Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Anketa - Nezavisna Vojvodina!!!

1. Verujem da Vojvodina treba pod hitno da se otcepi od Srbije.
33
37%
2. Jos par godina, pa ako se nista ne promeni, definitivno autonomija.
13
15%
3. Apsolutno NE! Niti sad, niti ikad u buducnosti!
43
48%
Korisnikov avatar
By stefan19
Dakle, da li ste za ili protiv autonomije Vojvodine. Obrazlozite;sta bi Vojvodina kao nezavisna drzava dobila, a sta izgubila? Da li bi Srbija bila na dobitku, ili na gubitku?
Korisnikov avatar
By stefan19
Glasao = opcija broj 1.
A evo i zasto:

..."Nažalost, država Srbija za sve ovo ima jako malo sluha. Glas iz „daleke provincije" slabo se čuje u krugu koji opasuju tramvajske šine beogradske dvojke. U Inđiji dele mišljenje iz mnogih opština, da unutar srpskih političkih elita, nema dovoljno interesovanja za razvoj Vojvodine. Dok beogradski mediji objavljuju hvalospeve o, po državu, papreno skupoj reanimaciji Zastave, za njih je neinteresantan ulazak najvećeg proizvođača pumpi na svetu, kompanije Grudfos, koja će preko Inđije investirati nekih 100 miliona evra, bez dinara republičkih subvencija.

„Ozbiljno mislim da bi trebalo decentralizovati vladu. Zašto recimo ne bi Ministarstvo poljoprivrede bilo u Zrenjaninu? Zašto Ministarstvo za Kosovo i Metohiju ne bi bilo u Vranju? Zašto sve gurati u Beograd? Iako je teško raditi bez podrške, kada se rade najveći projekti, svi preporučuju Inđiju. Ni jedna od svih tih firmi nije htela da uđe u Srbiju, dok ih nas nekoliko nije ubedilo u sigurnost njihovog kapitala. Kragujevac je dobio ogromne beneficije zbog dolaska Fiata, a Inđija za dva najveća projekta u Srbiji nije dobiia baš ništa. Do sada je ovde naplaćeno oko 80 miliona evra PDV-a. Mi smo sve ovo uredili sami i još uvek nemamo adekvatnu podšku države“ - kaže Goran Ješić.

Ceo tekst na http://www.indjija.net/code/navigate.ph ... dvest=3101
Korisnikov avatar
By Mars
Kad ti ono dolazi Bobi?
Korisnikov avatar
By unic0rn
:roflmao:

Prvi unic0rnov zakon:

"Statusevshtina" je konstantna - ona moze promeniti oblik i nachin manifestacije no kolichina u datom trenutku na forumu je uvek ista.
Korisnikov avatar
By kal zakath
All hail the First law of unic0rn.

Hail, hail, hail.
By biotherm
Stefane, sve vise mi licis na Status-a... nista licno. :smeh:
Korisnikov avatar
By maka
:smeh: @ biothern

sto se tice Vojvodine,mislim da ce uskoro postati zasebna drzava,a mi cemo ostati beogradski pashaluk..
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Originally posted by unic0rn

Prvi unic0rnov zakon:

"Statusevshtina" je konstantna - ona moze promeniti oblik i nachin manifestacije no kolichina u datom trenutku na forumu je uvek ista.
:yes:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Prvo-autonomija i nezavisnost nije jedno te isto kao sto ti izjednacavas to u uvodnom postu.
Vojvodina ima odredjen stepen autonomije koji se moze povecati i treba se povecati.
Cela Srbija treba da se regionalizuje i da regije imaju visok stepen ekonomske autonomije jer su tako uredjene sve moderne evropske drzave i pokazalo se da je to dobro pre svega za razvoj tih samih regija.

Drugo-price o potpunom odvajanju Vojvodine su smesne i neralne i bespotrebne.Vojvodina ne moze da opstane kao nezavisna drzava jer bi bila okruzena susedima poput Srbije, Madjarske, Hrvatske koje bi imale teritorijalne pretenzije prema njoj.

Trece Stefane nemoj da se ljutis ali nemoj pokretati vise teme o politici molim te :ninja:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina

Prvi unic0rnov zakon:

:lol: :kralj: :smeh:
By Dragonite

Prvi unic0rnov zakon:

U originalu to glasi:

Offtopic se ne može stvoriti ili uništiti, može samo da promeni temu. :lol:
Korisnikov avatar
By deran
Molim i preklinjem unic0rna da se Stefanu daju dve,a ne jedna zvezdica...

Uzmite ih od mene...:eviltrep:
Korisnikov avatar
By stefan19
Originally posted by Lakiboy_ns

Trece Stefane nemoj da se ljutis ali nemoj pokretati vise teme o politici molim te :ninja:
:wtf:
Freedom of the speech princess!?
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by stefan19

:wtf:
Freedom of the speech princess!?
To ti u USA vazi mozda.Ovo ti je Srbija brale ovde vaze druga pravila :lol:
Korisnikov avatar
By Delete
Zar nije dovoljno rasclanjivanja na kvazi i nekvazi drzavice?!
Korisnikov avatar
By horus.
stefan je opet zeleo da pokaze koliko je "deep", ali ovaj put nije koristio dildo... :roll:

drzi se "help please" topica, jer vise idu uz tebe... :nokti:

:jazzva:
Korisnikov avatar
By dungoll
stefane ti si kralj za glupe ankete, a 'di je opcija : boli me uvce šta će vojvođani da rade, nek se o'cepe ako oće :P :hand:
By Simor
Naravno da sam protiv odvajanja Vojvodine. Ja sam za to da Vojvodina ima autonomiju unutar teritorija od pre Trijanona.

