Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By banne_nsad
Da li je neko od vas cuo da na googlu ima neka opcija ili sta vec,g drive,na kojoj mozes da ubacis svoje datoteke,bukvalno kao da imas svoj hard na internetu.Da li neko ima link za to ili ako moze da mi objasni kako do te opcije posto se ne snalazim najbolje.
By Paranoid Androgynoid
ne bih ti ja spolja stavila niti jedan .txt fajl, kamo li vecu kolicinu podataka :qqlele:
ne verujem ni svojim hdd-ima ni jednom koliko ih imam u kucistu, kamo li nekom G drive-u..
Korisnikov avatar
By hlaefdige
rece neko ko sebe naziva Paranoid Androgynoid....ha!
By Paranoid Androgynoid
:smug:
ako ce nesto potvrditi taj nick to je strah od gubitka podataka u kompu :isus:
sve mi diraj to mi ne diraj! :lol:
By J...
Originally posted by Paranoid Androgynoid

ne verujem ni svojim hdd-ima ni jednom koliko ih imam u kucistu, kamo li nekom G drive-u..
:lol:

Ja najvise verujem bekapu na diskovima koje cuvam na sigurnom mestu. :maska:

Najbitniji fajlovi su i na dva-tri diska narezani (za slucaj da se jedan na neki misteriozan nacin izbrise) :lol:
By Paranoid Androgynoid
:hvala:
hvala lepo, hvala najlepse.. eto da vide da nije do androdzinoida :jezik:

od kako mi je crkla maticna ploca pre 3 godine i ubila nekim cudom SVE sto sam imala na 2 hdd-a u tom trenutku (nista bekapovano!) ne verujem cak ni bekapu.. moze da prodje neko i da obori te diskove, da se ogrebu i sta onda?! :smeh:

kakav crni G Drive, da dajem ja nekom guglu fajlove na 'cuvanje' a internet je taaaaaaaako sigurna opcija, k'o Dafiment banka svojevremeno.. nema sanse.

a ti novosadski banne :lol:
ako ti nije bas toliko stalo do podataka, probaj pa nam javi ;)

:giggle:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
postoji taj program, ali rizikuješ da ti nalog bude blokiran zbog prekršaja pravila korišćena. navedeno je da se Gmail ne može koristiti za skladištenje fajlova.
Korisnikov avatar
By deran
Ali onaj link šta ga je Delete ostavila,šta je onda to-jel tu ne mogu fotografije,na primer?
Korisnikov avatar
By bakalar
za fotografije koristi takodje google-vu uslugu, picasa :)

a za skladistenje podataka na gmail nalog mozes koristiti firefox ektenziju, zaboravio sam joj ime ali se, verujem, moze lako naci preko search-a na add-on stranici firefox-a :)
Korisnikov avatar
By Draco
Ja upload koristim samo za posao posto je mnogo lakse, tipa google docs. Inace ne bih ni za zivu glavu SVOJE PRIVATNE podatke drzala u sajber spejsu. Aman, ljudi, pa eksterni hard od 160 giga kosta nesto smesno kada znas da su svi podaci bezbedno pohranjeni na sigurnom.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ta ekstenzija za FF je isto što i ovaj G drive. nema načina da se uploaduju veće količine podataka na Gmail, a da se ne rizikuje blokiranje naloga.

Delete je ostavila link za Google Docs, što je online verzije office paketa i gde možeš da čuvaš dokumente na kojima radiš. ali ni to nije bekap.

ADrive nudi besplatan storage od 50 GB i to jeste servis za bekap. ali kao i za svaki online servis, nema nikakve garancije da firma neće ostati bez posla, a vi bez svojih podataka. online bekap može da bude zgodan za neke kratkoročne namene, ali za trajno bekapovanje podataka - ne.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!