Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by AngraMaina

inace tema kao tema je ok, video sam da postoji na mnogim forumima na "malim" jezicima kao mali znak gostoprimstva onima koji dodju a ne znaju jezik, pa eto da se jave i mozda tu nekog upoznaju.

jedino sto na drugim forumima to obicno nastane kad se pojavi neko ko ne zna jezik pa mu ucine plezir takvim jednim kutkom

upravo. U moru suvisnih i glupih tema na nasem forumu, jednostavno nisam vidio razlog da nemamo i ruski i engleski kafic.
U sustini, ovih dana sam bio raspolozen za otvaranje raznih kafanica, pa sam ih pootvarao nekoliko, izmedju ostalog i te dvije.
By biotherm
valjda nemamo inspiracije za zanimljive teme... izgleda da smo intelektualno srozani :smeh:
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by bananica

ali maco, ja se nisam hvalio svojim znanjem ruskog i engleskog, vec svojim kvalitetom kao jedan od najboljih turistickih vodica u CG.
Za takvo priznanje, jezik jeste neophodan, ali je sam po sebi nedovoljan.
boli mene pickica koju nemam (iako je moj pms vise nego stvaran! :D ) da li ces ti ili bilo ko da povjeruje u to. Uostalom, engleski danas govori maltene svaki tinejdzer - tako da to i nije neka stvar na kojoj bih gradio svoju reputaciju. Imam ja vecih stvari kojima bih se pohvalio.
Oh, what's next? Tema o ljepotama Crne Gore/kratki povijesni vodič Crne Gore/5 must see top destinacija/hoteli i restorani crnogorske rivijere?
Korisnikov avatar
By Stripi
Malo mi je dosadno, ali inače baš i nemam problema :nono:
No difno je gledat tvoje ispade :yes:
Korisnikov avatar
By taurus
Originally posted by biotherm
valjda nemamo inspiracije za zanimljive teme... izgleda da smo intelektualno srozani :smeh:
niko se neshto nije bunio kada su otvorene teme koliko je kome razvaljeno dupe ili koliko ko balavi u toku pushachine...te teme bash edukuju...sta ste ga bre napali jbt ko vukovi ...Tema je ok :dvaprsta:
Korisnikov avatar
By Rei
|-|0\/\/ 4B0U7 4 L337 (4Ph3 ?
Korisnikov avatar
By greek_lover
OK guys, what happen with the English language here?!?! :cupakosu:
Korisnikov avatar
By Stripi
Mi ne znamo engleski i ruski a rado bi disuktirali :blush:
Korisnikov avatar
By greek_lover
Originally posted by Stripi
Mi ne znamo engleski i ruski a rado bi disuktirali :blush:
well, you seems like an interesting guy, but I can't understand a word of your sweet exotic language! :smeh:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!