Lesz, lesz, lesz...

:kolo:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
kazi da se zalazes da se vojvodina odvoji od srbije i pripoji madjarskoj, jasno i glasno, a ne uvijaj u stilizovane fraze.

:rafal:

ja nisam za to, ako nista a ono zbog slika povesanih Srpkinja, u narodnim nosnjama, koje su ti "civilizovani zapadnjaci" i "bastinici milenijumske krune svetog istvana" kacili po banderama gde su stigli, 1914, 1915, 1916, 1917. i 1918. godine. dok ih tim sporazumom sile nisu naterale da nas puste na miru.

neke od tih obesenih zena licile su na moju baku, koja je, koincidentno, bila srpkinja, i imala slican smisao za odevanje, te me zbog sistema asocijacija te slike nekako ne mogu da ostave ravnodusnim.

evo ti zvanicne politike te civilizovane drzave, malo pre sporazuma u trijanonu:

Slika

za one koji ne znaju nemacki, evo prevescu vam besplatno. to znaci "srbija mora da umre" - u nemackom originalu sprovedena rima, tj. igra recima, takozvani kalambur. :dancing:

sad bih rekao jos nesto tesko, ali umesto toga idem da rucam.

:angramaina:
By Simor
Interesantno da se od prevalentnog forumskog nacionalizma nisi dosetio drugog korisnika nego meni da se obratiš i to na potpuno ironičan post.

Lesz, lesz, lesz, csak azért is lesz,
Újvidék is újra magyar város lesz.

:kolo:
Korisnikov avatar
By stefan19
Originally posted by AngraMaina
kazi da se zalazes da se vojvodina odvoji od srbije i pripoji madjarskoj, jasno i glasno, a ne uvijaj u stilizovane fraze.

:rafal:

ja nisam za to, ako nista a ono zbog slika povesanih Srpkinja, u narodnim nosnjama, koje su ti "civilizovani zapadnjaci" i "bastinici milenijumske krune svetog istvana" kacili po banderama gde su stigli.

neke od tih zena licile su na moju baku, koja je, koincidentno, bila srpkinja.

sad bih rekao jos nesto tesko, ali umesto toga idem da rucam.
Zbog cega da se "pripoji" Madjarskoj? :lol:
Pa sta bi falilo da bude kao Kosovo nezavsna i konacno krene ka evropskim integracijama. Bio sam nedavno u Nishu. Ono je tuga najtuznija. Ne zna se sta je prljavije i nefunkcionalnije; dok u 5 puta manjem gradu Indjiji, sasvim druga slika. Cist grad, reciklaza, online izvodi iz maticne knjige rodjenih, vencanih, itd. Otvara se najveca fabrika na Balkanu, a iz Beograda niko ni da pomene. Novi Sad da i ne pominjem... Vazno je samo da se u Beogradskih skupstini raspravlja dovodjenje zirafe u jagodinski zooloski vrt... SAVE ME!
Korisnikov avatar
By AngraMaina
samo sam preveo ono sto je covek rekao, jer racunam da ne zna bas svako na sta se odnosi izraz "pre trijanona".

cisto da se razumemo.
Korisnikov avatar
By stefan19
Originally posted by horus.
stefan je opet zeleo da pokaze koliko je "deep", ali ovaj put nije koristio dildo... :roll:

drzi se "help please" topica, jer vise idu uz tebe... :nokti:

:jazzva:
Ma sav si mi ti lud. :muva:
Korisnikov avatar
By stefan19
Originally posted by AngraMaina
samo sam preveo ono sto je covek rekao, jer racunam da ne zna bas svako na sta se odnosi izraz "pre trijanona".

cisto da se razumemo.
Aha, sad skontah Angrice :)
Pozz...
Korisnikov avatar
By Blady
Prvo-autonomija i nezavisnost nije jedno te isto kao sto ti izjednacavas to u uvodnom postu.
Vojvodina ima odredjen stepen autonomije koji se moze povecati i treba se povecati.
Sa ovim se slazem, glasala za dva, iako ona vec ima autonomiju...
Korisnikov avatar
By erkondisn
ja sam za Veliku Socijalisticku Federativnu Narodnu Republiku Panoniju (VSFNRP), koja bi obuhvacala i djelove Rumunjske, Madjarske, Hrvatske (skica je podlozna vecim/manjim teritorijalnim promjenama) i vrlo brzo postala poljoprivredna velesila :kolo:

SlikaSlika
By Pending-For-A-Bending
Eto. I posle ako vam uzmemo deo Hrvatske vi cete da kukate kako smo agresori i opet ce da nas bombarduju. A evo ti nam je upravo nudis ovde... pfffft
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!