Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Predsednicki izbori - Forum 2008.

1. *deni*
4
7%
2. anche
Nema glasova
0%
3. Luda Kravica
Nema glasova
0%
4. Lakiboj_Ns
10
17%
6. Dina
8
14%
7. Zoe
3
5%
8. blenta
1
2%
9. Zaljubljena
3
5%
10. Le Male
1
2%
11. Duda Maljkovic
2
3%
12. Kittrie
1
2%
14. Swanheart
5
8%
15. emo haos
Nema glasova
0%
16. abcd
Nema glasova
0%
17. superfly
Nema glasova
0%
18. Ivana
16
27%
19. Afka OB
Nema glasova
0%
20. ruzicasto prasence
2
3%
21. Belly Button
1
2%
22. Dirrty
2
3%
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Ovom forumu je potrebna muska ruka glasao sam za zaljubljenu :ozbiljan:

U ovo doba stvarno me mrzi da citam sve cetiri strane ali procitacu sledeci put.
U svakom slucaju vidim da se nikom ne mili i da se pozali kako me nema na listi :smeh:

salim se nisam ja za ovakve stvari :D
ako treba ministar kuliranja tu sam :zvizdi:
Korisnikov avatar
By BellyButton
Sve chestitke na organizaciji... chestitke pobedniku, vrlo je reprezentativan :lol:

Nego, dziiiiizs, ko je to glasao za mene kao predsednika? :smeh:
Korisnikov avatar
By *deni*
Drugovi i drugarice !
Primeceno je da se, iz obesti ili puke neinformisanosti ( a mozda i nepismenosti, bozemeoprostiisakloni ) gomilaju glasovi odredjenim kandidatima, mada je jasno naznaceno do kada glasanje traje.

Glasanje je zavrseno ! Nema vise sta da glasate i izglasavate.
Predsednik je odabran - Lakiboy_ns.
:yes:
Korisnikov avatar
By Dina
Pa kako Lakiboy kad ima manje glasova od Ivane?

Nisam gledala par dana anketu ali Ivana je i tada imala 12 glasova, vise od sadasnjih Lakijevih devet...

Valjda je Ivana predsednica?!

:protest: :protest: :protest:
Korisnikov avatar
By Marvin
To Dina! Toooo!!!!

Nepravda! Nepravda!

A hoće da me penzionišu! Samo zato što vidim ko su i kakvi su!

Sram vas bilo!
Dočekaćete i vi ruku pravde!
:giljotina:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Dina
Pa kako Lakiboy kad ima manje glasova od Ivane?
Pa politika je kurva Dina draga.
Vidis da sam sklopio koaliciju sa Deni Sovrlicem (ex-Brunclik) i dosao legalno na vlast jer smo po zvanicnom zavrsetku glasanja ja i on zajedno imali vise glasova od Ivanice :sweet:

I nema potrebe da se pravish :angel: kad znas da si i ti ucestvovala u tajnim pregovorima sa mnom po objavljivanju rezultata ali si trazila previse pa se u zadnji momenat odlucih ipak za koalicionu vlast sa Denijem :auto:
Dokaze imam u vidu transkripta nasih razgovora vodjenih u hotelu Kempinski u Budimpesti ove jesenji gospodnje...i spreman sam da ih pustim u javnost.Vec vidim skandalozne naslove u Kuriru :lol:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by *deni*
Originally posted by Lakiboy_ns
@Deni....upravo sam doneo predsednicki dekret kojim te imenujem za zamenika predsednika foruma :vatroslava:

Znaci kada ja nisam na forum imas pravo da obavljas funkciju predsednika ali tako sto ces uvek da naglasis:s' obzirom da predsednik Lakiboy trenutno nije prisutan.....

Svako ne slaganje sa mnom se mora resiti privatno na u2u a nikako pred forumskim plebsom kako nesuglasice ne bi izlazile u javnost i kako bi nasa koalicija odavala utisak harmonije i zen-a :sweet: :zen:

Medjutim jos bi hteo da naglasim da sam ja istovremeno bio u tajnom pregovorima sa DINOM koja se takodje slozila da formira koaliciju sa mnom tako da znas da mozes biti lako zamenjen i da koalicionog partnera mogu naci i medju Dininim liberal-demokratima :carica:
Odgovaraju mi tvoji uslovi, pristajem.
:)
Zelim sad da mi omogucis da osnujem svoju stranku, levo orijentisanu, skladnu i lepu. Neka se zove - KUL.
Koalicija Udruzenih levicara.
Moze ?
:crveni:
Naravno da moze ali gledaj da i Milku Canic ubacis u stranku :milkacanic: i Margit Savovic obavezno :lol:

