Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by Ivana
Od nekad seksualne perverznjakushe
Originally posted by Paki
devokICA - zato što je kao subfemica videlo domino buchicu i napal'lo se
postadoh entuzijastiChna kuFarica u ocima forumasa
Originally posted by Sunce
Ivana: U jbt, moja zena mnogo voli piletinu. Posto dolazi u novembru, moracu da nabacim koje pilence u frizider.

Zakljucak: pile je preslo put bikoz aj vont tu tejk him for maj zena.

:smeh:

Oba sam jos uvek, leba mi :D
Ama do ljubavi i seksa preko stomaka, je l' tako? :trep: ..... Mis'iiiiiiimmm... :merlinka:
Korisnikov avatar
By Machkodlak

blenta:

pile je preslo ulicu
da bi izulo sandale
volim bose
dzelajza lepo se secas, lepo
noge :bale:
i zna se
blenta je kao pile
ali
aktivno pile :fuck:
Korisnikov avatar
By Sunce
gneeebo: A vi primecujete pile samo kad prelazi ulicu? Meni je to malogradjaski - primecivati stvari i ziva bica samo dok se krecu. To je tzv. fenomen dinamicke percepcije. Meni je uvek bilo zanimljivije da posmatram kako nesto sto se ne krece u stvari u sebi stvara pokret. Kad se krece, to je previse ocigledno, a kad se ne krece, to mu dodje kao autofelacio. Nista narocito.

Ulix: Pile jeste preslo ulicu ali to ne menja stvar. Zar mislite da ce se time nesto epohalno promeniti? Kao i uvek, generalizujete. Meni je ta ideja potpuno idiotska i kretenska. Danilo Kis je o piletu napisao jednu lepu pricu koju nasi kreteni nisu objavili.

Pile jeste lepo, ali je moj decko jos sladji.

Zoe: Pile je preslo ulicu jer je u Tempu videlo snizenje donjeg vesa. Sto je najgore, i ja sam poslednju kintu dala za ves. To mi je fetis.

Simor: Pile je predpolitickim, ostroumnim diskursom preslo ulicu iz smrdljive srbijanske strane u mirisljavu vojvodjansku stranu. Drugim recima, Pescanik, drage forumasice i forumasi, hoce da nam kaze da sledimo primer perceptivnog pileta.
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Machkodlak
...
Dina- Pile je premesteno ovde.
Dina moderatorka kafica.

...
:pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by starsailor
:sunce: ja te obozavaaaaaaaaaaaaaam :lol:
Volim i ja Vas! :kiss:
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Originally posted by Dina
Originally posted by Machkodlak
...
Dina- Pile je premesteno ovde.
Dina moderatorka kafica.

...
A sto je najgore ja ovako pospan citam sta pise u citatu i pocinjem da se tripujem da si stvarno isekla neki deo teme i jos se cudim zasto si stavila smajli :hypno:
:smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By Dina
Mackodlak,
eto koliko je uverljiv opis...

Korisnikov avatar
By Sunce
jukie:

Deco, da vam objasni deda-uja, ovo ovde je pile:

Slika
Slika

Uopste ne znam otkuda vam ideja da pile prelazi ulicu. Pilici su mladunci kokoski i pevaca, a njihova stanista nisu ruderalna, tj ulicna. Posto su pilici mladunci, oni se ne krecu dalje od majke-koke koja ih na pocetku uci kako da hvataju crvice i ostale zivotinjice. Cesto imam problem da deci objasnim zasto pilici i kokoske ne lete, i zasto moraju da unose kamencice zbog varenja. Ja se secam da me je stric vodio jednom da gledamo borbu pevaca. Meni se ta slika jako urezala u pamcenje. Bili su to mladi pevci, polupilici koji nisu hteli da se bore. Sto je najgore, jedan dlakavi cika ih je terao na silu sve cupkajuci im zute peruske. Pilici-pevci su se vise kljucali, a mene je to podsetilo na ljubljenje (mada mi je mama tada branila da gledam filmove u kojima se odrasli ljube). Od tada sam i ja pozeleo da se kljucam sa pevcima, tj. prevedno na nasu vrstu - ljubim sa decacima. Mozda sam zato postao gej. Eh, bili su to dani.

