koje ti svako malo pravi srbija kad si u inostranstvu. i konacno, nisu svi koji borave van srbije automatski gastarbajteri, pa ni emigranti, niti ima neceg loseg u tome.
Korisnikov avatar
By mili86
Ostajte ovde, Sunce tudjeg neba nece vas grijati ko ovde sto grije.....
Korisnikov avatar
By mili86
Originally posted by AngraMaina
.... i konacno, nisu svi koji borave van srbije automatski gastarbajteri, pa ni emigranti, niti ima neceg loseg u tome.
elem, meni su najgori oni gastarbajteri koji su iz zemlje otisli pod parolom da beze od rezima i terora koji se nad njima sprovodi u zemlji. Otisli su kako kazu tamo gde je bolje, gde se postuju ljudska prava i gde vlada demokratija. A onda su zene razvile neku cudnu simbiozu sa sudoperama u raznoraznim kafanama, hotelima i tako to... muskarci su postali vulkanizeri, rade u celicanama, na brodovima... onda dobiju deviznu bedu od plate sa kojom jedva krpe kraj sa krajem i proseravaju se devizama kad dodju u Srbiju. U sustini, sredinom proslog veka sav sljam i olos je emigrirao, a onda se u lepom belom svetu sad druze cetnici i ustase, zajedno rostiljaju i psuju tita i partiju, njih mrze ljoticevci koji se pak druze sa porodicama kraljevske vlade u izbeglistvu i tako u krug....
A isto tako su pljuvacki raspolozeni i razni studenti koji su dobili neke stipendijice i baksis od 100 eura pa se sad hvale kako tamo fino zive...
:srbin: :kolo:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Originally posted by Mars
Zato, Laki, što se gastajbarteri ekspresnom brzinom odviknu od takvih sranja, da su te stvari uopšte moguće. I vrlo brzo prestaneš da razmišljaš u kategorijama verovatno, najverovatnije, trebalo bi, do kraja godina, dodjite vi-lako ćemo za nazad. Nadam se da će drugari gastarbajteri da potvrde ovo što pričam.
evo drugar'ca gastarbajterka potpisuje. :pionir: mada npr. u grckoj je administracija jos mnogo gora od srpske, pa se i na to covek navikne. ma na sve se covek navikne.
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Sing
...ne mozes da pobegnes od onoga od cega bezis, a ne da od toga ne treba da pokusas da pobegnes ;)
Evo, ja ladno pobegao :alexis:

:pas:

A zato si na srpskom forumu? :nerd:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by mili86
.... i konacno, nisu svi koji borave van srbije automatski gastarbajteri, pa ni emigranti, niti ima neceg loseg u tome.
elem, meni su najgori oni gastarbajteri koji su iz zemlje otisli pod parolom da beze od rezima i terora koji se nad njima sprovodi u zemlji. Otisli su kako kazu tamo gde je bolje, gde se postuju ljudska prava i gde vlada demokratija. A onda su zene razvile neku cudnu simbiozu sa sudoperama u raznoraznim kafanama, hotelima i tako to... muskarci su postali vulkanizeri, rade u celicanama, na brodovima... onda dobiju deviznu bedu od plate sa kojom jedva krpe kraj sa krajem i proseravaju se devizama kad dodju u Srbiju. U sustini, sredinom proslog veka sav sljam i olos je emigrirao, a onda se u lepom belom svetu sad druze cetnici i ustase, zajedno rostiljaju i psuju tita i partiju, njih mrze ljoticevci koji se pak druze sa porodicama kraljevske vlade u izbeglistvu i tako u krug....
A isto tako su pljuvacki raspolozeni i razni studenti koji su dobili neke stipendijice i baksis od 100 eura pa se sad hvale kako tamo fino zive...
:srbin: :kolo:

Ne dozvoli da te lazhu! :pionir: I man´ se dete generalizacije!
Korisnikov avatar
By mili86
Cast pojedincima.
A oni sto iz Dizeldorfa krenu sa konzervama pasulja... a ima ih oko milion...
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by unic0rn
Originally posted by stefan19

Ja ne znam za vas, ali meni je postalo muka od svega sto sadrzi rec "Srbija". Ogorcen sam, kao i vecina onih "gastarbajtera" koji su na njihovu ogromnu srecu uspeli da pobegnu na neko lepse mesto, i pobegnu iz ovog ludila.

