Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
imam Leadtek TV2000XP Global i dobio sam uz nju sasvim solidan WinFast PVR2. ali mu je strech opcija užasna, jer može samo da poveća sliku do ivice ekrana. pa kad gledam nešto na 16:10 imam štrafte sa strane. još je gore kad je emitovani sadržaj 16:9, a ovi ga na TV-u ne skaliraju - onda imam štrafte svuda oko slike, pa je slika baš mala.

probao sam DScaler, ali on neće da radi sa mojom karticom (ili ja nemam pojma da ga podesim). uspeo je i sistem da mi krahira jedanputa. bitno mi je da program daje dobru sliku, da ima teletekst, timeshift, snimanje u MPEG-2... :trep: i naravno custom strech opciju. :D

ima neki predlog?
By fazza
Chudi me da nisi uspeo da pokrenesh karticu preko Dscalera, trebalo bi da ima podrshku za gomilu tv karti, pa i za Leadtek. Teshko da cesh naci neshto bolje od DScalera. :( Probaj ChrisTV, ne znam koja je aktuelna verzija, on je jednostavniji za podeshavanje, a takodje radi sa gomilom tv karti.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ok, hvala, probaću.

na sajtu stoji da podržava moj tuner (CX2388x), ali DScaler kaže da nije mogao da ga prepozna. u listi ima samo Express model kartice, i sa time ne radi. čim krene channel scan, zabaguje i posle mi se sve skuca. ako ostavim auto, nijedan kanal nije kako treba, svuda imam smetnje... a nisam hteo puno ni da eksperimentišem posle poslednjeg pucanja.
By fazza
Ako tvoje kartice nema u listi, shto je chest sluchaj, onda odaberesh onu sa istim tunerom ili stavish auto. U tom sluchaju imash vishe podeshavanja, mada nije nishta komplikovano. Ne mogu da se setim detalja, davno sam se baktao sa tim. :)
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
vidim da su ljudi pisali na Netu da im je radio sa ovom karticom, ali nigde ne mogu da nađem koja su im podešavanja. danas sam se opet igrao i ne ide. u jednom trenutku sam dobio sliku, ali bez zvuka, a posle sam ostao i bez slike. :D mnogo je to komplikovano za obično gledanje TV-a. :drama:
Korisnikov avatar
By EnRage
Bio dovoljan ili ne, slika na TV kartici nikako se ne moze mjeriti sa slikom na TV prijemniku.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!