P.S. Kad kazete pile, moram da vam priznam da su me deca jednom izbacila iz ucionice a onda su me gadjala jajima. Od tada jaja ni za veceru ne jedem. :paradajz:
Korisnikov avatar
By Sunce
Lakiboy_ns: Pile je preslo ulicu neuspesno imitirajuci manekene sa najnovije revije 2008/2009 (ja sam je odgledao na poslu jer mi je bilo dosadno). Meni se nije dopalo jer ne forsira nesto komercijalniji masculine look poput Dolce & Gabanna. Jedino mi se dopada perje koje nije cisto zuto cime je pile postiglo sexy-dark look ali je to meni malo too much. Ja volim kad su manekeni muzevni a ne kad se promovise mrsav izgled. :katemoss:

ogi_ns: Pile je preslo ulicu sa paperjastim printom cime je ponavljalo vec vidjenu papagaj house wild temu, sto je meni teski shit. Uostalom sta jos nije vidjeno? Ako budem imao parica, mozda cu svratiti u radnje Dsquared, s obzirom da su im zimske kolekcije zadovoljavajuce za moj ukus.
By Tresh-grl
ja:pile je preslo put jer se navozalo pa je otislo da se nadje s lerdijem i provoza i jos malo :volinevoli:
Korisnikov avatar
By Sunce
KiWi: Pile i ja smo zajedno presli ulicu jer smo se zagledali u jednog decka...Sta da vam kazem, decko je bio u sivoj trenerci, a guza mu se savrseno ocrtavala. Sto je najgore, kasnije smo pile i ja naisli na mog profesora. Meni u erekciji, profanu u erekciji, a pile snima. Da li se vama desilo nesto slicno?

(komentari dobrodosli)
Korisnikov avatar
By Sunce
Ne koristi, upravo sam uzeo iz njegovog posta font. :njanjanja: On to menja, kao i fokus-guze.
Korisnikov avatar
By gneeebo
gneeebo: A vi primecujete pile samo kad prelazi ulicu? Meni je to malogradjaski - primecivati stvari i ziva bica samo dok se krecu. To je tzv. fenomen dinamicke percepcije. Meni je uvek bilo zanimljivije da posmatram kako nesto sto se ne krece u stvari u sebi stvara pokret. Kad se krece, to je previse ocigledno, a kad se ne krece, to mu dodje kao autofelacio. Nista narocito.
hahaha
ima tu nesto, priznajem :vogue:
Korisnikov avatar
By gorilica
Sunce:
Pile, bas su ti lepe i zanimljive oci. Svasta sam mogao da procitam. Na prvoj slici se tacno vidi da si imalo teznju da jednog dana i ti predjes ulicu. Taj sanjalacki pogled, kombinovan sa znatizeljom i odlucnoscu mi je sve rekao.
Na ovoj drugoj slici, nakon prelaska, tacno ti se u ocima vidi zadovoljstvo.

Savet: Moras biti odlucnije i ne cekati vise toliko dugo da ispunis svoje snove.
Korisnikov avatar
By Sunce
:pucaodsmeha: To gorilice, to!!!

Tebe cu tek da opilarim.

ispao sam bajalica, vidovnjak, okovidovnjak :sunce: ! Pa sta da radim kad se deca napalila da im gledam u oci. Sto je najgore, ispalo je da im pogadjam. :smeh: Boze, koliko mi je smesno. :smeh:
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Originally posted by gorilica
Sunce:
Pile, bas su ti lepe i zanimljive oci. Svasta sam mogao da procitam. Na prvoj slici se tacno vidi da si imalo teznju da jednog dana i ti predjes ulicu. Taj sanjalacki pogled, kombinovan sa znatizeljom i odlucnoscu mi je sve rekao.

