Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Sve bi seke ljubile policajke

1. Palim se na policajke
4
17%
2. Palim se na zene vojna lica
3
13%
3. Palim se na sluzbeno uniformisane zene uopste
4
17%
4. Ne palim se
13
54%
Korisnikov avatar
By Daliborka
Mnoge mladje lezbe sa kojima sam imala prilike da se susretnem u poslednje vreme izrazile su tihu zelju da imaju blizak kontakt sa damama policajkama.
Primecujem uopste da se mnoge lezbe pale na uniformisane mace, a posebno na zene zaposlene kao profesionalna vojna lica. :marinac: Da li je to borba za ocuvanje Kosova ( za patike ) rasplamsala taj militari trend u nasim curama, pitam se ?
Ja licno sam nedavno, posle avanture sa jednom policajkom, otkrila u sebi da me vatreno pali pendrek na zeni u uniformi. To mi je nov fetish..
:marinac: :murkan:
Kakvo je vase glediste i kakve su vase pritajene zelje glede ovog fenomena ?
Korisnikov avatar
By *deni*
Cuo sam da taj trend sad postoji.
:marinac:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Cuj, ti cuo ...
:roll:
Ja bre iskusila i dopalo mi se..
:yes: :blush:
:daca: :marinac:
Sad me interesuju iskustva ostalih korisnica.
:daca::marinac:
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
Daco, da li vas pendrek pali zbog njegovog falusoidnog oblika (sto znaci da se simbolicki vracate muskarcima) ili vas pali njegova uloga (sto znaci da vas privlaci submisivna uloga)?:tegovi:
Korisnikov avatar
By anche
jos jedna super interesantna tema pravo iz daliborkinog crvenim mesom zakrchenog debelog creva! preporucena terapija: klistir :yes:

:pms:
Korisnikov avatar
By m..
Palim se na zene s doktoratom.
Korisnikov avatar
By starky
Ne volim zene u uniformama,a u zivotu mi nikada ne bi palo na pamet da budem u vezi sa istom.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Mene, od svih tih interesantnih i nadasve nadahnjijicih zanimanja, te zena koje se bave istima, najvise volEm shalterushe.
Prosto se palim na njihove debeljuskaste prste sa crveno lakiranim noktima koji udaraju po tastaturi kao da je ona prastara pisaca masina, njihovu istrajnost u ocuvanju ozbiljnog i nadrkanog izraza lica kao da osmeh kosta, neljubaznost i odvratnost prema svakome ko ih uznemirava u neradjenju njihovog posla za koji primaju platu.

Aaaaaaah....

A na drugom mestu po napaljivosti su mi definitivno kasapkinje u srednjim godinama, kao Vi, teta Daco. Takve zene prosto odisu mirisom na dimljene suve vratove i kobasice, na domacinstvo. Ko ne bi pored sebe voleo zenu mirisnu kao njegushki prshut?
Korisnikov avatar
By starky
Originally posted by Wilhelmina
Ko ne bi pored sebe voleo zenu mirisnu kao njegushki prshut?

:roflmao:
Korisnikov avatar
By Modesty
palim se na visoko obrazovane i samosvjesne teta...od uniformi,dolazi u obzir samo bijela ili operacione zelena.
Korisnikov avatar
By reveal
Pa ne palim se nesto na policajke. Nekako mi nisu nesto interesantne.

Violim stjuardese :love:
Korisnikov avatar
By proudgirl
kao mala uvek sam htela da budem policajka ( mozda zbog njihove kapice i pistolja), kasnije da budem u vojsci (naravno mama nije dozvolila...) , pa sam zavrsila u belom mantilu:)
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
kakav uzas...
Otvori temu, i onda se prvih pola sata prepisuje sam sa sobom - to je bas zabrinjavajuce...

da ne pominjem to da Daliborkine teme u estrogenu predstavljaju svojevrsnu sprdnju Denija na racun svih lezbi ovog foruma...
By Swanheart
Originally posted by bananica
kakav uzas...
Otvori temu, i onda se prvih pola sata prepisuje sam sa sobom - to je bas zabrinjavajuce...

da ne pominjem to da Daliborkine teme u estrogenu predstavljaju svojevrsnu sprdnju Denija na racun svih lezbi ovog foruma...

hleba i igara narodu.
Korisnikov avatar
By Modesty
Originally posted by reveal
Pa ne palim se nesto na policajke. Nekako mi nisu nesto interesantne.

Violim stjuardese :love:
Da,da i stjuardese su sexy ;)
Korisnikov avatar
By Minie
Ne palim se.
Mada to ce mi priblizno bit buduce zanimanje.
JakOOOO volim onako lepo skockane tete sa stilom :love: aka Jennifer Beals :love:
Korisnikov avatar
By Modesty
Originally posted by SmileGirl
Ne palim se.
Mada to ce mi priblizno bit buduce zanimanje.
JakOOOO volim onako lepo skockane tete sa stilom :love: aka Jennifer Beals :love:
Skockane tete su zakon ;)

:njami:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
da...mada mi se ne dopada uniforma koju nose nase policajke....sve bih ja to drugacije obukla...
Korisnikov avatar
By Birthday_girl
Originally posted by anche
jos jedna super interesantna tema pravo iz daliborkinog crvenim mesom zakrchenog debelog creva! preporucena terapija: klistir :yes:

hahahahaahahaahahahahahhahahahaahahah!
By Garbo
U sluchaju da sam u nekom submisivnom fazonu onda bih primetila uniformisanu policajku nadrkanog stava.

Btw generalno ne volim `policajke`.

:odbij:
Korisnikov avatar
By Val
kakav uzas...

