Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by AngraMainaSigurnosne kamere ne smeju da budu sakrivene. Nije neophodno da stoji upozorenje " Objekat je pod video nadzorom ", ali kamere moraju da se vide, inace se to smatra prisluskivanjem i neovlascenim snimanjem ljudi.
ont: da li u srbiji sme da se postavi sigurnosna kamera bez vidnog upozorenja? tj. da li to moze da se koristi kao dokazni materijal na sudu? ne znam kakvi su zakoni o tome.
Originally posted by *deni*pa, odluchi se deni. ja se slazem ovde sa tvojim drugim delom lichnosti tj. teta Dacom. nek' Daca ovde pobedi u tebi.
Zasto bi se postavljaci biste novcano kaznjavali ?
Radovan Karadzic je jos uvek samo optuzenik, dakle smatra se neduznim dok mu se ne dokaze krivica.
Originally posted by MarsI meni je ovaj momenat presudan.
Gospode bože.
U Beogradu postoji BISTA RADOVANA KARADZIĆA?
To ljudi VIDE kad prolaze, šetaju ulicom??
Originally posted by Vel boyNe vredi nam da se mi odlucujemo. Moramo cekati sudsku presudu.Originally posted by *deni*pa, odluchi se deni.......
Zasto bi se postavljaci biste novcano kaznjavali ?
Radovan Karadzic je jos uvek samo optuzenik, dakle smatra se neduznim dok mu se ne dokaze krivica.
Originally posted by A.F.K.A.OBja već neko vreme ne živim, al' često svraćam + imam prijatelje baš u tom kraju i ne mogu da verujem da nisam vako il' nako saznala za to zlo. a tačno znam koja je to knjižara i šta je u njoj; njihov izlog je jedan od gradskih toposa koji mi regularno zagorčavaju obilazak rodnog grada.Originally posted by MarsI meni je ovaj momenat presudan.
Gospode bože.
U Beogradu postoji BISTA RADOVANA KARADZIĆA?
To ljudi VIDE kad prolaze, šetaju ulicom??
A ja pritom i zivim u Beogradu...
Originally posted by Simor
![]()
Originally posted by AngraMainaOriginally posted by Simor
![]()
![]()
odakle da pocnem? sto bi reklo jedan poznanik, neukus treba sankcionisati zakonom.
mislim ta bista je pre svega toliko RUZNA i toliko GADNA da cak i to sto je posvecena toj poremecenoj budali maltene prolazi nezapazeno.
Originally posted by SimorNa prvoj bisti Rašo nam je mučenički smiren; sklopio oči, duboko promišlja sudbinu etnički nečiste geografije. Muku muči sa zlima mračnih imperija koje evo tisućljećima pokušavaju Srbima oteti državu; i ta sila Muslimana, Hrvata, jevrejskih bankara, raznih bastarda, vanzemaljaca, svetskih plaćenika itd uvek se nađe negde gde su Srbi da im onečisti teritoriju, oduzme jezik, opogani čistotu narodne krvi. Smišlja Rašo novi roman.
Naravno, tu je i ona tričarija da bista Radovana Raše Karadžića nekako, eto, nije umetničko delo. Više je za popišati sa po njemu.
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!