Savet: Moras biti odlucnije i ne cekati vise toliko dugo da ispunis svoje snove.
:smeh: :smeh:

Sunce je kralj ponavljam! :smeh:
Korisnikov avatar
By Vespertine
Pile je zabludelo ka drugoj strani trazheci Tresh girl da ga povezhe sa njenim dilerom :D
Korisnikov avatar
By Machkodlak
jukie:

Deco, da vam objasni deda-uja, ovo ovde je pile:

Uopste ne znam otkuda vam ideja da pile prelazi ulicu. Pilici su mladunci kokoski i pevaca, a njihova stanista nisu ruderalna, tj ulicna. Posto su pilici mladunci, oni se ne krecu dalje od majke-koke koja ih na pocetku uci kako da hvataju crvice i ostale zivotinjice. Cesto imam problem da deci objasnim zasto pilici i kokoske ne lete, i zasto moraju da unose kamencice zbog varenja. Ja se secam da me je stric vodio jednom da gledamo borbu pevaca. Meni se ta slika jako urezala u pamcenje. Bili su to mladi pevci, polupilici koji nisu hteli da se bore. Sto je najgore, jedan dlakavi cika ih je terao na silu sve cupkajuci im zute peruske. Pilici-pevci su se vise kljucali, a mene je to podsetilo na ljubljenje (mada mi je mama tada branila da gledam filmove u kojima se odrasli ljube). Od tada sam i ja pozeleo da se kljucam sa pevcima, tj. prevedno na nasu vrstu - ljubim sa decacima. Mozda sam zato postao gej. Eh, bili su to dani.

P.S. Kad kazete pile, moram da vam priznam da su me deca jednom izbacila iz ucionice a onda su me gadjala jajima. Od tada jaja ni za veceru ne jedem. :paradajz:
Korisnikov avatar
By ns.happy
Sunce:

Korisnikov avatar
By Marvin
Jesam jesam... ali, lepo ti je rekla anče... to je vrlo interno i jednosituatično :D

Mnogo si bolje odradio Ulixa, Renoira ili Bellyja :D
Korisnikov avatar
By Sunce
Marvine, ja te takvog znam. Rekao si "kao svaki (e sad da li razmazeni ili posteni) peder jedem pavlaku sa 20 % mlecne masti" i to sam smestio u ovaj citat. Znam da volis bastu, dvoriste i magnolije, a imas i sestru. Nije sve lokalnog (tenis) karaktera. Moj (tvoj) citat je esencija Marvina. :lol: Dobro, nisam pomenuo JJ.

"Pile je preslo ulicu jer je Jelena Jankovic ponovo No.1 na WTA listi. Oci su mi zasuzile od srece. :love: "

:)

Sto se tice anche, ona je svojevremeno spopadala Dinu sa recnicom: "Dina, jel da da si gej?" i sl., tako da sam to koristio. "Pile, hajde priznaj da si gej!"

Sve u svemu, vas dijalog mi se mnogo dopao. :)
Korisnikov avatar
By gorilica
:D
Hvala, hvala. Mada, Sunce je ovde neprikosnoven. :lol: Vrishtao sam za jukia.
Btw, za malo da zagasnim danas na posao zbog pileta i njegovih ochiju. :lol:
Korisnikov avatar
By jukie
Vrishtao sam za jukia.
:wow: A ja tako čitam i knowingly klimam glavom...
ČEKAM da se pojavi taj smešni deo... :smeh:

btw to me podseća na onaj odlomak iz "Moja porodica i druge životinje" kada Džerald Darel objašnjava kako je pravio specijalne interaktivne mape sa životinjama kako bi učio geografiju... Isto tako sam knowingly klimao glavom i tek posle shvatio da je ideja bila u tome da to niko drugi (sem očigledno nas dvojice) nije radio...
:hvala:

a njihova stanista nisu ruderalna, tj ulicna
Ovo je 100 odsto jukie...
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 27
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!