Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Rei
Kad 'ocu da ga podignem sa CDa u onom live modu prikazuje mi se neki crni ekran, neki BusyBox v1.1.3, trazhi da unesem neku komandu shta li vec, no, shta god ukucam nishta se ne deshava, osim kad ukucam help na shta mi on odgovori sa listom komandi...

Kako da ga podignem, ranije ovog sranja nije bilo

:die:
Korisnikov avatar
By Rei
Mala mi ona rupa na CDu :lol:
By fazza
Mene je isto zezalo neshto prilikom instalacije poslednje verzije, al' ne mogu da se setim shta je tachno bilo...Ako se ne varam, bio je neki problem sa bootloaderom...A da...kao, instaliram ga najnormalnije na prethodno kreiranu particiju, reboot-ujem komp, i prc... ne mogu da podignem ni Ubuntu ni Windows, jer naravno sjebe i Windows-ov bootloader. Sva sreca pa se to lako reshi. :)
Korisnikov avatar
By Rei
Ma samo hocu da probam iz lina da obrishem onaj tvrdoglavi windows vista folder o kom sam ti prichao, necu da instaliram Ubuntu. :)

Eto ako neko zna shta mi je tu raditi, vistin folder od ~10gb mi je ostao na drugoj particiji kad sam se vratio na XP, ne mogu ga nichim iz windowsa obrisati, a ne da mi se formatirati celu particiju :drama:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by dungoll
jebi i ti njega! :) :lol:
Bas sam usao u temu to da napisem :lol:

Pomogao bih rado ali nemam pojma o cemu se radi :)
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
pa što ne kažeš da je to problem. :) treba da promeniš vlasništvo nad folderom da bi mogao da ga obrišeš. otvoriš security, pa more options, pa owner. dole staviš sebe i čekiraš ispod da promeni vlasništvo nad svim objektima. sačekaš 10 min da prođe sve fajlove i obrišeš.
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by 2Q2Bstr8
pa što ne kažeš da je to problem. :) treba da promeniš vlasništvo nad folderom da bi mogao da ga obrišeš. otvoriš security, pa more options, pa owner. dole staviš sebe i čekiraš ispod da promeni vlasništvo nad svim objektima. sačekaš 10 min da prođe sve fajlove i obrišeš.
Ne vredi :sigh:

Nije ovo prvi put da brishem vista folder iz XP, prva dra puta je obrisano normalno :)
Korisnikov avatar
By Rei
PS @dungoll & supestar

Nisam siguran da kontam shalu :nerd:
By fazza
Originally posted by REI
Originally posted by 2Q2Bstr8
Ne vredi :sigh:

Nije ovo prvi put da brishem vista folder iz XP, prva dra puta je obrisano normalno :)
Pretpostavio sam da tako nece moci, jer sam se takodje namuchio oko istog problema, i na kraju sam formatirao particiju, druge nije bilo. :( Brisanje windows.old foldera iz Viste je jednostavno (disk cleanup opcija), dok Windows XP ne prepoznaje Vistu kao OS i ne nudi opciju brisanja foldera.

Mozhesh da pokushash sa programchicem Unlocker, mada chisto sumnjam da ce ti pomoci.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
jesi proverio sve dozvole nad folderima? proveri da li postoji neka koja je deny. najbolje je da prvo preuzmeš vlasništvo (i čekiraš "replace owner on subcontainers"), pa zatim obrišeš sve dozvole. onda dodaš sebe kao jedinog korisnika i daš sebi full access (i ovde obavezno odaberi da se dozvola primenjuje na folder, sve podfoldere i fajlove). pa probaj opet da obrišeš.

možeš da probaš i iz safe mod-a.

ako ovo ne ide, probaj da butuješ sa Vista CD-a, pa pozovi Repair, pa Command Prompt. odatle briši redom foldere pomoću "RD /S".
Korisnikov avatar
By Rei
Ma ne vredi ni safe mode :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!