Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Dugo najavljivana, jos duze odlagana ali izgleda da ipak stize. Trebalo bi da krene sa radom oko 15. oktobra i bice besplatna u promotivnom periodu za sve ADSL korisnike. Usluga bi trebalo da obuhvata oko 80 domacih i stranih kanala, dok ce pojedini biti i u HD rezoluciji :bouncy: Promotivni period ce trajati do 1. decembra.
Korisnikov avatar
By dungoll
ta usluga je još nedovoljno razvijena :) video , gledao i gledao, ali biće ok - na delu sam viđao napredak, u kvalitetu signala, tj. razliku između mpeg2 i mpeg4 kodovanja kao i promene na kvalitetu dovodnog signala od davaoca televizijskog programa. sa druge strane, to za brzinu neta značiti ništa neće, jerbo - odvojena su VC za HSI (net) i za IPTV kao i za VoIP (predviđeno na telekomovoj opremi za krajnje korisnike) i jedina mana - STB mi se ne sviđa, ama nikako, valjda će biti kasnije i nekih boljih. :pionir:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
a koliko će da košta? 1 din, pa ugovorna obaveza 2 godine? :blenta: ako ne bude jeftinije od kablovske, zaboli me za HDTV.
Korisnikov avatar
By dungoll
pa tako nekako, jedan dinar, pa besplatno par meseci, pa onda rebnu cenu, a ti koji si potpisao na godinu ili dve - jebaj se :D :transprst:
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
valjda ce ugovor biti na 6 meseci. osnovni paket ce biti 600-700 dinara a Super paket sa svim dodatnim kanalima oko 1100. Ukoliko zaista uspeju da naprave pravi video on demand servis bice super. Mozda je SBB jeftiniji ali nema dobru pokrivenost u manjim gradovima, sto opet ide u korist Telekomu.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
u manjim gradovima imaš alternative distributere, pa nije SBB valjda jedini. :) a sudeći prema aktuelnoj ADSL ponudi, ne verujem da će ugovori biti na manje od dve godine ako se zaključe za vreme neke promocije. čak i sada kad potpisuješ za ADSL možeš da biraš da li hoćeš onu varijantu za 1 din sa ugovornom obavezom ili redovnu cenu bez obaveze. doduše tako je na papiru, jer ti u poslovnicama neće ni pomenuti drugu mogućnost osim ako ih ti ne ubediš da može.

1100 din je jako puno, a ko zna koliko će još dodatno da naplaćuju VoD.
Korisnikov avatar
By dungoll
pa i sbb total tv ili d3 je nekih 1300 dinara za mesec u full paketu, tako da to mu dođe isto - ali iskreno sbb total tv ne može da se meri (bolji je) sa iptvom, a za d3 ne bih znao ! tako da - bolje bi im bilo da ne gnjave sa tim ugovornim obavezama:zastava:
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
i zvanicno je poceo!

cenovnik

Osnovni 590 din

Osnovni & Fun 740 din

Osnovni & za odrasle 790 din

Osnovni & HBO 990 din

Osnovni, Fun & za odrasle 890 din

Osnovni, HBO & Fun 1090 din

Osnovni, HBO & za odrasle 1140 din

Osnovni, HBO, Fun & za odrasle 1190 din

Osnovni paket:

RTS 1
RTS 2
TV PINK
PINK music
PINK kids
TV FOX
TV Avala
TV Košava / Happy TV
RTV1
RTV2
TV B92
B92 info
Metropolis
SOS
Enter
Studio B
BN
OBN
RT CG
HRT1
RAI 1
Pro 7
TVE International
TV5 Monde
Eurosport
Eurosport 2
NASN
ESPN
MTV adria
VH1
Mezzo
Travel
Fashion TV
Discovery
Animal Planet
National Geo
Boomerang
JIMJAM
Minimax
Cartoon Network
TCM
MGM
RTR Planeta
CNN
Euronews
BBC World
ZONE REALITY

Fun paket:

Extreme Sports
Performance Mainstreet
National Geo Wild
Discovery Science
Discovery Civilization
MTV 2 Europe
MTV hits
VH1 classic

Za odrasle:

Hustler
Private Spice
Dorcel

HBO paket:

HBO
HBO Comedy

U probnom periodu usluga ce biti dostupna samo korisnicima na teritoriji Beograda, Novog Sada, Niša i Kragujevca. Ugovor je na 12 meseci i oprema je besplatna. Novi kanali ce biti uvrsteni u ponudu vremenom, video on demand je poceo isto u startu, ali je izbor filmova jednak onom na trafici za 100 kinti.
Korisnikov avatar
By Berserker
Originally posted by Lakiboy_ns
Ja imam na gajbi samo SBB i preko njihovih kablova i internet jer nam nisu uveli jos telefon u novu zgradu...ja znaci ne mogu imati IPTV ili?
:giggle:
By superfly
ponuda kanala je u najmanju ruku smešna, a na hd kanale će se malo sačekati. oću reći malo duže.
Korisnikov avatar
By dungoll
ma ponuda u telekoma je sranje kao i uvek. :)
no - sačekajmo da se to razvije, pa će možda biti i bolje nekad :D kad budemo imali još jednog fiksnog provajdera.
Korisnikov avatar
By ns.happy
tv minimax?! ju, pa nije valjda ono sto mi je palo na pamet?
By superfly
Originally posted by dungoll
no - sačekajmo da se to razvije, pa će možda biti i bolje nekad :D kad budemo imali još jednog fiksnog provajdera.
zašto da čekaš kad sbb već ima bolju ponudu?
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
najvise mrzim da naglasavam ocigledno, jer onda onaj kome naglasavam ispada idiot. Ova usluga je jedini izbor onima koji nemaju mogucnosti za kablovsku a njih je mnoooogo
Korisnikov avatar
By dungoll
Originally posted by superfly
Originally posted by dungoll
zašto da čekaš kad sbb već ima bolju ponudu?
zato što je sbb-ova ponuda bolja samo na papiru, a recimo u MOM BLOKU NEODOSTUPNA! o čemu pričamo ? nije sbb vaskoliko sveprisutno biće zvano pravoslavni bog!
By superfly
a satelitska? totaltv, digi?

uostalom 60% kanala koji su u ponudi se mogu vatati slobodno sa satelita, plus naši
sa nacionalnom frekvencijom.
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
total tv je shit, pogotovo u narednim mesecima punim kishe i eventualno snega. To brbljam iz licnog iskustva, a i ponuda je blaaaaaaaaa. Digi u osnovnoj ponudi ima manje kanala nego IP TV a tu su i sami troskovi opreme.
Korisnikov avatar
By leobg
Ja sam uzeo Iptv od Telekoma i prezadovoljan sam,za lcd televizore je extra, inace pre toga sam imao glupu Ikom ,sad mi je slika vrh. Ja sam zadovoljan.
Korisnikov avatar
By andjela
mozes li da gledas tv na kompjuteru?

ako ne... jebes ti taj iptv
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
pa kupis tv karticu :P

inace, slicna usluga u Hrvatskoj nije bila kriptovana i bilo je dovoljno samo da unesesh url odredjenog kanala u VLC player i snimas. Jebeni telekom je kriptovao stream :flaming:
Korisnikov avatar
By EnRage
Originally posted by colonia_boy
total tv je shit, pogotovo u narednim mesecima punim kishe i eventualno snega. To brbljam iz licnog iskustva, a i ponuda je blaaaaaaaaa. Digi u osnovnoj ponudi ima manje kanala nego IP TV a tu su i sami troskovi opreme.
Kisa i snijeg zaista ne smetaju u velikoj mjeri ako je antena dobro namjestena i ako nije velicine smijesnih 60 cm :)
Korisnikov avatar
By Marvin
Pa za Digi nema troškova opreme.
A za 390 dinara dobiješ sve što ti (mi) treba.

(ok, tehnička podrška im je smešna... ali srećom ne treba ti puno :giggle: )
Korisnikov avatar
By andjela
pa kupis tv karticu :P

inace, slicna usluga u Hrvatskoj nije bila kriptovana i bilo je dovoljno samo da unesesh url odredjenog kanala u VLC player i snimas. Jebeni telekom je kriptovao stream :flaming:
jebes tv karticu :)

jbga monopol je cudo :giggle:
Korisnikov avatar
By Berserker
hocu smajli koji govori ai heit telekom :D
Mislim da je krajnje vreme. :up:

[ON]
Ja sam prikljuchen na SBB.
Ja na TVu pratim b92, RTS, Pink ponekad, StudioB, metropolis i Fox.
A od stranih Diskaveri, Explorer, Eurosport.

A verovatno najvishe pratim Eurosport, kad ima tenisa.

I ne zalim se. Pre 2 godine deshavalo se da nema signala, a sad ne.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!