Gastarbajteri koji su na svoju ogromn srecu uspeli da pobegnu na lepse mesto nemaju vremena za kenjanje po srbiji i pracenje njenog parlamenta, uplitanja u dnevnopolitichku situaciju a ni sedenje po srbijanskim internet sajtovima satima iz dana u dan. Razlog je prost: ljudi rade, zive novi zivot i pokusavaju da nesto naprave od njega.

:smeh: :up: Koliko ironije u samo dve rechenice!

:smeh: Sine, sad znash zashto te volim! Svi su se oni odrekli Srbije! Sachuvaj Bozhe da oni nadju put do srpskog sajta. :lood:

Setih se pochetka rata i maminog prijatelja, koji vecj preko 40 godina boravi u Nemachkoj. Gleda chovek vesti, slusha shta prichaju i neprekidno ponavlja :" Ma ja bi njima ovo, ja bi onom ovo i ovom ono i svima njima onako! Gledam ga i pitam:" A chika Ratko, zashto Vi ne odete u Srbiju i borite se za bolje?" Samo me bledo pogledao i zacjutao! Amin.

Ali, nije on jedini. Svaki drugi "gastarbajter", a vala i deo nas koji smo ovde odrasli bi ovo ovako i ono onako. Naguzili se u toplo Tjoshe i serendaju. A u vreme kada ne serendaju...rade! Znachi, po 10-16 sati dnevno! Zashto? Jer inache ´leba ne bi imali da s´ najedu!
Srbija je porpala, kazhu. Nikada vishe necju da se vratim u Srbiju! A grade kucje sve u shesnes´, godishnje odmore vecj 40 godina planiraju, al´ dalje od Srbije ne videshe. E sad, ima i srecjnijih. Onih koji su ovde odrasli, shkolovali se i imali srecju da ulete na dobro radno mesto. I nekako sam ubedjena da ti ljudi em ne prate srpsku politiku, em Srbiju nikada popljuvali ne bi.
Samo...jedno mi jasno nije. Bash ti "boljestojecji" bi mogli da se "osile", jer zaboga imaju vishe novca od prosechnog Srbijanca. Shto bi znachilo...ej, nama je u inostranstvu bolje! Ali...vecjinom Srbiju pljuju bash oni koji jedu hranu za machke, jer je jeftinija od mesa. Bash ti koji u inostranstvu ne zaradjuju vishe od prosechnog Srbijanca. :zvezdice: Kako li oni imaju muda da popljuju neshto shto je jednako "loshe" kao i njihov zhivot? :nerd:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by mili86
Cast pojedincima.
A oni sto iz Dizeldorfa krenu sa konzervama pasulja... a ima ih oko milion...

Di nadje Dizeldorf? :smeh:

Dete, nose oni i ´leba. :putnik: Al´ svaki mercedes vozi. Shta b´ rek´o komshija (koji vozi BMW trojku), kad bi ovaj u Srbiju ficjom dosh´o?

U medjuvremenu ne znam ko je gori. Turci ili mi! Turke na autoputu prepoznash tako shto, ako vozish iza njih, od silnih prnja sa buvljaka, konzervi, toalet-papira, natrpanih u za´rdjali kombi, ne vidish vozacha!
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by Val
Originally posted by Sing
...ne mozes da pobegnes od onoga od cega bezis, a ne da od toga ne treba da pokusas da pobegnes ;)
Evo, ja ladno pobegao :alexis:

:pas:

A zato si na srpskom forumu? :nerd:
Bas i ja pomislih da priupitam...
Ja sam se prosetao po drzavi u kojoj ti zivis, i sve sto mogu da ti kazem je da ja zivim tamo, srbija mi ne bi padala na pamet, a kamo li konstantno drobljenje na srpskom pederskom forumu iz dana u dan. Mozda sam ja takav, no meni divljenje drugih ljudi nije potrebno za razliku od tebe. Ono sto je najsmesnije u celoj situaciji je sto ni sam ne kapiras koliko je sada lako ljudima odavde da odu u Ameriku u srednju skolu ili na koledz pa mislis da si napraivo ne znam ni ja kakav uspeh.
uspeh ces napraviti kada zavrsis taj koledz, nadjes dobar posao i budes sam sebi mogao da priustis kucu, kola, putovanja itd.

