Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By maka
meni se ona ne svidja.

cak mi je ponekad i antipaticna..
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Originally posted by maka
meni se ona ne svidja.

cak mi je ponekad i antipaticna..
:up:
By HollywoodGirl
Ja sam pocela da gledam tenis kad sa Mariju videla ...aaaaaaaa mmmm:love:
Korisnikov avatar
By Galateja
Ja sam je noćas sanjala. :D
Sanjam stari kraj, gde sam živela u detinjstvu i Šarapova mi je kao drugarica. Leto je, sunce sija i mi se od sunca sklonile u neku kuću u izgradnji. I ona kao kuca sms i kaže da šalje poruku baki u Rusiju sa kojom je (kako kaže u snu) veoma bliska. :hypno: :hypno: :hypno:

Mislim, san je... :lood:
Korisnikov avatar
By Oziris
mene ona ostavlja apsolutno ravnodusnom... i kao lik, a i njena dela na terenu... ICH mi nista posebno nije...
Korisnikov avatar
By Sunce
WTA Tour - Man charged for threatening Sharapova
Eurosport - Tue, 02 Dec 10:12:00 2008

A former US university gridiron player has been charged with threatening Russian tennis star Maria Sharapova, as well as his former coach.

More StoriesSharapova to play in Hong Kong
Leonard Taylor, a defensive back for the University of Wisconsin from 1995-98, was arrested on Friday and faces charges of stalking and telephone harassment over calls he made to Barry Alvarez, his former head coach and now the University of Wisconsin athletic director.

In the calls, Taylor threatened to kill Sharapova and her family as well as Alvarez himself, according to a criminal complaint released on Monday.

Taylor's father, Leonard Taylor Snr, told police his son has been diagnosed as paranoid schizophrenic and stopped taking his medication about three months ago.

According to the complaint, police were informed in September that the 32-year-old Taylor had been calling Alvarez at work and leaving "disturbing messages".

Police contacted Taylor, who vowed to stop calling.

However, he began calling again in November, voicing "excessive profanity, threats against Alvarez and references to how professional tennis player Maria Sharapova [had] done [him] injustices in various ways," the complaint said.

According to the documents, Taylor left 29 messages on Alvarez's voice mail on November 24 and 25, in some of which Taylor said he wanted to marry Sharapova but also kill her and her family.
By Garbo
Lepota bez harizme.

Deluje mi pomalo izgubljeno.
Korisnikov avatar
By maka
Originally posted by Galateja
Ja sam je noćas sanjala. :D
Sanjam stari kraj, gde sam živela u detinjstvu i Šarapova mi je kao drugarica. Leto je, sunce sija i mi se od sunca sklonile u neku kuću u izgradnji. I ona kao kuca sms i kaže da šalje poruku baki u Rusiju sa kojom je (kako kaže u snu) veoma bliska. :hypno: :hypno: :hypno:

Mislim, san je... :lood:

ahahahahha a sms je tad posojao :smeh:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Garbo
Lepota bez harizme.

Da li gledas tenis? Mislim da ne bi tako mislila da si gledala recimo Australian open 2008. Marija ima visak harizme. :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=ekwjP-_gs5Y
By Garbo
Originally posted by Sunce
Lepota bez harizme.

Da li gledas tenis? Mislim da ne bi tako mislila da si gledala recimo Australian open 2008. Marija ima visak harizme. :lol:

Visak harizme?! Hm...

Nisam nesto primetila.
Korisnikov avatar
By Sunce
Lepota bez harizme.

Visak harizme?! Hm...

Nisam nesto primetila.
Pa reci mi da li si gledala njene meceve? Druga je stvar da li ti se njena harizma dopada ili ne.
By Garbo
Lepota bez harizme.

Visak harizme?! Hm...

Nisam nesto primetila.
Pa reci mi da li si gledala njene meceve? Druga je stvar da li ti se njena harizma dopada ili ne.

Gledala njene meceve.
I sta sad?

:cigareta:
Korisnikov avatar
By master yoda
evo, meni stvarno nije ništa posebno.

možda nešto sa mnom ne valja.

možda moje lezbijstvo isčezava pod pritiscima koji putem javnih medija dolaze ravno iz katedrale duga, koja je, da užas bude veći i potpuniji, od mene udajena samo neka tri četiri kilometara. no, što je par tisuća metara za pravu poruku?
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Dina

Marijica :love:

Prelepa je... Meni deluje intrigantno, s jedne strane besno, nemilosrdno i prkosno, s druge ranjivo i nezno...
I dalje... :love:
Korisnikov avatar
By Oziris
Da ne forsira toliko one njene demode sljokice i gluposti, Mara bi bila najlepsa andro femica, najbolji soft frajer medju teniserkama. :lol:
Korisnikov avatar
By IriS
ja volem MaŠin pogled pre nego što servira. :eevil:

mnogo je nadrkana... :lol:

ali mi je njeno njištanje na terenu krajnje iritantno.
Korisnikov avatar
By Oziris
Originally posted by IriS

ali mi je njeno njištanje na terenu krajnje iritantno.

Meni je generalno svako (svacije) njistanje iritantno. Ajd' dobro, ono, kontam da je prirodno da pokatkad zastenjes kad odvalis iz sve snage kao konj, ali brate, pri svakom zamahu i udarcu - mis'im stvarno!!! :sekirica:
Korisnikov avatar
By Galateja
Ali meni je najsmešnije bilo kada je Šarapova onako baš... ambiciozno vrisnula, raspalila po loptici i promašila zicer, na šta komentator hladno konstatuje: ni jačeg vriska, ni većeg promašaja. :lol:
Korisnikov avatar
By Torry
upravo parim oci na Mari, ide uzivo prenos na eurosportu

al gubi :(
Korisnikov avatar
By Sunce
On je rodjen na Dan zena. Znaci, ribica je u horoskopu. A ona snazni ovan. :uplasen:
Valjda je tako.
Korisnikov avatar
By Dina

On je rodjen na Dan zena. Znaci, ribica je u horoskopu. A ona snazni ovan. :uplasen:
Valjda je tako.
Da, da... bice brzo Marijica opet slobodna :dina:
Korisnikov avatar
By Torry
taman zaboravila cinjenicu da je verena kad danas,uz svu moju muku vidim ovo

:obesen:

Slika
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!