Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Jebiga sav taj trodimenzionalizam. (gde iskopah ovu rec...)
Korisnikov avatar
By Alexandrus Magnus
obozavam ih...jedno vreme sam bio potpuno zaludjen tom zanimacijom, tako da sam ih i kupovao i dobijao od ljudi koji su znali za moju zavisnost, tako da ih sada imam jos neotpakovanih...

a trenutni izazov mi je ravensburgerov hit - sferni puzzle, tako da sam se bacio na globus
Slika

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
meni treba bar mesec dana, jer ne radim stalno zbog ostalih obaveza. evo ovu poslednju slažem više od godinu dana, ali sam u međuvremenu pet puta odustajao, jer je preteška.

a za zajednički rad - sasvim je izvodljivo, jer svako uzme jedan deo da radi, pa ne smetate međusobno.

btw, na Treflovom sajtu više nema nekih mnogo lepih puzzli. ja inače ne volim te pejsažne, mnogo su mi kitch. ionako to posle ustaklim, pa stavim na zid. mnogo fancy izgleda.
Korisnikov avatar
By Mars
Savet: ako slažete puzlu kojoj je neko pre vas oduzeo nevinost, obavezno prebrojite delove pre početka sklapanja.
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
:smeh:
Zamisli slaganje od mesec dana da bi na kraju saznao da fali jedan deo. :smeh:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Mr.Ja
:smeh:
Zamisli slaganje od mesec dana da bi na kraju saznao da fali jedan deo. :smeh:
Upravo to.

A i ne samo na kraju, to ako imas sreće - i u toku slaganja kad zapadneš koliko puta u očaj jer ti neki deo navodno fali...
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Ja obicno kad mi se tako nesto desi, predjem na drugi deo slike...
Mislim zasto lupati glavu ako jednostavno ne mozes da ga nadjes...
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Draco
Ni meni. Ja se otimam za delove ako <moram> da slazem sa nekim plus mi kvari koncepciju i redosled...
Biće da smo ti i ja malko asocijalni...
Možda je ok ako 4 ljudi istovremenoređaju 4 različite puzle.
Korisnikov avatar
By kal zakath
evo jedan za četvoricu (18.240 komada btw.)

Slika

imam jedan sličan gornjem levom od 5000
Korisnikov avatar
By tintily
joj obozavam ih, a ne volim da ih slazem sama. mi obicno delove prospemo po trpezarijskom stolu , koji ionako ne koristimo jer jedemo pred tv-om , i onda svi u prolazu slazemo pa cak i kad nam dodju gosti
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by Mars
Savet: ako slažete puzlu kojoj je neko pre vas oduzeo nevinost, obavezno prebrojite delove pre početka sklapanja.
ovo sam tek sada video. pa to je ok, ali postoji jedan problem. na kutiji je napisan okvirni broj delova, tako da ne možeš da znaš da li ti nešto fali dok ne složiš puzlu. ove moje od 3000 imaju zapravo od 3100 do 3200 delova, kako koja.
Korisnikov avatar
By Egon
a bilo je vecj .... :smiling:
Korisnikov avatar
By Minie
Skoro sam sa devojkom zavrsila slaganje jedne od 3000. Super slika, kao 2 zemljine polulopte, onako kao stara slika.
Jako lepo.
Samo mi je prob kako da sastavim sve i okacim na zid??!
HELP!!
By miliko
ja sam pre neki dan zavrsio jednu puzlu posle nekih cetiri pet meseci od 3000 komada:reka crkva priroda potok: uh jedva je zavrsio i rekao sam sebi nikad vise ali me sad kompa isto tako jedna od 3000 kom priroda na slici video ja u knjizari i sve mislim bice ona narodna rekao pa porekao.
By dukkehjem
nemam ja zivaca ni vremena za to :lol:
ka budem u penziji, ondaK cu da se igram
Korisnikov avatar
By nsBeckie
obozavala sam ranije, ali sad nemam vremena za to.... :sigh:
Korisnikov avatar
By Still
volim ih ceo zivot :)
nije bitno da li su 'realne' ili na kompjuteru/telefonu
Korisnikov avatar
By Mars
Ako ova sitna slova u mojim starim postovima nisu kosmička pravda za sva ona pisanja krupnim slovima - onda ne znam šta jeste.

On: da, volim, imam nekoliko dobrih. Bitno mi je da su delovi kvalitetni, imam i par baš jeftinih primeraka i njihovo rešavanje mi ne predstavlja zadovoljstvo (debljina, kvalitet kartona, način sečenja možda najviše)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!