Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by B.U.Nemoj nista da te cudi sto ti smeta dim, ja umem da popusim i po 2 ipo pakle dnevno kad sam izuzetno nervozna, pa mi svejedno zasmeta dim u klubovima vec oko keca.
....
i jedina stvar koja mi je smetala je bio dim jer sam prethodnih 5 meseci bio u SMOKE FREE zonama
te sam cesto sinoc morao da izlazim na vazduh...
Originally posted by A.F.K.A.OBSta si rekao?Originally posted by m..
Hahahahaha, da.
Kad sam bila sasvim mala (tipa 16 godina), pred svaki izlazak u Industriju sam imala tremu, da ne verujes. Doduse, tada su mi izlasci i sve to bili toliko novi i neobicni, da mi je to bilo kao da idem na prijem kod engledske kraljice licno. Taj izlazak se nekako cekao cele nedelje, vrsile su se logisticke pripreme (mene i ortakinju iz razreda su naizmenicno moji ili njeni skupljali oko 4 i razvozili kucama, te ih je trebalo nagovoriti - inace nista od cele price ili bus u 2:10), trebalo je skupiti pare (zakinuti na uzini), nasminkati se, obuci, srediti.
Jesam li ja lepo rekao...
Originally posted by bakalarbas juce sa jednim forumasem pricao kako mi je najbolji provod bio na 4. godini faxa...
sada su islasci postali pomalo ... jednolicni i ponovljeni x puta, pa nema ni toga, steta ...
vraca mi se secanje na lepe momente, weeeeeeeee
Originally posted by sleepingsunovo prvo zvuci... futuristicki
prelepi ljudi dolaze na takvce zurke..sad kako ovo zvuci:paradajz:
prava tema je kada ti se neko svidja..e to je uzas:vruce:
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!