Za finansiranje i prostorije se nista ne brini vec sam rekao Bati iz izvrsnog veca da ti odradi to :zongler:
Isteracemo maticara iz njihovih prostorija ako treba, ima da ti obezbedimo naj kicastije prostorije u gradu :zen:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ma, pusti ih , mogu da pricaju sta hoce... :odbij:
Nasa koalicija nije nastala fantomski, preko noci, nego je najavljena jos na prvoj strani ovih Izbora i niko je nije osporio, sve dok nismo trijumfovali.
I svi su, do zavrsetka glasanja, imali vise nego dovoljno vremena da, da nisu bili toliko lenji i samouvereni, osnuju svoje koalicije po ugledu na nasu.
To sto nisu bili agilni i preduzimljivi - nije nasa krivica.
Uostalom, ne treba se mnogo opterecivati - gubitnici imaju pravo da se ljute.
:vatroslava:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Tako je, sad je gotovo, zavrseno je glasanje ja sam EL PRESIDENTE i nema vise diskusije (sto volem kad sam ovako odlucan) :D

Oduvek sam hteo biti predsednik necega i da imam ljude koji rade ispod mene :lol:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by ZvezdasBG
Oduvek sam hteo da budem predsednik bilo cega ali mi se nije dalo. :D

Dadoh ti i ja lOPovsku :D
Hvala Zveki imas pice od mene :pivce:
Korisnikov avatar
By *deni*
Zvezdasu daj neki manji resor, neka bude zamenik ministra za sport recimo, ali nemoj da mi tog divljaka dovodis u palatu.
:njuska:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Nije Zvezdash divljak on ima da zivi sa mnom u predsednickim dvorima a ti ces dobiti posebnu palatu da se ne sreces sa njim da nemoram da vas razdvajam :peace:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by *deni*
@Deni....upravo sam doneo predsednicki dekret kojim te imenujem za zamenika predsednika foruma :vatroslava:

Znaci kada ja nisam na forum imas pravo da obavljas funkciju predsednika ali tako sto ces uvek da naglasis:s' obzirom da predsednik Lakiboy trenutno nije prisutan.....

Svako ne slaganje sa mnom se mora resiti privatno na u2u a nikako pred forumskim plebsom kako nesuglasice ne bi izlazile u javnost i kako bi nasa koalicija odavala utisak harmonije i zen-a :sweet: :zen:

Medjutim jos bi hteo da naglasim da sam ja istovremeno bio u tajnom pregovorima sa DINOM koja se takodje slozila da formira koaliciju sa mnom tako da znas da mozes biti lako zamenjen i da koalicionog partnera mogu naci i medju Dininim liberal-demokratima :carica:
Odgovaraju mi tvoji uslovi, pristajem.
Zelim sad da mi omogucis da osnujem svoju stranku, levo orijentisanu, skladnu i lepu. Neka se zove - KUL.
Koalicija Udruzenih levicara.
Moze ?
Naravno da moze ali gledaj da i Milku Canic ubacis u stranku :milkacanic: i Margit Savovic obavezno :lol: ....
Margit obavezno.
Madjarica moja cakana. :love:
A i Vesnu Rivas cemo da zovemo.
Ima da oformimo jedan zenski Forum i da radimo na unapredjivanju prava zena u nasem drustvu.

off
Jedna prigodna anegdota.
U stranci kojoj pripadam, novi clanovi prilikom pristupanja dobijaju formular sa anketom i pitanjem :

- Koji vas sektor delovanja u okviru nase stranke najvise zanima ?
Jedan od ponudjenih odgovora je - Zenski forum.
Nagovorio sam dvojicu drugara sa posla koje sam zavrbovao i vodio da se uclane u stranku, da zaokruze bas taj odgovor.
:lol:
Korisnikov avatar
By Marvin
:ua: :ua: :ua:

UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU !!!!!!!!!!!!!
Korisnikov avatar
By Dina
....Vec vidim skandalozne naslove u Kuriru :lol:
Ko jos veruje Kuriru :odbij:

Evo oni i ne javljaju o demonstracijama na ulicama, ali javice i oni uskoro... :lukavi:

Vika sa ulica:

Dole vlada! Dole nelegalno izabrani predsednik! Namesteni izbori! Hocemo pravdu!!!

Korisnikov avatar
By Daliborka
A zasto se sad svadjate ? Boze, Boze ...
Ti si , Dina, vec u Upravi Foruma, ti Marvine nikad nisi ni pretendovao na neke funkcije, predstavljas se kao skroman i jednostavan muškarčić iz komshiluka, pa shto se onda bunish ?
Predsednik Foruma je i onako vishe paradna funkcija, manekenska...
I sta fali Lakiju ? Naočit muškarčić
, lepo ce nas i reprezentativno predstavljati u susretima sa inostranstvom.
Mora se sad voditi rachuna i o imidzu u svetu.
Ja punim srcem podrzavam pobednicku koaliciju Lakiboy - *deni*
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Eto i predstavnica subotickih lezbejki je na mojoj strani :D
:olaksanje:

@Dina nije bitno ko ce verovati naslovima bitno je da pukne bruka :lol:
I ne koprcaj se previse jer cu izdati naredbu mom novom ministru policije ZvezdashBG-u da posalje specijalce po tebe pa da odrobijash i ti malo u CZ-u jedno 3 meseca kao Ceca onomad...cisto radi reda :D
Korisnikov avatar
By Marvin
To da li ja pretendujem ili ne, Lažiborka mila, ovde nije tema.