Tagichnije je ako ga neko "uzme" za ozbiljno! Njegova sprdnja, njegova beda...
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by anche

Obozhavam te!

Do suza si me nasmejala, mada ovaj "sluchaj" i nije za smejanje.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Boze, zene, pa ako vam se tema ne svidja, a vi je preskocite.
Gde pise da morate da dodjete na temu ?

Sledeci put uradite ovako :
Dodjete, vidite temu, pogledate autora - " aha - Daliborka je, ignosrisacu je ! " i produzite dalje. To je tako jednostavno.
" Produzi dalje, produuuuziiii dalje...lalalalala "
:galerija:
Korisnikov avatar
By *deni*
kakav uzas...

Hajde, jos ovaj put neka ti bude da ti progledam kroz prste, ali svaki sledeci post ovakvog tipa cu ti prijaviti administratoru, pa neka ti se uruci opomena zbog krsenja Pravilnika.
:P
Korisnikov avatar
By anche
@val
volim i ja vas! :love:

@daliborka
ja bih te stvarno zamolila da svoje teme drzis podalje od estrogena. :egzorcist:
Korisnikov avatar
By *deni*
anche, ti si zaista neka feministkinja fundamentalistkinja ?
Od onih koje, kad im se covek obrati sa "gospodjo", ili "gospodjice", odmah skacu i drze tiradu da je to neadekvatno obracanje.
Ja sam skoro imao jedan takav neprijatan susret sa dve lezbe feministkinje.
Posto je susret sa njima bio sluzben i poslovan, obratio sam im se sa " gospodjice ", a one meni odmah sasule :

" Nismo mi gospodjice ! To je isto kao kada bismo se mi tebi obratile sa - gospodičiću ! "

Dobro, dobro, zene, mislio sam se ja u sebi, smirela !
:lol:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Sad sam tek smogla snage, elana i vremena da prostudiram vasa izlaganja na ovoj temi, pa cu dati neke replike.
Originally posted by Wilhelmina
Mene, od svih tih interesantnih i nadasve nadahnjijicih zanimanja, te zena koje se bave istima, najvise volEm shalterushe.
Prosto se palim na njihove debeljuskaste prste sa crveno lakiranim noktima koji udaraju po tastaturi kao da je ona prastara pisaca masina, njihovu istrajnost u ocuvanju ozbiljnog i nadrkanog izraza lica kao da osmeh kosta, neljubaznost i odvratnost prema svakome ko ih uznemirava u neradjenju njihovog posla za koji primaju platu.

Aaaaaaah....

A na drugom mestu po napaljivosti su mi definitivno kasapkinje u srednjim godinama, kao Vi, teta Daco. Takve zene prosto odisu mirisom na dimljene suve vratove i kobasice, na domacinstvo. Ko ne bi pored sebe voleo zenu mirisnu kao njegushki prshut?
Wilhelmina,
stoji to da zanimanja koja si navela nisu popularna ni previshe pozeljna, ali dusho draga - neko i to mora da radi da bi sistem funkcionisao.
Ne moram da objashnjavam posebno zashto su shalterushe neophodne, svima nam je jasno. Pa i kasapkinje, dusho draga.
Pogotovo ovde u Vojvodini, gde svi volimo dobro da pojedemo. :mljac:
Da bi se ti sladila kavurmom, kobasicama, cvarcima i svinjskom pleckom, dusho draga, neko pre toga tu svinju mora i da prikolje, istranzhira i sve po redu, da bi ta plecka stigla na tvoj tanjir.
Zato nemoj da si nekorektna i da bash sa tolikom ironijom gledash na sva ta u sushtini chasna i neophodna zanimanja.
Ja poshtujem vas intelektualce, pa poshtujte i vi mene i moje koleginice sa trecim stepenom struchne spreme.
:)
Originally posted by Clockwork Orange
Daco, da li vas pendrek pali zbog njegovog falusoidnog oblika (sto znaci da se simbolicki vracate muskarcima) ili vas pali njegova uloga (sto znaci da vas privlaci submisivna uloga)? :tegovi:
Svima je poznato da sam bila udata, tako da mi konzumiranje falusa nije nepoznato ( Naprotiv ! ) , ali ne - ne pali me pendrek kod policajki iz tog razloga, pali me njegova uloga, kao i celokupan dojam koji zene policajke u toj strogoj uniformi ostavljaju.
:lezkiss:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Modesty
palim se na visoko obrazovane i samosvjesne teta...od uniformi,dolazi u obzir samo bijela ili operacione zelena.
Pa i policajke su naobrazovane - srednjom strucnom spremom, doduse.
Jasno je meni da je kod vas mladih pozeljnija visoka strucna sprema i bela uniforma, to je vishe shik i vishe se ceni, ali mi opet nisu jasne feministkinje kao sto je anche, koje po silu boga hoce da muskarci rade zenske poslove, a zene da ne rade zenske poslove.
Zar nije svejedno ko ce sta da radi ?
Svako neka radi ono sto najbolje ume.
Ako neka zena ne ume da popravi sijalicu, ili zameni osigurace ( plasi se mozda struje ), a ume lepo da kuva i sprema i to voli, zasto bi sad ona na silu bezala od kujne i trcala u automehanicarsku radnju i zavlacila se ispod kola ?
Isto tako, ako neki muskarac ne zna i nije talentovan za koshenje trave ili popravku motora, a voli da pere vesh i vichan je pegli, pa onda ga pusti da pegla i pere, a nemoj ga terati u radionicu.
:pegla:
By J...
Originally posted by Garbo
...bih primetila uniformisanu policajku nadrkanog stava.
Nesto nisam primetila da su ove nase policajke "nadrkane". Uglavnom mi deluju stidljivo.

Inace, ne palim se na uniforme. :novine:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!