Kada i ako budes ti ovoj zemlji placao poreze i ucestvovao u njenom zivotu imas moralno pravo da kenjetas po njoj kolko hoces, a dotle gledaj svoj zivot tamo gde si.

A ako si vec tako fina belosvetska frajla, pravac u konzulat u Chikagu i vadi novi pasosh. Koshta, ali to je cena boljeg zivota.

:hail2: :hail2: :hail2: :hail2: :hail2: :hail2: :hail2: :hail2: :hail2: :hail2: :hail2: :hail2: :hail2: :hail2: :hail2: :hail2: :hail2: :hail2:

Unisha nemam reci! Svaka cast!
Korisnikov avatar
By Zemunac
Jako mi je zao sam iz Srbije
I meni je zao sto je persona poput tebe iz Srbije...
Korisnikov avatar
By horus.
@unik0rn: :hail2:

a sto se tice teme i autora iste, ne bih da pisem sta mislim, jer mi ne treba nova opomena... :nokti:

:jazzva:
Korisnikov avatar
By stefan19
Originally posted by Lakiboy_ns
I sta dizete toliku frku oko tih pasosa vi gastarjbateri?

Nije stvar u pasošu nego u sistemu.

Evo, juce se bas predsednica parlamenta, Slavica Djukic - Dejanovic ( :love: ) zalila u izjavi za Dnevnik kako ne zna sta da radi, jer je poslanike uhvatila neka cudna epidemija, pa joj se gomila njih javila da nece moci doci na sledecu sednicu, jer su prehladjeni.
:kija:
Eto.
Upravo tako Mars :up:
Jos se secam prvih meseci kada sam stigao u US i isao na polaganje za vozacki. A ja onako naivno pitam instruktora "a jel mogu ja da tutnem koji dolar policajcu u dzep ako me zaustavi pa da me pusti", a on me pogleda cudno i poce da se smeje na sav glas u fazonu "jel si ti lud ili na nekim drogama?"
Dakle poenta je u funkcionalnosti drustva i mentalitetu celokupnom. U jednoj uredjenoj drzavi ne postoji "mozda cemo", "pokusacemo do kraja godine" i slicne budalastine. Jednostavno postoji zakon, taj zakon postoji da se postuje i isti je i za mene, i za Baraka Obamu, i za Britney Spears!
Dakle ta potpuna anarhija koja vlada u Srbiji me psihicki ubija.
A na ovaj prethodni post (cini mi se Suerstar ili Unicorn), ne zelim ni da odgovaram. Prosto ljudi ne mogu da uvide neke stvari dok sami ne zive duze vreme u inostranstvu.
Ja znam sam po sebi da bi mi dok sam ziveo u Srbiji ovo sve sto se desava bilo potpuno normalno. Jer ljudi su navikli da se sere po njima pa naravno da ni ne znaju za drugacije.
Korisnikov avatar
By stefan19
Originally posted by Zemunac
Pod broj jedan ja nisam persona nego person koja govori ono sto misli. A pod broj dva kad naucis da uvazavas drugacija misljenja onda mozes da se trudis da letis visoko. A do tada se spusti na zemlju i razumi da nisi ni po cemu bolji od mene. Sve naj :kiss:
Korisnikov avatar
By Mars
Ovde ljudi ne mogu da razumeju ili ne zele, da to cesto ZABOLI sto u stranim zemljama, na stranim jezicima, u stranom sistemu, meni treba mnogo manje vremena da zavrsim sve poslove nego u mom Zajecaru ili Beogradu ili Nisu, sa sve poznavanjem jezika, pravne regulative i vezama. Zapitas se zasto sve to nije tako i kuci. A zavrsi se time ko vise voli Srbiju.
Korisnikov avatar
By stefan19
Originally posted by horus.