Zna se da kod predsenika postoji prvi i drugi krug i zna se da se svakako ne mogu sklapati koalicije nego samo jedan kandidat može podržati drugog.
To ovaj mangup *deni* sve zna, аli mu je draža fotelja od leba!
A za to što je ni manje ni više nego koalicionog partnera našao u naljućem neprijatelju sa kim je izmenjivao uvrede nedostojne javnog foruma... to baška!

:vudu: :vudu: :vudu:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Marvine ne budi na kraj srca vec pokazi tradicionalni vojvodanski duh tolerancije :sweet:

A ovo sklapanje koalicije izmedju mene i Denija je samo jos jedno istorijsko pomirenje na srpskoj politickoj i gay sceni....ako mogu DS i SPS da se >istorijski pomire< zasto ne bi mogli i ja i Deni :kada:
Korisnikov avatar
By *deni*
Laki, obavesti ministra policije o ovim neredima i neka postupi po pravilima sluzbe i po zakonu. Nema tu vise diskusije.
:murkan:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ja se sve neckam da li da pozovem Zvekija da regulishe ovo ali ako nastave ovako pozvacu njega i njegove snage bezbednosti ukljucujuci i SAJ da ugushe ovu pobunu u krvi ali to cu koristiti samo kao zadnju soluciju jer ne zelim da odem u istoriju kao neko ko je zavodio strahovladu ovde :uplasen:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Marvin
To da li ja pretendujem ili ne, Lažiborka mila, ovde nije tema.

Zna se da kod predsenika postoji prvi i drugi krug i zna se da se svakako ne mogu sklapati koalicije nego samo jedan kandidat može podržati drugog.
To ovaj mangup *deni* sve zna, аli mu je draža fotelja od leba!
A za to što je ni manje ni više nego koalicionog partnera našao u naljućem neprijatelju sa kim je izmenjivao uvrede nedostojne javnog foruma... to baška!

:vudu: :vudu: :vudu:
Sad sam i Lažiborka , samo zato sto zborim realno i logicno.
Ovde je bitno da su oni udruzenim snagama pobedili. Posteno. Nikome ni jedan glas nisu ukrali, nikoga prevarili... To je bas lepo i za danasnje uslove nesvakidasnje.. :sweet:
I umesto da pozdravis ovu zdravu, mudru i obrazovanu koaliciju, ti se bunish.
Zalosno.
:nazalost:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ja se sve neckam da li da pozovem Zvekija da regulishe ovo ali ako nastave ovako pozvacu njega i njegove snage bezbednosti ukljucujuci i SAJ da ugushe ovu pobunu u krvi ali to cu koristiti samo kao zadnju soluciju jer ne zelim da odem u istoriju kao neko ko je zavodio strahovladu ovde :uplasen:
U potpunosti se slazem. Mudar rezon.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ma mudar sam ti do mojega :lol:

Ko se sa mnom druzi zivot mu je duzi ko se sa mnom kaci :sekirica:
Korisnikov avatar
By Sunce
A kad ce izbori za miss i mistera? :mama:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Sunce
A kad ce izbori za miss i mistera? :mama:
Hajde bre, Sunce, ovo su ozbiljni poslovi, politika je u pitanju, to su opasne frekvencije, a ti pitas za mis i mistera. :roll: Trange - frange ti je na umu.
Selo gori, a baba se ceslja fazon.

Inace, moram da se pohvalim, Laki mi je, zbog podrske koju sam njegovoj koaliciji pruzila, ponudio mesto ministarke za zastitu zivotne sredine i poljoprivrede.
Vise bih volela da sam dobila resor kulture ili ministarstvo za ravnopravnost polova, ali dobro.
Daj sta das.
Korisnikov avatar
By Dzi
a, zašto ne mogu biti dva predsedinka?? :(
Korisnikov avatar
By Daliborka
Svecana sednica povodom inauguracije predsednika Foruma...
:novinar:
Dame i gospodo, predstavljamo vam pobednicku koaliciju - Lakiboj/*deni*, koja je osvojila najveci broj glasova i poverenje u Izborima za predsednika fORUMA 2008.
:klap: :klap: :klap: :zvezda: :klap: :foto: :zen: :crveni: :eu: :zvezda: :eu: :klap: :foto: :novinar: :klap: :zvezda: :zen: :zen: :zen:

Koalicija - Lakiboj/*deni*

:zen: :eu: :eu: :zen: :zen: :volinevoli: :zen: :eu: :zen: :crveni: :zen: :zvezda: :eu: :zen: :crveni: :zen: :zvezda: :zvezda: :zen:
SlikaSlika
:eu: :eu: :volinevoli: :zen: :zen: :zvezda: :crveni: :eu: :zen: :crveni: :zen: :zvezda: :eu: :zen: :crveni: :zen: :zvezda: :zvezda:
:klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap:

Ocekuje se inauguracija i govor predsednika - Lakiboya_NS...

:predsednik: :vatroslava:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!