Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By bigirl
Ma samo kupi MacBook... Sitnica.
By Paranoid Androgynoid
Pa dobro, s obzirom da ovaj malisha u Mamutu kosta 18000 isti ovakav.. i nije mali poklon :)
Mada, ko ima za Mac imace i za IPod :giggle:

bas im hvala, dobar je meni i MSI lap i mp4 :giggle:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
MacBook koji se nudi u ovoj promociji košta 90k i 108k din, dok iPod Classic od 80 GB više nema da se kupi u Apple prodavnici. ako uzmemo da košta 18k, popust je 20% (15%) što je stvarno ok. doduše, za ~1000 EUR (kad odbijemo popust) može da se kupi kudikamo jači laptop.

zanimljivo je da su već dobili i novi iPod nano model, ali umesto da snize cenu starom, oni novi prodaju skuplje.
By Paranoid Androgynoid
Originally posted by 2Q2Bstr8
zanimljivo je da su već dobili i novi iPod nano model, ali umesto da snize cenu starom, oni novi prodaju skuplje.
pa da.. isti slucaj i sa IPhone-om.
stigao novi ("novi") 3G model.. i umesto da snize classic IPhone oni mu ostavili basnoslovnu cenu od 450eur dok se 3G prodaje za jos vise basnoslovnih 700 trenutno.. a eno ga classic na sva usta u USA za 199$ :lood:

a sto se odnosa cena-kvalitet Mac-a i drugih lapova tice, tu nema diskusije.. Satellite bi ga za lagani musli doruckic pojeo :gric:
preterali su, hvala im lepo.. hvala im najlepse.
Korisnikov avatar
By ns.happy
to neka zver? ja nemam pojma o ovim stvarima. meni mek samo predrkano dobro izgleda. :) :sesir:
By Paranoid Androgynoid
pa izgleda predrkano, realno :love: posebno onaj "air" :bale:
a Satellite jest' zver.. ima ga moj brat i literally ujeda :drama:
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by Paranoid Androgynoid
Prema mom misljenju ne moze se porediti Mac OS sa bilo kojim drugim, ali sa Air su preterali u izdrkavanju, mislim eksterni cd rom?! Mislim da se Apple malko precenio. I sa IPhone/om in general i sa odnosom konfiguracija/cena.

Pre bih kupila Sony nego Apple ili Toshibu.
Korisnikov avatar
By Oziris
Ma, ipod touch rules!!! :) Dobih na poklon jedan u avgustu! :)
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by Draco
Originally posted by Paranoid Androgynoid
Prema mom misljenju ne moze se porediti Mac OS sa bilo kojim drugim, ali sa Air su preterali u izdrkavanju, mislim eksterni cd rom?!
Za OSX se slazem - ja sada kad sednem za windows poludim, ali bukvalno mi se pritisak digne od nekih stvari. :drama:

Sto se tice Air-a - njihova filozofija je da svetu vise nije potreban spor medijum kao sto je CDROM i da je era flash memorije.. VIdecemo kolko su u pravu.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!