Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

By Ulix
Moj laptop (Acer Aspire) ima 2 slota za RAM memoriju sa po 512mb u svakom.

Zna li neko da li se moze staviti umesto jedne te, u slot kartica od 2GB, pa da u sumi bude 2.5gb, a da sve radi ok, da bude stabilan sistem?

Da li je bitno da kartice u oba slota budu od istog proizvodjaca i/ili sa istim brzinama i/ili istog kapaciteta?

:)
Korisnikov avatar
By delfinmne
Zavisi koliko RAM=a tvoja maticna podrzava. Navedi koji model imas. Obije memorije moraju biti na istim brzinama i ne moraju biti istog kapaciteta.
By Ulix
Originally posted by delfinmne
Zavisi koliko RAM=a tvoja maticna podrzava. Navedi koji model imas. Obije memorije moraju biti na istim brzinama i ne moraju biti istog kapaciteta.
model je aspire 9302

mislim da podrzava maksimalno 4gb, ali nisam siguran.
Korisnikov avatar
By delfinmne
Da super onda... To je DDR2 SDRAM, pronadji na netu na kojem je taktu, podji do prodavnice i buy it. ;) Mozda je dobro da je tamo probas odmah...
By Ulix
Da super onda... To je DDR2 SDRAM, pronadji na netu na kojem je taktu, podji do prodavnice i buy it. ;) Mozda je dobro da je tamo probas odmah...
taktu? :sweet:
Korisnikov avatar
By delfinmne
hehe, na koliko megaherca radi. Ova tvoja je SoDIMM DDR2 na 667MHz.
Korisnikov avatar
By Berserker
Originally posted by Ulix
taktu? :sweet:
Pa na koliko MHz radi memorija!
Imash DDR2 od 533, 667, 800 MHz, a postoje i brzi modeli...
No Iskopaj informaciju koji RAM imash, pa ubaci model sa istim taktom. :)
By Ulix
Hvala ljepa. Nisam odvec upoznat sa kompjuteraskim zargonom. :)
Korisnikov avatar
By bakalar
Ja imam SD ram memoriju i nije na istom taktu, vec ona brza radi na taktu sporije.

Pozeljno jeste dabudu od istoga proizvodjaca, ako budes u prilici da nadjes takvu ...
Korisnikov avatar
By delfinmne
Originally posted by abcd
Ja imam SD ram memoriju i nije na istom taktu, vec ona brza radi na taktu sporije.

Pozeljno jeste dabudu od istoga proizvodjaca, ako budes u prilici da nadjes takvu ...
Pa opet su na istom taktu onda. :) Pa moze ali zasto bi kupovao brzu da bi mu radila na brzini sporije.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
možda zato što nema da se nađe sporija. :) ja sam tako nabavljao stari SDRAM, ali je sve bilo ok posle.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!