a sto se tice teme i autora iste, ne bih da pisem sta mislim, jer mi ne treba nova opomena... :nokti:

Ova tema nije o meni nego o problemima u drzavi u kojoj zivis. A sta ti mislis o meni me iskreno uopste ne zanima, sorry :)
"I want freedom for the full expression of my personality."
Mahatma Gandhi
Korisnikov avatar
By stefan19
Pozdrav za Bozidarku od Dace.
:bye:
:smeh: :lol:
:smeh: Hvala teta Daco, veoma lepo od Vas. Prenecu joj pozdrave. To je cerkica moje sestre. Ima 3 godine i slatka je kao med :)
Korisnikov avatar
By Zemunac
Pod broj jedan ja nisam persona nego person koja govori ono sto misli. A pod broj dva kad naucis da uvazavas drugacija misljenja onda mozes da se trudis da letis visoko. A do tada se spusti na zemlju i razumi da nisi ni po cemu bolji od mene. Sve naj :kiss:
Hm... Kad nauchish srpski, a ti se javi... Ja ne pricham na engleskom na ovom forumu, a to "persona" je anglicizam, za koji tek ne verujem da znash shta znachi...
I nisam uopshte ni rekao da sam bolji od tebe... Jok!
Ti si bolji od mene, i to zato sto zivis u toj dalekoj zemlji iz snova svakog Srbina!
Korisnikov avatar
By horus.

Ova tema nije o meni nego o problemima u drzavi u kojoj zivis. A sta ti mislis o meni me iskreno uopste ne zanima, sorry :)
Mahatma Gandhi
a ja se zabrinuo da ces se uvrediti... :lizalica:

''
Korisnikov avatar
By stefan19

Ja ne znam za vas, ali meni je postalo muka od svega sto sadrzi rec "Srbija". Ogorcen sam, kao i vecina onih "gastarbajtera" koji su na njihovu ogromnu srecu uspeli da pobegnu na neko lepse mesto, i pobegnu iz ovog ludila.

Gastarbajteri koji su na svoju ogromn srecu uspeli da pobegnu na lepse mesto nemaju vremena za kenjanje po srbiji i pracenje njenog parlamenta, uplitanja u dnevnopolitichku situaciju a ni sedenje po srbijanskim internet sajtovima satima iz dana u dan. Razlog je prost: ljudi rade, zive novi zivot i pokusavaju da nesto naprave od njega.

Gastarbajteri koji imaju vremena za to su ona sorta ljudi koja je nekim slucajnim slucajem zavrsili negde u belom svetu, spajaju kraj s krajem ali su najpametniji za to sta srbija treba da radi, a narocito u po dana i u po noci mogu da navedu bar 50 stvari koje smrde u srbiji.

Ja sam se prosetao po drzavi u kojoj ti zivis, i sve sto mogu da ti kazem je da ja zivim tamo, srbija mi ne bi padala na pamet, a kamo li konstantno drobljenje na srpskom pederskom forumu iz dana u dan. Mozda sam ja takav, no meni divljenje drugih ljudi nije potrebno za razliku od tebe. Ono sto je najsmesnije u celoj situaciji je sto ni sam ne kapiras koliko je sada lako ljudima odavde da odu u Ameriku u srednju skolu ili na koledz pa mislis da si napraivo ne znam ni ja kakav uspeh.
uspeh ces napraviti kada zavrsis taj koledz, nadjes dobar posao i budes sam sebi mogao da priustis kucu, kola, putovanja itd.

I ono sto je jos urnebesnije je ova tema - postavio si da ti je zao sto si iz srbije jer ti nece vaziti pasos? Mislim, bravo, to i jeste kako svi brizni gastarbajteri rade - gledam svoje dupe i predstavljam kao opsti interes.
Nije te potresla recimo ova vest: http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=335397
jer naravno, nema to veze s tobom.

Kada i ako budes ti ovoj zemlji placao poreze i ucestvovao u njenom zivotu imas moralno pravo da kenjetas po njoj kolko hoces, a dotle gledaj svoj zivot tamo gde si.

A ako si vec tako fina belosvetska frajla, pravac u konzulat u Chikagu i vadi novi pasosh. Koshta, ali to je cena boljeg zivota.
Bez i trunke namere da budem ironican, mislim da se nisi dovoljno 'prosetao' po drzavi u kojoj ja zivim a o kojoj tako deskriptivno govoris. Ja se mesam u srpsku politiku jer mi od nje zavise planovi i buducnost - da, upravo tako. Kada kupis kartu za $1300, uzmes odmor, napravis planove za put, a onda te neki lenji i bezobzirni poslanici tako bezobzirno zajebu i pokvare planove, onda imas pravo da se mesas u tu politiku i da budes besan.
A to da "pravi gastarbajteri" ne prate desavanja u Srbiji, to je tacno. I ja kada dobijem pasos druge zemlje necu vise pratiti desavanja. A na ovom forumu cu da visim jer mi je bas tu lepo, i ne vidim razlog zasto bi to tebi smetalo.
Moj savet ti je da sledeci put ipak produzis odmor u Americi na jedno godinu dana i se malo ukljucis u daily system "posao, skola..." i tada ces moci da razumes ono o cemu ja sad govorim. A do tada ces "razumljivo" mene osudjivati, ali ja ti ne zameram jer znam da to ne radis iz nekog besa i slicnog, vec iz prostog neznanja.

Sve najbolje Uni :kiss:
Korisnikov avatar
By stefan19

Mahatma Gandhi

''
Super video ;)
Korisnikov avatar
By stefan19
Hm... Kad nauchish srpski, a ti se javi... Ja ne pricham na engleskom na ovom forumu, a to "persona" je anglicizam, za koji tek ne verujem da znash shta znachi...
I nisam uopshte ni rekao da sam bolji od tebe... Jok!
Ti si bolji od mene, i to zato sto zivis u toj dalekoj zemlji iz snova svakog Srbina!
Cccccc... Ajde da ne budem grub nego da ti lepo pojasnim, posto mi se cini da ne uvidjas razliku. Rec persona ne znaci isto sto i rec osoba. Zato kada govoris o meni, govori kao o osobi ili person, a ne o personi jer persone su ljudi koji se pretvaraju i imaju masku, a ja to nisam. Person i Persona, BIG DIFFERENCE!!!
Korisnikov avatar
By horus.

Mahatma Gandhi

''
Super video ;)
aham... :)

znao sam da ce ti se svideti... ;)
Korisnikov avatar
By greek_lover
Jao, pa ja prosto ne mogu da odolim da ovde stogod ne napisem!!! :lol:

A sta tebe, Stefane zlato, zabole za dnevnopoliticku situaciju u Srbiji? I generalno, ceo taj tvoj uvodni post je gomila vec ofucanih fraza koje se trose godinama, da ne kazem decenijama.
Znas, slozicu se sa Unic0rn-ovim postom u potpunosti. Zbog cega svi vi, koji odete odavde, uradite neke krajnje obicne stvari "tamo daleko", smatrate da ste, figurativno, "uhvatili Boga za muda i popili svu pamet razvijenog sveta"? Ko ne zivi ovde pa bas i nema pravo da pljuje po Srbiji.
Majka Srbija je takva kakva je. Mozda nije bas najidealnija, ali je ipak majka. I to je cini dovoljno dobrom za nas koji zivimo ovde. Za mene licno da!
Negde ne mogu da se otmem ustisku da gomila ljudi koja ode odavde (nebitno u koju zemlju na svetu) pokusava po bilo koju cenu da se prikaze "vecim katolikom od Pape" a ne shvata da ga niko, nikad u toj zemlji nece prihvatiti za svoga ...
Zao ti je sto si iz Srbije? Lepo ... sve sto trebas da uradis je da podneses zahtev za drzavljanstvo ... tamo necije drzavljanstvo ... and ... to be happy again! :kiss:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!